Brezžični router LINKSYS E1200-EE

SKU
142-964945
€ 24,99
Brezžični router LINKSYS E1200-EE je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €
Da boste lahko internet uporabljali po celotnem stanovanju, na kateremkoli računalniku ali pametnemu telefonu, brez dodatnih motečih kablov, je odlična rešitev brezžični usmerjevalnik internet. Za najboljšo uporabo v domu standardne velikosti, za brskanje po internetu, pošiljanje elektronske pošte in brezžično tiskanje ter povezavo med različnimi napravami, pa zagotovo potrebujete brezžični usmerjevalnik interneta LINKSYS E1200-EE.

Hitra brezžična hitrost:

Da prenos podatkov, pošiljanje elektronski sporočil, pogovor v živo in raziskovanje po internetu potekajo nemoteno, je potrebna primerna hitrost interneta. Z uporabo LINKSYS E1200-EE boste zadovoljni, saj povezuje računalnike, brezžične tiskalnike in druge brezžične Wi-Fi s hitrostjo prenosa kar do 300 Mbps. 

Zanesljiva brezžična pokritost:

Ne glede na to, kje v domu imate postavljen brezžični usmerjevalnik, boste internet lahko uporabljali. Če se komponenta nahaja v dnevni sobi in internet potrebujete v spalnici, to ne bo predstavljalo problema. MIMO antenska tehnologija LINKSYS E1200-EE zagotavlja široko pokritost, tako da boste v brezžičnem omrežju uživali kjerkoli v vašem domu. 

Napredna varnost:

Bojazni za napad na vaše omrežje ni več. Napredna varnostna funkcija kot je WPA2 šifriranje in integriran požarni zid vam pomagata ohraniti vaše omrežje popolnoma zaščiteno.

 Hitra in enostavna namestitev:

Ali ste napravo pravilno namestili in ali bo delovala pravilno ni več vprašanje, saj vam pri namestitvi pomaga Cisco Connect, ki nastavi brezžično omrežje v nekaj preprostih korakih, ne glede na to ali gre za Windows ali Mac računalnik. 

Enostavna uporaba:

Cisco Conecct deluje v sodelovanju z Windows in Mac računalnikom. Pomaga predvsem pri nastavitvah in prilagaja ter v omrežje hitro dodaja nove naprave. Cisco Connect na splošno omogoča ustvarjanje ločenih omrežij, zaščitenih z geslom, omeji čas dostopa do nekaterih spletnih strani s potrebnim nadzorom staršev, omogoča enostaven dostop do naprednih omrežnih nastavitev, meri hitrost povezave z metrom širokopasovne hitrosti in opravlja redne samodejne preglede ob posodobitvah strojne programske opreme ter programske opreme z možnostjo namestitve.

Lastnosti
Znamka Linksys
Tip Brezžični usmerjevalnik
Barva Črna
Podprti standardi 802.11 a/b/g/n
Podprti protokoli IPv4
Frekvenca WiFi signala 2,4GHz
Število anten Ni podatka
Hitrost žične povezave Megabitna 10/100
Hitrost brezžične povezave Do 300 Mb/s
USB prikluček Brez
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.