Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Little Black

SKU
142-1660597
299,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Little Black je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Čistilnik zraka STADLER FORM ROGER Little Black - z občutkom do čistejšega zraka

 • Odstrani 99,3% SARS-CoV-2, ki povzroča COVID-19 *
 • Pralni predfilter z integrirano higiensko funkcijo
 • Inteligentni samodejni način samodejno prilagodi delovanje čiščenja

Vrhunski čistilnik zraka z indikatorjem kvalitete zraka - tih, učinkovit čistilnik zraka za prostore do 33 m2. Filtrira onesnaževala in pline ter zagotavlja čist in zdrav zrak v zaprtih prostorih. Nenehno meri kakovost zraka in takoj zazna plinasta onesnaževala, kot so neprijeten vonj ali hlapne organske spojine (HOS). Če se kakovost zraka poslabša, indikator kakovosti zraka spremeni barvo in samodejno prilagodil svoje čiščenje glede na trenutne potrebe, če je vključena funkcija samodejni način. Bolj kot je onesnažen zrak, višja bo njegova izbrana stopnja delovanja. Elegantni čistilnik zraka je opremljen s pralnim tekstilnim predfiltrom, ki odstranjuje grobe delce prahu in onesnaževal iz zraka ter ima integrirano higiensko funkcijo Sanitized®. V središču čistilnika zraka je dvojni filter Dual Filter™ - kombinacija HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. Zelo učinkovit HEPA filter odstranjuje onesnaževala, kot so droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije iz zraka, medtem ko filter z aktivnim ogljem adsorbira pline, prisotne v zraku. Roger little v eni uri iz zraka odstrani 99,3% * vseh koronavirusov (SARS-CoV-2). Zahvaljujoč njegovemu časovniku in LED, ki jih je mogoče popolnoma izklopiti, je z Rogerjem little zagotovljen tudi dober in kvaliteten spanec!

 • Sistem delovanja: aktivni ogleni filter (odstranjuje neprijetne vonjave) & HEPA filter (čisti zrak)
 • Maksimalen pretok zraka (do): 231 m3 / h CADR (stopnja dovoda čistega zraka)
 • Priporočena velikost prostora:
  • do 33 m² z izmenjavo zraka 3x / h (zmerno onesnaženje zraka / običajna uporaba)
  • do 20 m² z izmenjavo zraka 5x / h (močno onesnaženje zraka in za alergike)
 • Nastavitev stopnje delovanja: 5
 • Tiho delovanje: 28 - 59 dB (A)
 • Nočni način (LED vklopljena ali izklopljena)
 • Samodejni način samodejno prilagodi stopnjo hitrosti delovanja glede na kakovost zraka
 • Časovnik 1-7 h
 • Senzor za pline
 • Indikator kakovosti zraka (modra = dobra, oranžna = zmerna, rdeča = slaba)
 • Opomnik za zamenjavo filtra
 • Priloženo: Dual Filter™ (aktivni ogleni in H12 HEPA filter v enem), tekstilni predfilter s higiensko funkcijo Sanitized®
 • Poraba električne energije: 3 - 40 W
 • Teža: 5,5 kg

Filtriranje virusov
Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger little iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,3% živih SARS-CoV-2 virusov *, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) " čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. "** Čistilnik zraka, kot je Roger little, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger little učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A *** in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori).

CADR 231 m3 / h
CADR (stopnja dovajanja čistega zraka) označuje količino prečiščenega zraka, ki ga lahko proizvede čistilnik zraka. Naša vrednost je bila določena z neodvisnimi laboratorijskimi testi, ki temeljijo na standardu AHAM. Višje vrednosti CADR pomenijo, da je čistilnik zraka priporočljiv za večje prostore. CADR se meri v kubičnih metrih zraka na uro.
Čistilnik zraka Roger little je primeren za prostore do 33 m2 in zrak prečisti 3-krat na uro. Za močno onesnažen zrak v prostoru in alergike je Roger little priporočljiv za prostore do 20 m2 - s hitrostjo menjave zraka 5-krat na uro.

Onesnažen zrak v zaprtih prostorih
Zrak v zaprtih prostorih je 2–5-krat bolj onesnažen kot zrak zunaj. V zaprtih prostorih preživimo tudi do cca. 90% časa. Tipične nečistoče so hlapne organske spojine (npr. Formaldehid), droben in suspenziran prah, neprijeten vonj ter virusi in bakterije. Tudi alergike mučijo cvetni prah in izločki pršic. Optimalno prečiščen zrak vodi do dobrega počutja, izboljšane vitalnosti in manj bolezni. Roger, Roger little in Roger big nudijo popolno pomoč pri čiščenju zraka v prostoru.

Indikator kakovosti zraka
Roger little prikazuje kakovost zraka v prostoru. S senzorji neprekinjeno meri kakovost zraka. Indikator kakovosti zraka vas s spremembo njegove barve (modra = dobra, oranžna = srednja, rdeča = slaba) obvesti, če se kakovost zraka poslabša.

Predfilter
Tekstilni predfilter odstranjuje grobe delce prahu in onesnaževala iz zraka. S tem dodatno zaščiti dvojni filter Dual filter™ in podaljša njegovo življenjsko dobo. Integrirana higienska funkcija Sanitized® **** ščiti predhodni filter pred rastjo mikrobov. Tekstilni predfilter lahko perete pri 30 ° C s programom za občutljivo perilo ( hladno pranje). Protimikrobna zaščita je zagotovljena za najmanj 20 pranj. Glede na normalno uporabo priporočamo pranje predfiltra vsake 3 mesece, alergikom pa 1x mesečno.

Tehnologija dvojnega filtra Dual filter™
Dvojni filter je srce čistilca zraka. Gre za kombinacijo HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. HEPA filter odstranjuje onesnaževala iz zraka, kot so droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Posebej primeren za alergike - Roger little nosi pečat kakovosti ECARF. Filter z aktivnim ogljem adsorbira pline v zraku (neprijeten vonj, tobačni dim, formaldehid, toluen, hlapne organske spojine itd.) in jih filtrira iz zraka.

Zamenjava filtra
Zmogljivost dvojnega filtra je omejena, kar pomeni, da ga je potrebno zamenjati na 8–12 mesecev, odvisno od izpostavljenosti onesnaženemu zraku in plinom. Zahvaljujoč inteligentnemu časovniku filtra Roger little pokaže, kdaj je potrebno filter zamenjati.

Filtriranje delcev
Dual Filter™ je med testom TÜV (test čiščenja delcev) ustvaril prepričljive rezultate. Roger filtrira 100% 0,255-mikrometrskih delcev (preizkušeno po DIN standardu 71460-1: 2006). Za primerjavo: človeški las je debel 80 mikrometrov. Filtrirani delci so torej 313-krat manjši.

Različica Rogerja little do konca leta 2020 v primerjavi z novo različico Rogerja little
Nova različica Rogerja little (od leta 2021) je ohranila klasično eleganco, masko in predfilter pa je zamenjal tekstilni predfilter v svetlo silvi barvi ( pri beli različici) z integrirano higiensko funkcijo.

 

* Zmanjšanje prisotnosti virusov je bilo dokazano v neodvisnem laboratoriju Airmid v Veliki Britaniji. Čistilniki zraka so bili testirani v časovnem obdobju 60 minut v preskusni komori s prostornino 28,5 m3. V testu uporabljen virus MS2 je virus RNA, kot je virus SARS-CoV-2. Zaradi svojih aerosolnih lastnosti, podobnih lastnostim človeških virusov, njegove sposobnosti preživetja in odpornosti na razkuževanje, se virus MS2 pogosto uporablja v preizkusih čistilnikov zraka kot nadomestek za viruse s podobnimi dimenzijami. S premerom približno 25 nm je virus MS2 več kot štirikrat manjši od virusa SARS-CoV-2, katerega premer je 120 nm. Kot dokaz o zmanjšanju prisotnosti manjšega virusa MS2, lahko sklepamo, da bi se tudi večji virusi SARS-CoV-2 zmanjšali vsaj v enakem obsegu.

** EPA: »Ali bo čistilnik zraka pomagal zaščititi mene in mojo družino pred COVID-19 v mojem domu? ", 12. januarja 2021 - https: //www.epa.gov/coronavirus/will-air-cleaner-or-air-purifier-help-protect-me-and-my-family- covid-19-my-hom

*** Španska gripa (H1N1), H1N2, azijska gripa (H2N2) in hongkonška gripa (H3N2)

**** Sanitized® je vodilni svetovni švicarski proizvajalec protimikrobne higienske funkcije in zaščite materialov za tekstil in polimere.

 

More Information
Barva Črna
Znamka Stadler Form
Uporabna površina prostora Minimalna up. površina:20 m² Maksimalna up. površina:33 m²
Širina 33 cm
Višina 45 cm
Globina 17 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.