Brezžični polnilec LEXON OBLIO box z UV črn

SKU
142-1702630
59,99 €
Brezžični polnilec LEXON OBLIO box z UV črn je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €

INOVACIJA 2 V 1 ZA VAŠ MIR

Oblio Box, ki združuje zmogljivo razkužilo in hitri brezžični polnilnik, je popolna postaja 2 v 1, ki ohranja vaše dnevne potrebščine čiste in hkrati popolnoma napolnjene. Opremljen z dvema UV-C LED žarnicama in inovativnim vzorcem na dnu, Oblio Box ponuja 360° dezinfekcijo vaše naprave.

HITRA IN PRIROČNA POLNILNA POSTAJA

Z najnovejšo tehnologijo brezžičnega polnjenja z močjo do 10 W lahko Oblio Box hitro polni naprave, združljive s standardom Qi, kot so najnovejši pametni telefoni iOS in Android, pa tudi določene modele ušesnih slušalk.

ŠIROKA ZDRUŽLJIVOST, VAREN OPERACIJSKI SISTEM

Škatla Oblio je bila zasnovana tako, da sprejme največje pametne telefone z ali brez zaščitnega etuija. Njegov vrtljivi pokrov vam pomaga enostavno dostopati do notranjega velikega predelka, hkrati pa varno zagotavlja, da je sterilizator med ciklom razkuževanja zaprt.

POSKRBITE, DA BODO VAŠI VSAKODNEVNI DODATKI ČISTI IN RAZKUŽENI

99,9 % običajnih mikrobov in bakterij, ki jih najdemo v naših vsakdanjih osnovnih stvareh, je mogoče odstraniti v manj kot 5 minutah, brez kakršne koli škode. Učinkovitost Oblio Box je bila znanstveno dokazana z neodvisnimi laboratorijskimi testiranji.

More Information
Garancija /
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.