Brezžične slušalke JBL LIVE 660NC BLACK črne

SKU
142-1668062
139,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Ni na zalogi

Pritisnite za predvajanje, utišajte moteče elemente

V vašem svetu je vrhunski zvok bistvenega pomena, kot tudi to, da ste v ritmu. Zato si nataknite par slušalk JBL Live 660NC in dobite oboje. Opremljene so z masivnima 40-mm pogonskima enotama, tako da nudijo značilen JBL Signature zvok, ki ga poudarjajo razširjeni basi, tako da vsak komad na seznamu predvajanja oživi. Aktivirajte prilagodljivo odstranjevanje hrupa (ANC), če se hočete osredotočiti na poslušanje, in Smart Ambient, če hočete biti v stiku z vašim okoljem. Potrebujete pomoč, da preživite dan? Dobite pomoč od vašega priljubljenega glasovnega pomočnika z glasom in pritiskom na slušalko. In če nastavite Hey Google, lahko aktivirate funkcije JBL Live 660NC samo z vašim glasom (na voljo samo v določenih jezikih in regijah). Magično! Slušalke so lahke in udobne, zahvaljujoč kot blazina mehkemu naglavnemu traku, tako da boste lahko uživali v do 50 urah pretakanja glasbe z izklopljenim ANC, v popolnih stereo klicih in s priročnim, snemljivim avdio kablom, s katerim lahko poslušate glasbo celo, ko zmanjka baterije. Ko jih ne uporabljate, slušalke Live 660NC samodejno naredijo premor in nadaljujejo s predvajanjem, ko jih spet nataknete. Uživajte medtem, ko ste uglašeni z glasbo s slušalkami JBL Live 660NC.

Značilen zvok JBL Signature

40-mm pogonski enoti in značilen zvok, ki ga lahko najdete v vseh znanih prizoriščih po celem svetu.

Odstranite hrup ali tudi ne. Sami izberite.

Odstranite hrup in se osredotočite na glasbo s prilagodljivim odstranjevanjem hrupa (ANC). Tehnologija Ambient Aware pa vam omogoča, da varno hodite po prenatrpanih ulicah, s tem ko poveča zvoke okolja, medtem ko je s funkcijo TalkThru glasba utišana in ojačan govor, tako da zlahka klepetate s slušalkami na glavi.

Pridobite pomoč samo z vašim glasom.

Pridobite pomoč od vašega priljubljenega glasovnega pomočnika samo s tapom na slušalko. Aktivirajte ANC ali Ambient Aware, preverite napolnjenost baterije ali izklopite vaše Live 660NC samo z vašim glasom s Hey Google. Uporabite povsem novo aplikacijo JBL, da zlahka nastavite vaše priljubljene glasovne pomočnike (na voljo samo v določenih jezikih in regijah).

Do 50 ur vzdržljivosti baterije z izklopljenim ANC

Uživajte v glasbi dva polna dneva in uživajte v hitrem polnjenju, če vam to ni dovolj. Live 660NC vam omogočajo do 50 ur predvajanja z izklopljenim ANC, z vklopljenim ANC pa do 60 ur in 4 ure s polnjenjem samo 10 minut! Snemljiv avdio kabel vam omogoča, da poslušate glasbo celo, ko zmanjka baterije (če ima vaša naprava ustrezen analogni avdio izhod).

Tehnične specifikacije:

 • Frekvenčni odziv: 16 Hz – 20 kHz
 • Impedanca: 32 Ohmov
 • Občutljivost: 97 dB SPL @ 1 kHz/1 mW
 • Maksimalni zvočni pritisk: 94 dB
 • Različica Bluetooth: 5.0
 • Profili Bluetooth: HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
 • Napajanje: 5V, 1A
 • Tip baterije: Litij-ionska polimerna (750 mAh/3,7 V)
 • Čas polnjenja: 2 uri
 • Čas predvajanja z BT in izklopljenim ANC: do 50 ur
 • Čas predvajanja z BT in vklopljenim ANC: do 40 ur
 • Teža: 265 g
More Information
Znamka JBL
Barva Črna
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Da
Zmanjševanje šumov Da
Dolžina kabla 1 m
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.