Brezžični igralni plošček DualSense (PS5) - Nova Pink

SKU
142-1685749
74,99 €
Brezžični igralni plošček DualSense (PS5) - Nova Pink je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 3,90 €

Brezžični igralni plošček DualSense (PS5)

Z novim inovativnim igralnim ploščkom PS5™, ki se ponaša s haptičnim odzivom in dinamičnimi sprožilnimi učinki izkusite pristnejšo in izjemno realistično igričarsko izkušnjo. Brezžični igralni plošček DualSense ima poleg svoje legendarne in ergonomske zasnove vgrajen tudi mikrofon in gumb za ustvarjanje.

Haptični odziv:
 Dvojni aktuatorji, ki so zamenjali tradicionalne motorje za bobnenje, bodo poskrbeli, da boste čutili fizični odziv na   dejanja v igrah. V vaših rokah lahko te dinamične vibracije simulirajo vse občutke, od okolij do povratnih udarcev   različnih orožij.

Prilagodljiv sprožilnik:
  Izkusite spreminjanje sile in napetosti pri uporabi opreme in okolij v igri. Občutite fizično povezanost z dogajanjem      na zaslonu, ko na primer povlečete zelo napeto tetivo loka ali pohodite zavoro drvečega avtomobila.

- Vgrajeni mikrofon in vtičnica za slušalke:
  Klepetajte s prijatelji v spletu, tako da govorite neposredno v vgrajeni mikrofon ali pa priklopite slušalke v 3,5 mm      vtičnico. V hipu enostavno izklopite zajem zvoka z namenskim gumbom za izklop zvoka.

Gumb za ustvarjanje:
  Z gumbom za ustvarjanje posnemite in delite svoje najbolj epske igričarske trenutke. Gumb "ustvari", ki temelji na    uspehu gumba za deljenje, nudi igralcem več možnosti za ustvarjanje igričarskih vsebin in deljenje svojih    pustolovščin s svetom – v živo.

More Information
Znamka Sony
Platforma PlayStation 5
Brezžično Da
Število gumbov /
Vibracija Da
Napajanje Preko USB
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.