Brivnik REMINGTON R3000

SKU
142-1612342
Special Price € 39,74 Redna cena € 52,99
-25%
-13€
Brivnik REMINGTON R3000 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Brivnik REMINGTON R3000

R3 STYLE SERIES ROTIRAJOČI BRIVNIK
Čas je za vaš gladek videz s Style Series R3. Prinaša vam zanesljivo zmogljivost, maksimalen stik in najpomembneje udobje, poskrbite lahko za vaše britje s popolno lahkotnostjo in samozavestjo. Dvosmerna rezila vam zagotavljajo boljšo prekrivnost med britjem, saj pobrijete več dlak. Sistem protimikrobne zaščite vam pomaga zaščititi in negovati vašo kožo med britjem, tako da lahko vsak dan izgledate in se počutite odlično. Style Series R3, zasnovan, da previdno sledi konturam vašega obraza, ima upogljiva rezila in vrtljiv vrat za popolno udobje med britjem. Prav tako ima ergonomičen dizajn, kar pomeni, da se popolnoma prilega vaši roki, medtem ko ustvarjate vaš priljubljen videz. Z nastavkom za 3- dnevno brado, ki se pritrdi na glavo vašega brivnika ne boste rabili skrbeti koliko dlak boste prirezali, saj bo ta nastavek poskrbel za popolno dolžino brade. Izboljšan prikazovalni prirezovalnik s ComfortTrim rezili vam pomaga prirezati daljše dlake pred britjem, poskrbi za vaše zalizce ali ustvari gladke definirane linije okoli čeljusti. S ComfortTrim rezili 'Boste postali vi na svoj način', medtem ko bodo rezila še vedno nežna do vaše kože. Žična uporaba vam zagotavlja neprekinjeno in zanesljivo moč, tako da je vaš brivnik zmeraj pripravljen, kadar ste vi. S Style Series R3 lahko zapustite vaš dom z britjem profesionalnega videza, ki vam občutno dvigne vašo samozavest.

 

  • Dvosmerna rezila
  • Sistem protimikrobne zaščite
  • Upogljiva rezila in vrtljiv vrat- ki se prilega konturam obraza
  • Izboljšan prikazovalni prirezovalnik s ComfortTrim rezili
  • Ergonomičen prijem- udoben v roki v različnih prijemih
  • Žična uporaba- za zanesljivo moč
  • LED indikator delovanja
  • Nastavek za 3-dnevno brado
  • Uporaba na suho
  • Krtača za čiščenje


OBLIKOVANJE PO MERI
Ne glede na to ali ustvarjate urejene in definirane linije brade ali videz 3-dnevne brade, lahko s Style Series R3 uživate v oblikovanju po meri. Prikazovalni prirezovalnik in nastavek za 3-dnevno brado pa omogočata temu brivniku vsestransko zmogljivost za pestro izbiro videzov.

ZANESLJIVO IN UDOBNO
Style Series R3 je zasnovan, da previdno sledi obrisom vašega obraza, z upogljivimi dvosmernimi rezili, naprednim vrtljivim vratom in s sistemom za protimikrobno zaščito pa zagotavlja učinkovito britje.

 

More Information
Barva Črna
Znamka Remington
Suho/mokro delovanje Suho britje
Čas brezžičnega delovanja /
Vrsta baterije /
Prilagajanje površini obraza/telesa Da
Število hitrosti 1
Čiščenje Suho čiščenje
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.