Čistilnik zraka HOOVER HHP50CA 011

SKU
142-1669067
Special Price € 349,98 Redna cena € 599,99
-41%
-250€
Zavarujte svoj nakup s
Čistilnik zraka HOOVER HHP50CA 011 je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:3-7 dni
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

Čistilnik zraka HOOVER HHP50CA 011


Glavne karakteristike:

  • Velikost prostora do 110m2
  • Čas osveževanja zraka 20m2: 9 min
  • 3 slojni HEPA filter z aktivnim ogljem
  • Povezljivost: WI-FI/bluetooth
  • Senzor za onesnaženost, temperaturo, vlažnost in CO
  • Filtrira: prah, pršice, živalske dlake, cvetni prah, bakterije, spore, zunanje onesnaževalce, vonjave, NO2, VOC, formaldehid
  • Difuzor za eterična olja in probiotike
  • Barva: bela, srebrna
  • Glasnost (min/max): 21/50 dB

Čistilec zraka H-PURIFIER 500 je z aplikacijo povezljiv čistilec zraka, ki je zasnovan, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilec je primeren za prostore do 110m2 in lahko v samo 9 minutah očisti zrak v 20m2 velikem prostoru. H-PURIFIER 500 pa lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilnikom za širjenje prijetnih dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij.
Sistem senzorjev
Sistem več senzorjev Multi Sensors System vašega H-PURIFIER 500 čistilca v realnem času skrbno preverja kakovost zraka v zaprtih prostorih in nadzira nivo onesnaževal (PM 10 in PM 2,5) in hlapov (HOS – hlapne organske spojine). Njegova izjemna natančnost zagotavlja visoko učinkovitost in ne potrebuje vzdrževanja.
Filtracija s tremi sloji in alarm za CO
H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije, ki ima kombinirano delovanje treh različnih slojev s posebno funkcijo za vsako plast: znanja plast ujame večje delce kot so dlake in prah, HEPA filter ujame nevidne mikro delce (PM10 in PM2,5) in odstrani 99.97% alergenov (cvetni prah, pršice in bakterije) in filter Active Carbon, ki absorbira plinasta onesnaževala (HOS, NO2), hlape, cigaretni dim in vonjave.
 

Senzor in alarm za CO

H-PURIFIER 500 je opremljen s posebnim senzorjem, ki stalno spremlja morebitno prisotnost ogljikovega monoksida in z zvočnim signalom ter preko aplikacije hOn opozori, če stopnja CO v zraku postane škodljiva.

  Aplikacija hOn
Izboljšajte svojo izkušnjo čiščenja zraka z aplikacijo hOn, ki vam omogoča daljinsko upravljanje načinov in nastavitev čiščenja ter upravljanje urnika delovanja. Aplikacija poleg tega zbira podatke o zraku in na podlagi tega prilagaja delovanje naprave.
  Zajem in nevtralizacija cvetnega prahu
S pomočjo aplikacije hOn lahko prilagodite nastavitve vašega H-PURIFIER 500 čistilca in ustvarite svoj uporabniški alergijski profil tako, da izberete cvetni prah, na katerega ste alergični. Aplikacija hOn bo spremljala prisotnost cvetnega prahu na prostem in način alergije na cvetni prah se bo zagnal samodejno. Čistilnik bo prečistil zrak in tako preprečil nastanek alergijskih simptomov.
  Razpršilnik dišav in probiotikov
H-PURIFIER 500 lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilnikom za širjenje prijetnih dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij. H-ESSENCE zbirka eteričnih olj in H-BIOTICS naravna mešanica iz probiotikov sta ustvarjeni posebej za H-PURIFIER, da boste lahko uživali v dišečem in čistem domu.

 

 

Lastnosti
Barva Siva/bela
Znamka Hoover
Uporabna površina prostora 110m2
Posebnosti možnost dodajanja probiotikov
Širina 28 cm
Višina 57,5 cm
Globina 31,7 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.