Brezžične slušalke LG TONE Free HBS-FN4 črne

SKU
142-1647686
99,99 €
Brezžične slušalke LG TONE Free HBS-FN4 črne je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

LG TONE Free

Osvežite svoj zvok

Jasen in prostoren zvok z Meridian tehnologijo, torbica za polnjenje, eleganten in udoben dizajn, vse to prestavi izkušnjo z resnično brezžičnimi ušesnimi slušalkami na višji nivo.

Avdio tehnologija MERIDIAN

Jasen in prostoren zvok

Z integracijo izjemne tehnolgije Meridiana, britanskih specialistov za premijski zvok, je kakovost avdia LG ušesnih slušalk boljša kot karkoli drugega in nudi jasen in vseobsežen zvok, ko poslušate glasbo. Vgrajena sta dvojna mikrofona za maksimalno jasnost klicev.

Zvok, načrtovan skupaj

»Ne glede na to, ali ste doma, v avtomobilu, na poti v službo ali v telovadnici, novi modeli LG TONE so jasen korak naprej v avdio inovativnosti in predstavi in nudijo izjemno razvedrilo za potrošnike po celem svetu, saj kjerkoli ustrezajo zahtevam po priročnih visoko kakovostnih izkušnjah poslušanja.«

John Buchanan, CEO Meridian Audio

Prestižni britanski avdio, Meridian

Od leta 1977 Meridian predstavlja inovativne in elegantne vrhusnke avdio rešitve. Premikali so meje, presegali norme in nudili izdelke, ki so ponovno definirali, kako ljudje uživajo svoj glasbo in filme, kjerkoli že so.

Meridianove vodilne tehnologije

Meridianova rigorozna in z raziskovanjem vodena filozofija je ohranila njihov položaj na mejah tega, kar je možno v zvoku. Kot pionirji visoko ločljivega avdia in mojstri digitalne obdelave signalov (DSP) so pri Meridianu igrali integralno vlogo pri razvoju in vpeljavi pionirskih tehnologij.

Digitalna obdelava signalov (DSP)

DSP omogoča absoluten nadzor nad avdio signalom in omogoča dizajn naprednih tehnologij, ki lahko razširijo izkušnjo poslušanja v vsakem kontekstu.

Meridian Lossless Packing

Meridian je bil dolgotrajni sodelavec in tehnološki partner z Dolbyjem. Tehnologija Meridian Lossles Packing je bila licencirana Dolbyju kot standard za DVD-Audio.

Master Quality Authenticated

Meridian je razvil MQA – revolucionarno tehnologijo za učinkovito pretakanje glasbe z najvišjo možno kakovostjo zvoka.

Headphone Spatial Processing

Zvok z realističnim občutkom prostora

Meridianov Headphone Spatial Processing (HSP) preseže izzive poslušanja s slušalkami, kot so njihova majhna velikost in pomanjkanje 'presluha' med levim in desnim kanalom. HSP ne samo, da ponazori realističen zvočni oder, ki simulira izkušnjo poslušanja resničnih zvočnikov, ampak tudi predvaja vokale s pristno jasnostjo. To je sveža izkušnja poslušanja, ki vam pomaga pozabiti, da nosite slušalke.

Posebna pogonska enota

Uživajte zvok MERIDIAN v polnosti

Posebna pogonska enota optimizira to, kako izkusite zvok Meridiana. Ta močna in kompaktna enota poudarja jasnost vokalov in intenzivira bogate base.

Poseben EQ od Meridiana

Najboljši zvok za vse vrste glasbe

Poleg standardnega vseobsežnega načina lahko izbirate med tremi drugimi razširjenimi prednastavitvami Meridianove prostorske obdelave zvoka za slušalke (HSP).

Varen vseobsežen zvok

Izolacija hrupa

Tesno prileganje, ki blokira zunanji hrup

Tesno prileganje ušesom nudi presentljivo tesnenje, ki pomaga blokirati zunanji hrup, tudi če ste v polni kavarni, na hrupnem delovnem mestu ali polnem avtobusu.

Način ambientanega zvoka

Za dodatno varnost slišite vašo okolico

Preprost dotik vaših slušalk vam omogoča, da se popolnoma zavedate svoje okolice. Ta način je uporaben, ko je potreben hiter pogovor, da slišite napoved preko ozvočenja ali preden prečkate cesto. To je bolj priročen in varen način za uživanje v glasbi.

Jasnost klicev

Zmanjšanje šumov in izničenje odmeva

LG TONE Free FN4 imajo vgrajena dva visoko zmogljiva mikrofona za maksimalno jasnost klicev. Izničenje odmeva in zmanjšanje šuma zaznata in odstranita neželene šume. Spodnji mikrofon je nameščen na dnu stebla slušalk, tako da ojača vaše vokale tudi v gneči.

 

 

Medicinska ušesna čepka

Hipoalergenska in udobna

Slušalke LG TONE free FN4 imajo na sebi mehka, medicinska čepka, narejena iz nestrupenega in hipoalergenskega silikona. Ta udobna ušesna čepka vam omogočata, da imate manj skrbi glede celodnevne uporabe.

Najdite popolno prileganje s tremi velikostmi

Preprosto brez napora

Vodoodporne

Certificirane IPX4 za potenje in dež

Slušalke LG TONE Free FN4 so bile načrtovane brez kompromisov. Odporne so na potenje in vodo (certifikat IPX4) za mirno vest v telovadnici ali zunaj na dežju.

Dolga vzdržljivost baterije

Ravno prava količina energije

6 ur vzdržljivost baterije za neprestano predvajanje. (18 ur kombinirana vzdržljivost baterije s polnjenjem v torbici.)

Brezžična in hitro polnjiva torbica

Napolnite v 5 minutah

Brezžično polnite torbico na kompatibilnih polnilnih podlagah. 5-minutno polnjenje slušalk vam nudi impresivno predvajanje 1 ure.

Nova aplikacija TONE Free

Prilagodljive EQ nastavitve

Z aplikacijo, ki jo je lahko uporabljati, lahko dodate nove nivoje uživanja v vaši glasbi z Meridianovimi prednastavitvami EQ dvema prilagodljivima načinoma EQ. Ojačajte ali stišajte določene frekvence, da personalizirate vso glasbo na način, ki vam najbolj ustreza.

Nova aplikacija TONE Free

Najdi moje slušalke

Zlahka lahko locirate vaše izgubljene slušalke, ki bo piskale, ko pritisnete za predvajanje na strani Find My Earbuds.

Samodejno zaznavanje ušesa

Samodejna uparitev in premor

LG ušesne slušalke se samodejno uparijo z vašim telefonom, ko so v vaših ušesih in prenehajo predvajati glasbo, ko jih vzamete iz ušesa.

 Eleganten in udoben dizajn

Osvežujoč stil

Ker so ergonomsko načrtovane, da udobno pašejo v vaša ušesa, s težo proti sredini ušesa za dodatno varnost, vam slušalke LG omogočajo, da polno uživate v galsbi na daljši rok, ne da bi jih fizično čutili. Eleganten in stilski dizajn za premijski življenjski slog.

Ergonomski dizajn

Uravnotežene za boljše prileganje

Slušalke TONE Free FN4 so bile načrtovane tako, da se udobno prilegajo vašim ušesom s težo proti glavi, ki pomaga, da ostanejo trdno v ušesih. Fleksibilni, medicinski čepki se prilegajo obliki vašega ušesa, tako da lahko dlje uživate v glasbi, ne da bi čutili vaše slušalke.

Kompaktna polnilna torbica

Ravno paše v vašo dlan

Minimalna, a edinstvene oblike, je polnilna torbica TONE Free FN4 dovolj kompaktna, da paše v vašo dlan in dovolj elegantna, da ustreza vsaki estetiki. 

More Information
Znamka LG
Barva Črna
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Da
Zmanjševanje šumov Ne
Dolžina kabla Brez kabla
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.