Brivnik BRAUN Series 9-9299 Gold

Special Price 274,99 € Redna cena 549,99 €
-50%
-275 €
Na zalogi
SKU
142-1581323
Lastnosti
Barva Zlata
Znamka Braun
Suho/mokro delovanje Suho in mokro britje
Čas brezžičnega delovanja do 50 min
Vrsta baterije Li-ion
Prilagajanje površini obraza/telesa Da
Število hitrosti 1
Čiščenje Pralna glava
Garancija 2 leti
V primerjavo V seznam želja
Brivnik BRAUN Series 9-9299 Gold je na voljo za nakup v korakih po 1

Kaj loči Braunove brivnike od drugih?
Izjemen rezultat britja je brezkompromisno britje tik ob koži in udobje za kožo. Z Braun Series 9 izberete standard odličnosti na obeh področjih.
1. Neprimerljivo britje tik ob koži: Series 9 odreže več dlak v eni potezi. Posebej oblikovana brivna glava ujame dlake, ki ležijo plosko na koži, in dlake, ki rastejo v različnih smereh – izziva, pri katerih drugim brivnikom lahko spodleti.
2. Neprimerljivo udobje za kožo: Kot vsi Braunovi brivniki tudi Series 9 deluje v ravnih črtah. Ni vam treba dvakrat čez isto mesto, kar pomembno zmanjša tveganje za razdraženost kože.
3. Nemški craftsmanship: Vsi brivniki Series 9 so oblikovani, tehnično zasnovani in izdelani v Nemčiji. Vrhunski brivniki, narejeni da trajajo najmanj 7 let.


5 brivnih delov
Vsak specializiran za različen tip dlak. Ne izpusti dlak, ki ležijo plosko ob koži, niti dlak, ki rastejo v različnih smereh. Manj potez pomeni manj draženja kože. Tako preprosto.

Titanova prevleka
Titan je izjemno obstojna kovina in izjemno odporen na korozijo. Poleg tega je tudi privlačen za oko. Zato ga Braun uporablja za prevleko prirezovalnika.

SyncroSonic™
Braunova patentirana tehnologija čita in se samodejno prilagaja vaši bradi. Kjer je brada bolj gosta, zagotovi brivnik več moči natanko tam, kjer jo potrebujete.

10-D prilagajanje potezam
S popolnoma fleksibilno glavo in gibljivimi brivnimi deli se Series 9 nežno prilagaja vaši koži in v eni potezi zajame več dlak kot kateri koli drugi brivnik.

Enostavno shranjevanje
Novo stojalo za polnjenje zasede zelo malo prostora v kopalnici in zagotavlja, da je vaš brivnik vedno napolnjen. Poleg tega je tudi privlačno za oko.

Mokro ali suho britje
S Series 9 si lahko privoščite suho britje ali pa ga uporabite z vodo, peno ali gelom za britje za še boljše drsenje in boljši občutek na koži.

100 % vodoodporen
Preizkusite vrhunsko nemško tehnično kakovost. Vsi Braunovi brivniki so vodoodporni do globine 5 metrov, tako da jih preprosto sperete pod tekočo vodo ali se celo obrijete pod prho.

50 min britja brez vrvice
Najsodobnejša Li-ion baterija je vedno zmogljiva in se v celoti napolni v eni uri. LED prikazovalnik pa odšteva, koliko minut vam je še ostalo.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Brivnik BRAUN Series 9-9299 Gold
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.