Brezžične ušesne slušalke PHILIPS TAT1215BK črne

SKU
142-1700975
27,99 €
Brezžične ušesne slušalke PHILIPS TAT1215BK črne je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNa zalogi
MariborNa zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Vaši zvoki. Vaši gibi.

Kjer koli. Kadar koli. Te resnično brezžične slušalke, odporne na pljuske in pot, vključujejo polnilno torbico in zagotavljajo odličen zvok z do 24-urno avtonomijo predvajanja. Če imate daljši klic, lahko uporabljate le en ušesni čepek, medtem ko se drugi polni.

Zaščita IPX4 zagotavlja odpornost proti pljuskom in potu

Z zaščito stopnje IPX4 so te resnično brezžične slušalke odporne na pljuske iz vseh smeri. Pot jim ne bo škodil, prav tako vam ni treba skrbeti, če vas ujame dež.

Z majhno prenosno polnilno torbico do 18 ur avtonomije predvajanja.

Na pot se podajte z več polnjenji v žepu. Z enim samim polnjenjem slušalke omogočajo do 6 ur predvajanja, popolnoma napolnjena torbica pa zagotavljajo energijo za dodatnih 12 ur. 

Varno in udobno prileganje

6 mm zvočne enote iz neodima zagotavljajo odličen zvok, zahvaljujoč čvrsti prilegajoči in lahki zasnovi boste lahko brezskrbno uživali v svoji glasbi. Mehki in zamenljivi ušesni čepki omogočajo popolno prileganje ušesnemu kanalu.

Večfunkcijski gumb. Preprosto upravljajte glasbo in klice

Vam trenutna skladba ni všeč? Preskočite jo z dolgim pritiskom večfunkcijskega gumba. Želite zavrniti klic in nadaljevati s poslušanjem glasbe? Enostavno pritisnite na gumb. Vgrajeni mikrofon z odpravljanjem odmevov bo med pogovorom ohranjal jasen in čist zvok.

Enostaven vklop glasovnega pomočnika pametnega telefona

Glasovni pomočnik lahko vklopite brez dotika telefona. Pomočniku Siri ali Google lahko naročite predvajanje glasbe, klicanje ali pošiljanje sporočil, prikaz vremenske napovedi itd.

Pametno združevanje. Samodejno iskanje naprave Bluetooth

Te slušalke so pripravljene na seznanjanje z drugimi napravami takoj, ko jih vzamete iz polnilne torbice. Potem ko so seznanjene, si zapomnijo zadnjo napravo, s katero so bile povezane.

More Information
Znamka Philips
Barva Črna
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Ne
Zmanjševanje šumov Ne
Dolžina kabla Brez kabla
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.