CANON G16

SKU
142-1131685
€ 374,99
Ni na zalogi

Canon PowerShot G16

Izjemno hiter PowerShot G16 prinaša hitro samodejno ostrenje, fotografiranje s hitrostjo 9,3 sličice na sekundo*, svetel objektiv f/1,8–2,8 s 5-kratno povečavo, sistem HS s procesorjem DIGIC 6 in videoposnetke polne visoke ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo ter se ponaša z nadzorom in učinkovitostjo, ki ju zahtevajo strokovnjaki.

 

Prednosti

  • Svetel 28-milimetrski objektiv f/1,8–2,8 s 5-kratno povečavo 10-kratna povečava ZoomPlus
  • Sistem HS: tipalo CMOS z ločljivostjo 12,1 milijona slikovnih pik, procesor DIGIC 6 za odlične rezultate do vrednosti ISO 12.800
  • Inteligentni stabilizator slike za ostre posnetke in 5-osni izboljšan dinamični stabilizator slike za mirne videoposnetke
  • Izjemno hitro delovanje s hitrim samodejnim ostrenjem in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 9,3 sličice na sekundo*
  • Velik 7,5 cm (3,0-palčni) zaslon LCD PureColor II G in optično iskalo
 

 

 

 

 

Svetel 28-milimetrski objektiv f/1,8–2,8 s 5-kratno povečavo

Svetel Canonov objektiv f/1,8–2,8, ki tudi pri polni povečavi ohranja široko največjo odprtost zaslonke in vam omogoča fotografiranje pri zelo šibki svetlobi in pri višjih hitrostih zaslonke. Prilagodljiv 28 mm objektiv s 5-kratno optično povečavo in 10-kratno povečavo ZoomPlus.

 

 

 

 

Pametni stabilizator slike, izboljšan dinamični stabilizator slike

Pametni stabilizator slike odpravlja tresenje fotoaparata, da so vaše fotografije ostre in jasne tudi pri polni povečavi ali šibki svetlobi. Izboljšan dinamični stabilizator slike učinkovito kompenzira premikanje uporabnika po 5 oseh in zagotavlja zares mirne posnetke.

 
   

Način fotografiranja zvezd, ročni HDR, zameglitev ozadja

Z načinom fotografiranja zvezd lahko zajemate osupljivo zvezdnato nebo in utrinke ali ustvarjate videoposnetke zvezd s časovnim zamikom. S funkcijo HDR lahko visokokontrastne prizore zajamete brez stativa ali pa uporabite zameglitev ozadja in ga čudovito zameglite v slogu naprav SLR.

 Profesionalni nadzor

Izbirnik na sprednji strani zagotavlja enostaven dostop do pomembnih nastavitev med fotografiranjem. S priloženo programsko opremo DPP lahko snemate v popolnoma ročnem načinu in v obliki zapisa RAW s podporo za snemanje več prikazov in imate tako največji nadzor nad postavitvijo in urejanjem po fotografiranju. Izboljšana ergonomija in prilagodljiv meni FUNC. vam omogočata, da fotoaparat prilagodite svojemu načinu fotografiranja.


7,5 cm (3,0-palčni) zaslon LCD z optičnim iskalom (OVF)

Velik zaslon LCD PureColor II G (922.000 slikovnih pik) za odličen prikaz. Optično iskalo vam omogoča, da posnetke z izboljšano stabilnostjo postavite na tradicionalen način.

Brezžična povezava in GPS prek mobilne naprave

Prek brezžične povezave se lahko preprosto povežete z domačimi brezžičnimi omrežji, združljivimi tiskalniki in računalniki ter pametnimi napravami za preprosto spletno izmenjavo in označevanje slik z lokacijami GPS fotografiranja. S sinhroniziranjem slik lahko v računalniku ali spletnih storitvah CANON iMAGE GATEWAY ali Flickr preprosto ustvarite varnostno kopijo.

 

 

 

Sistem HS

Sistem HS se odlikuje pri šibki svetlobi, kjer ujame pristno vzdušje brez bliskavice ali stativa. Napreden procesor DIGIC 6 in občutljivo tipalo CMOS z ločljivostjo 12,1 milijona slikovnih pik (vrste 1/1,7) zagotavljata odlično kakovost slike v vseh pogojih z vrednostjo ISO do 12.800.

 

 

Polna visoka ločljivost pri 60 sličicah na sekundo

Snemajte profesionalne videoposnetke v polni visoki ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo s stereo zvokom in optično povečavo v obliki MP4. Pri tem lahko uporabljate napredne funkcije, kot so obdelava podrobnosti v videoposnetku (60p), poudarjanje ostrenja, prekodiranje videoposnetkov v fotoaparatu in filter za izločanje zvoka vetra.

 


Več informacij na strani proizvajalca.

More Information
Tip Kompaktni fotoaparat
Znamka Canon
Barva Črna
Slikovni procesor CMOS
Ločljivost tipala 12,1 MP
Maximalna ločljivost 4000 x 3000
Makro 1 cm
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Format shranjevanja JPEG ali RAW
Vodotesno Ne
Število fokusnih točk Ni podatka
Optična povečava 5 x
Digitalna povečava 4 x
Optični stabilizator slike Da
Največji ISO 12800
Najmanjši ISO 80
Hitrost zaklopa 1/4000s - 250s
Samosprožilec Da
Zaporedni posnetki 12,2 slik/s
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka f/1,8 – f2,8
Goriščna razdalja 6,1 - 30,5 mm
Regulacija osvetlitve Od –3 do +3 EV v korakih po 1/3 EV
Sanke za bliskavico Da
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 922,000 točk
Baterija NB-10L
Povezava WiFi, HDMI mini, USB
Teža 356g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.