Čistilnik zraka HOOVER HHP75CAH 011

SKU
142-1669069
Special Price € 479,99 Redna cena € 699,99
-31%
-220€
Zavarujte svoj nakup s
Čistilnik zraka HOOVER HHP75CAH 011 je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:3-7 dni
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

Čistilnik zraka HOOVER HHP75CAH 011

Glavne karakteristike:

 • Velikost prostora do 110m2
 • Čas osveževanja zraka 20m2: 9 min
 • Pretok zraka (CADR): 330 m3/h
 • 3 slojni HEPA filter z aktivnim ogljem
 • Povezljivost: WI-FI/bluetooth
 • 3 načini čiščenja: nočni, samodejni in Max
 • Senzor za onesnaženost, temperaturo, vlažnost in CO
 • Filtrira: prah, pršice, živalske dlake, cvetni prah, bakterije, spore, zunanje onesnaževalce, vonjave, NO2, VOC, formaldehid
 • Razpršilec za eterična olja in probiotike
 • Vlažilec zraka
 • Opozorilo za čiščenje filtra
 • Barva: titan
 • Glasnost (min/max): 21/52 dB

  H-PURIFIER 700 je z aplikacijo povezljiv čistilec zraka, zasnovan, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilec je primeren za prostore do 110m2 in lahko v samo 9 minutah očisti zrak v 20m2 velikem prostoru. H-PURIFIER 700 pa lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilcem dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij, in vlažilcem, ki vam in vaši družini zagotavlja popolno uravnoteženo stopnjo vlage.
  Sistem senzorjev
Sistem več senzorjev v realnem času skrbno preverja kakovost zraka v zaprtih prostorih in nadzira nivo onesnaženosti (PM 10 in PM 2,5) in hlapov (HOS – hlapne organske spojine). Njegova izjemna natančnost zagotavlja visoko učinkovitost in ne potrebuje vzdrževanja.
Filtracija s tremi sloji in alarm za CO
H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije, ki ima kombinirano delovanje treh različnih slojev s posebno funkcijo za vsako plast: znanja plast ujame večje delce kot so dlake in prah, HEPA filter ujame nevidne mikro delce (PM10 in PM2,5) in odstrani 99.97% alergenov (cvetni prah, pršice in bakterije) in filter Active Carbon, ki absorbira plinasta onesnaževala (HOS, NO2), hlape, cigaretni dim in vonjave.
 

Senzor in alarm za CO
H-PURIFIER 700 je opremljen s posebnim senzorjem, ki stalno spremlja morebitno prisotnost ogljikovega monoksida in z zvočnim signalom ter preko aplikacije hOn opozori, če stopnja CO v zraku postane škodljiva.

  Aplikacija hOn
Izboljšajte svojo izkušnjo čiščenja zraka z aplikacijo hOn, ki vam omogoča daljinsko upravljanje in nastavitev čiščenja ter upravljanje urnika delovanja. Aplikacija poleg tega zbira podatke o zraku in na podlagi tega prilagaja delovanje naprave.
  Zajem in nevtralizacija cvetnega prahu
S pomočjo aplikacije hOn lahko prilagodite nastavitve vašega H-PURIFIER 700 čistilca in ustvarite svoj uporabniški alergijski profil tako, da izberete cvetni prah, na katerega ste alergični. Aplikacija hOn bo spremljala prisotnost cvetnega prahu na prostem in način delovanja Alergije na cvetni prah se bo zagnal samodejno. Čistilnik bo prečistil zrak in tako preprečil nastanek alergijskih simptomov.
  Difuzor dišav in probiotikov
H-PURIFIER 700 lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilcem za širjenje prijetnih dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij. H-ESSENCE zbirka eteričnih olj in H-BIOTICS naravna mešanica iz probiotikov sta ustvarjeni posebej za H-PURIFIER, da boste lahko uživali v dišečem in čistem domu.
  Vlaženje zraka
Prečiščevanje zraka in pravilno ravnovesje vlage vaš dom naredi prijetnejši, zlasti za otroke in alergike, zato je H-PURIFIER 700 opremljen z vlažilcem, ki bo za izboljšanje kakovosti zraka ter povečal raven vlažnosti.

 

Lastnosti
Barva Siva
Znamka Hoover
Uporabna površina prostora 110m2
Posebnosti opozorilo za čiščenje filtra, možnost dodajanja probiotikov
Širina 28 cm
Višina 74,8 cm
Globina 31,7 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.