Construction Simulator - Day One Edition (PS5)

SKU
142-1698256
49,99 €
Construction Simulator - Day One Edition (PS5) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €
Construction Simulator - Day One Edition vsebuje dodatne modele za osebno zaščitno opremo: Prilagodite svoje čelade z 9 različnimi vzorci ter izberite zaščito za ušesa in očala! Poleg tega lahko izberete nov eleganten športni avtomobil, s katerim se boste vozili po dveh velikih svetovnih zemljevidih, na armaturnih ploščah izbranih vozil pa najdete bobblehead svojega dobrega prijatelja Hapeja.
Construction Simulator se vrača - večji in boljši kot kdaj koli prej! Vrnite se na delo z voznim parkom, ki vam bo s svojo velikostjo dvignil nogavice. Poleg znamk, kot so Caterpillar, CASE in BELL, ki jih že poznate iz serije Construction Simulator, lahko sedete za volan novih licenčnih strojev partnerjev, kot sta DAF in Doosan - skupaj jih je več kot 70. Gradite po svojih željah na dveh zemljevidih, navdihnjenih s pokrajinami v ZDA in Nemčiji. Na obeh zemljevidih skupaj vas čaka več kot 90 razburljivih nalog, zato boste vedno našli kaj novega za raziskovanje!
Vsak zemljevid ima svojo kampanjo, v kateri postanete lastnik lastnega gradbenega podjetja. Ko začenjate od začetka ob pomoči svojega mentorja Hapeja, dobivate večje in zanimivejše naloge, s katerimi razvijate svoje podjetje in razširjate vozni park. Srečali boste tudi različne stranke, ki vam bodo predstavljale izziv. Naloge, kot je prenova pristaniškega območja, da bi privabila več turistov, ali pomoč mestnemu središču, ki se spopada s težavami, da si opomore, bodo zahtevale vse vaše spretnosti.
Na evropskem zemljevidu, ki so ga navdihnila idilična mesta jugozahodne Nemčije, boste našli valovite hribe in čudovite obale rek. V Friedenbergu je vaša naloga, da med kampanjo pomagate oblikovati rešitve za obnovljive vire energije in izboljšate mestno infrastrukturo. Poleg teh večjih opravil boste dobili tudi raznovrstne naloge, s katerimi boste lahko preizkusili vsak delček opreme, ki si ga prislužite. Bodite ponosni na svoje dosežke, ko se boste vozili po mestu!
Seveda se lahko igralci veselijo znanih znamk in strojev iz prejšnjih delov franšize. Vsi ti uradno licencirani partnerji prihajajo z znanimi stroji in novimi stroji - z izboljšanim videzom: V tem trenutku so na voljo novi stroji: Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still in Wirtgen Group.
Poleg znanih licenčnih partnerjev lahko igralci uživajo v novi ponudbi: Benninghoven iz skupine Wirtgen Group, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter in Wacker Neuson. Z novim licenčnim partnerjem Engelbert Strauss uživajte v uradno licencirani opremi za osebno zaščito svojega igralskega lika.
Veselite se več kot 70 strojev teh licenčnih partnerjev, ki natančno poustvarjajo svoje resnične ustreznike. Ne le, da lahko razvijate svoj gradbeni imperij, temveč lahko k sodelovanju povabite tudi do tri prijatelje. Usklajajte se in gradite skupaj, da še učinkoviteje dokončate naročila!

Lastnosti:

- Več kot 70 strojev, vozil, tovornjakov, priključkov
- Dva velika zemljevida, ki temeljita na ZDA in Nemčiji
- Vsak od obeh zemljevidov ima svojo kampanjo
- Izzovite se z več kot 90 pogodbami
- 11 novih licenčnih partnerjev, skupaj 25 uradno licenciranih partnerjev
- Spletno večigralstvo z največ štirimi igralci

More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.