Brezžične slušalke PHILIPS TAT8506WT

SKU
142-1697424
149,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Brezžične slušalke PHILIPS TAT8506WT je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Potopite se v slog

Te resnično brezžične slušalke so popolne, saj zvenijo tako lepo, kot so videti. Noise Canceling Pro blokira zunanje šume, da se lahko potopite v podkaste in sezname predvajanja. Telefonirate na prostem? Sogovornik vas bo jasno slišal, tudi če piha veter.

Poudarek, kjer ga želite. Noise Canceling Pro.

Poudarite zvoke, ki jih želite slišati. Hibridno odpravljanje šumov s pomočjo več mikrofonov in napredne obdelave zvoka filtrira zunanje šume. Z dotikom slušalke lahko aktivirate način Awareness Mode, odpravljanje šumov zaradi vetra pa lahko aktivirate z aplikacijo Philips Headphones.

Podroben zvok. Bogati nizki toni.

Popolnoma uglašene akustične enote s premerom 13 mm nudijo bogate nizke tone in izjemno razločnost tako pri poslušanju skladb kot pri poslušanju podkastov. Predvajanje zvoka se prekine, če vzamete slušalko iz ušesa in slušalke samodejno izberejo najboljši kodek za vašo napravo s sistemom iOS ali Android. Uživali boste v vrhunskem zvoku, ne glede na to, katero storitev uporabljate za pretakanje.

Prefinjena okrogla zasnova. Popolnoma udobno prileganje.

Okrogla zasnova teh ušesnih slušalk pritegne pozornost in svoj videz lahko uskladite s temno ali svetlo barvo. Varno in udobno prileganje si zagotovite s šestimi velikostmi silikonskih ušesnih čepkov in dodatnim parom čepkov iz pene Comply.

Povezovanje z več napravami Bluetooth. Za učinkovito delo.

Poenostavite si delovni dan. Te resnično brezžične ušesne slušalke lahko sočasno povežete z dvema napravama Bluetooth ter po potrebi preklapljate med njima. Lahko sprejmete klic prek prenosnega računalnika in poslušate glasbo prek telefona.

Izredno razločni klici. Odpravljanje šumov zaradi vetra.

Več mikrofonov in namenski algoritem poskrbijo za zvok vašega glasu in odpravijo šume v vaši okolici. Filtriran je tudi piš vetra, da vas bodo jasno slišali tudi na prostem.

35-urno predvajanje s polnilnim etuijem, ki podpira standard Qi

Ko imate ušesne slušalke in etui povsem napolnjene, lahko predvajate zvok več kot cel dan. Poleg tega se predvajanje glasbe prekine, če vzamete slušalko iz ušesa, tako da nikoli ničesar ne zamudite. Etui, ki podpira standard Qi, lahko polnite brezžično ali prek vhoda USB-C.

Aplikacija Philips Headphones. Upravljajte odpravljanje šumov in še več.

S pomočjo aplikacije Philips Headphones lahko prilagodite stopnjo odpravljanja šumov tako, da preklapljate med prednastavljenimi načini, z aplikacijo pa lahko aktivirate tudi odpravljanje šumov zaradi vetra. Z izenačevalnikom lahko natančno prilagodite zvok svojemu razpoloženju.

Hitro združevanje in upravljanje na dotik

Z upravljanjem na dotik je vse preprosto, funkcija Google Fast Pair pa vam omogoča, da slušalke z enim dotikom seznanite z združljivo napravo Android. Ko slušalke odložite poleg naprave Android, vas aplikacija samodejno vpraša, ali jih želite povezati.

Zaščita IPX4 zagotavlja odpornost proti pljuskom in potu

Majhna polnilna torbica ne bi mogla biti priročnejša. Z zaščito stopnje IPX4 so te resnično brezžične slušalke odporne na pljuskanje iz vseh smeri. Potenje jim ne bo škodilo, prav tako pa vam ni treba skrbeti, če vas ujame dež.

 

 

More Information
Znamka Philips
Barva Bela
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Ne
Zmanjševanje šumov Da
Dolžina kabla Brez kabla
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.