Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Black

SKU
142-1660596
439,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Black je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Black - z občutkom do čistejšega zraka

 • Odstrani 99,3% SARS-CoV-2, ki povzroča COVID-19 *
 • Pralni predfilter z integrirano higiensko funkcijo
 • Vse funkcije lahko nadzirate preko aplikacije za pametni telefon

Vrhunski čistilnik zraka z indikatorjem kvalitete zraka – tehnično izpopolnjen, vizualno prenovljen!
Čistilnik zraka Roger zagotavlja čist zrak v prostorih do 66 m2 - doma in v pisarni! Z dvema senzorjema ta mobilni čistilnik zraka neprekinjeno meri kakovost zraka in takoj zazna onesnaževala, kot so neprijeten vonj, hlapne organske spojine (HOS), droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Roger v eni uri iz zraka odstrani 99,3% * vseh koronavirusov (SARS-CoV-2). Če se kakovost zraka poslabša, vas indikator kakovosti zraka obvesti s spreminjanjem barve in samodejno prilagodi učinkovitost čiščenja v inteligentnem samodejnem načinu. Bolj kot je zrak onesnažen, večjo zmogljivost bo uporabil.
Vrhunsko zasnovan čistilnik zraka ima sedaj pralni tekstilni predfilter z integrirano higiensko funkcijo Sanitized®. Dvojni filter Dual Filter™ - srce čistilnika zraka - je kombinacija HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. Zelo učinkovit HEPA filter odstranjuje onesnaževala, kot so droben prah, alergeni, cvetni prah, virusi in bakterije iz zraka, medtem ko filter z aktivnim ogljem adsorbira pline, prisotne v zraku. Rogerjeve impresivne funkcije poleg funkcije časovnika in nočnega načina vključujejo tudi WiFi: s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu lahko spremljate kakovost zraka in nadzirate vse njegove funkcije, tako da je čist in zdrav zrak v prostoru vedno zagotovljen!

 • Sistem delovanja: aktivni ogleni filter (odstranjuje neprijetne vonjave) & HEPA filter (čisti zrak)
 • Maksimalen pretok zraka (do): 465 m3 / h CADR (stopnja dovajanja čistega zraka)
 • Priporočena velikost prostora:
  • do 66 m² z izmenjavo zraka 3x / h (zmerno onesnaženje zraka / običajna uporaba)
  • do 39 m² z izmenjavo zraka 5x / h (močno onesnaženje zraka in za alergike)
 • Nastavitev stopnje delovanja: 5
 • Tiho delovanje: 28 - 65 dB (A)
 • WiFi upravljanje: nadzor in spremljanje kakovosti zraka preko aplikacije
 • Nočni način (LED vklopljena ali izklopljena)
 • Samodejni način samodejno prilagodi stopnjo hitrosti delovanja glede na kakovost zraka
 • Časovnik 1-7 h
 • Senzor za pline in laserski senzor delcev
 • Indikator kakovosti zraka (modra = dobra, oranžna = zmerna, rdeča = slaba)
 • Opomnik za zamenjavo filtra
 • Priloženo: Dual Filter™ (aktivni ogleni filter in H12 HEPA filter v enem), tekstilni predfilter s higiensko funkcijo Sanitized®
 • Poraba električne energije: 4 - 100 W
 • Teža: 6,8 kg

Filtriranje virusov
Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,3% živih SARS-CoV-2 virusov *, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) " čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. "** Čistilnik zraka, kot je Roger, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A *** in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori).

CADR 465 m3 / h
CADR (stopnja dovajanja čistega zraka) označuje količino prečiščenega zraka, ki ga lahko proizvede čistilnik zraka. Naša vrednost je bila določena z neodvisnimi laboratorijskimi testi, ki temeljijo na standardu AHAM. Višje vrednosti CADR pomenijo, da je čistilnik zraka priporočljiv za večje prostore. CADR se meri v kubičnih metrih zraka na uro.
Čistilnik zraka Roger je primeren za prostore do 66 m2 in zrak prečisti 3-krat na uro. Za močno onesnažen zrak v prostoru in alergike je Roger priporočljiv za prostore do 39 m2 - s hitrostjo menjave zraka 5-krat na uro.

Onesnažen zrak v zaprtih prostorih
Zrak v zaprtih prostorih je 2–5-krat bolj onesnažen kot zrak zunaj. V zaprtih prostorih preživimo tudi do cca. 90% časa. Tipične nečistoče so hlapne organske spojine (npr. Formaldehid), droben in suspendiran prah, neprijeten vonj ter virusi in bakterije. Alergike mučijo še cvetni prah, izločki pršic,…. Optimalno prečiščen zrak zagotavlja dobro počutje, izboljšana vitalnost in manj bolezni. Roger, Roger little in Roger big nudijo popolno pomoč pri čiščenju zraka v prostoru.

Indikator kakovosti zraka
Roger prikazuje kakovost zraka v prostoru. S senzorji neprekinjeno meri kakovost zraka. Indikator kakovosti zraka vas s spremembo njegove barve (modra = dobra, oranžna = srednja, rdeča = slaba) obvesti, če se kakovost zraka poslabša.

Predfilter
Tekstilni predfilter odstranjuje grobe delce prahu in onesnaževala iz zraka. S tem dodatno zaščiti dvojni filter Dual filter™ in podaljša njegovo življenjsko dobo. Integrirana higienska funkcija Sanitized® **** ščiti predfilter filter pred rastjo mikrobov. Tekstilni predfilter lahko perete pri 30 ° C s programom za občutljivo perilo ( hladno pranje). Protimikrobna zaščita je zagotovljena za najmanj 20 pranj. Glede na normalno uporabo priporočamo pranje predfiltra vsake 3 mesece, alergikom pa 1x mesečno.

Tehnologija dvojnega filtra Dual filter™
Dvojni filter je srce čistilnika zraka. Gre za kombinacijo HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. HEPA filter odstranjuje onesnaževala iz zraka, kot so droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Posebej primeren za alergike - Roger nosi pečat kakovosti ECARF. Filter z aktivnim ogljem adsorbira pline v zraku (neprijeten vonj, tobačni dim, formaldehid, toluen, hlapne organske spojine itd.) in jih filtrira iz zraka.

Zamenjava filtra
Zmogljivost dvojnega filtra je omejena, kar pomeni, da ga je potrebno zamenjati na 8–12 mesecev, odvisno od izpostavljenosti onesnaženemu zraku in plinom. Zahvaljujoč inteligentnemu časovniku filtra Roger pokaže, kdaj je potrebno filter zamenjati.

Filtriranje delcev
Dual Filter™ je med testom TÜV (test čiščenja delcev) ustvaril prepričljive rezultate. Roger filtrira 100% 0,255-mikrometrskih delcev (preizkušeno po DIN standardu 71460-1: 2006). Za primerjavo: človeški las je debel 80 mikrometrov. Filtrirani delci so torej 313-krat manjši.

Nadzor naprave prek aplikacije (WiFi)
Roger je opremljen z WiFi-jem in ga je mogoče upravljati prek aplikacije za pametni telefon »Smart Life - Smart Living«. Kakovost zraka v prostoru je mogoče spremljati in nadzirati prek aplikacije, ki omogoča sprotno upravljanje vseh Rogerjevih funkcij. Dodatna funkcija zaščite za otroke, ki je na voljo samo prek aplikacije, za izbrano časovno obdobje deaktivira upravljalne gumbe na napravi.

Različica Rogerja do konca leta 2020 v primerjavi s trenutno različico Rogerja
Trenutna različica Rogerja (od leta 2021) ima klasično eleganco. Roger sedaj lahko upravljate preko WiFi, ki omogoča popolno upravljanje naprave z aplikacijo na vašem pametnem telefonu. Rešetko in predfilter je zamenjal tekstilni predfilter v antracitni barvi z integrirano higiensko funkcijo.


* Zmanjšanje prisotnosti virusov je bilo dokazano v neodvisnem laboratoriju Airmid v Veliki Britaniji. Čistilniki zraka so bili testirani v časovnem obdobju 60 minut v preskusni komori s prostornino 28,5 m3. V testu uporabljen virus MS2 je virus RNA, kot je virus SARS-CoV-2. Zaradi svojih aerosolnih lastnosti, podobnih lastnostim človeških virusov, njegove sposobnosti preživetja in odpornosti na razkuževanje, se virus MS2 pogosto uporablja v preizkusih čistilnikov zraka kot nadomestek za viruse s podobnimi dimenzijami. S premerom približno 25 nm je virus MS2 več kot štirikrat manjši od virusa SARS-CoV-2, katerega premer je 120 nm. Kot dokaz o zmanjšanju prisotnosti manjšega virusa MS2, lahko sklepamo, da bi se tudi večji virusi SARS-CoV-2 zmanjšali vsaj v enakem obsegu.

** EPA: »Ali bo čistilnik zraka pomagal zaščititi mene in mojo družino pred COVID-19 v mojem domu? ", 12. januarja 2021 - https: //www.epa.gov/coronavirus/will-air-cleaner-or-air-purifier-help-protect-me-and-my-family- covid-19-my-hom

*** Španska gripa (H1N1), H1N2, azijska gripa (H2N2) in hongkonška gripa (H3N2)

**** Sanitized® je vodilni svetovni švicarski proizvajalec protimikrobne higienske funkcije in zaščite materialov za tekstil in polimere.

 

 

 

More Information
Barva Črna
Znamka Stadler Form
Uporabna površina prostora Minimalna up. površina:39 m² Maksimalna up. površina:66 m²
Posebnosti WiFi upravljanje
Širina 42 cm
Višina 51,6 cm
Globina 20 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.