Darilne kartice

Razmišljate, kaj podariti najdražjim za rojstni dan, kakšno drugo priložnost ali pa se želite nekomu le zahvaliti na prav poseben način? Potem podarite nekaj lepega!

Obdarite svoje najbližje, prijatelje in sorodnike s stilsko oblikovano Harvey Norman darilno kartico.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

7 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

7 artiklov

Padajoče

Enostavno izberite Harvey Norman darilno kartico, ki vam ustreza, in želeno vrednost poravnajte na blagajni. V naprej določene vrednosti so 5 EUR, 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR, 100 EUR, 200 EUR in 500 EUR.

Obdarjenec lahko tako z darilno kartico po lastni izbiri nakupuje v vseh trgovinah Harvey Norman v Sloveniji.

Imetnik Harvey Norman darilne kartice ob plačilu vrednosti nakupa slednjo enostavno predloži blagajničarki in vrednost nakupa se odšteje. Na kartici je potrebno porabiti celo vrednost, saj preostanka ni mogoče vrniti nazaj v gotovini ali naložiti nazaj na kartico.

Lična embalaža služi kot ovojnica, ki se oblikovno sklada z motivom kartice, s svojim osebnim posvetilom pa boste lahko darilu dodali še osebno noto.


Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kje lahko kupite Harvey Norman darilne kartice?

Harvey Norman darilne kartice lahko kupite v vseh trgovinah Harvey Norman na območju Slovenije, v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in Novem mestu.

2. Rok veljavnosti Harvey Norman darilne kartice.

Harvey Norman darilna kartica je veljavna 12 mesecev od dneva nakupa. Po poteku tega roka veljavnost Harvey Norman darilne kartice poteče brez posebnega obvestila.

3. Kdaj Harvey Norman darilna kartica postane aktivna?

Harvey Norman darilna kartica postane aktivna takoj po nakupu – to je po plačilu njene vrednosti na blagajni. Pred plačilom je Harvey Norman darilna kartica neaktivna.

4. Kakšen je postopek plačevanja s Harvey Norman darilno kartico?

S Harvey Norman darilno kartico lahko imetnik poravna celotno ali delno vrednost nakupa v vseh trgovinah Harvey Norman na območju Slovenije, razen v spletni trgovini. Kartico ob plačilu vrednosti nakupa predloži blagajničarki in vrednost nakupa se odšteje od dobroimetja na kartici. Če dobroimetje na kartici ne zadošča za plačilo celotne vrednosti nakupa, lahko preostanek vrednosti poravnate z drugim plačilnim sredstvom ali dodatno aktivno Harvey Norman darilno kartico.

5. Koliko nakupov lahko imetnik Harvey Norman darilne kartice opravi z darilno kartico?

Imetnik Harvey Norman darilne kartice lahko z darilno kartico po lastni izbiri nakupuje blago v vseh trgovinah Harvey Norman na območju Slovenije. Število nakupov je omejeno, saj je Harvey Norman darilna kartica fiksna in ne variabilna, tako da se dodatno dobroimetje nanjo ne more nalagati, lahko se le kupi nova darilna kartica. V primeru, da dobroimetje na kartici ne zadošča za plačilo celotne vrednosti nakupa, mora kupec razliko vrednosti nakupa poravnati z drugim plačilnim sredstvom.

6. Ali lahko kupec za nakup Harvey Norman darilne kartice koristi akcijske popuste?

Ker je Harvey Norman darilna kartica legitimno plačilno sredstvo, je imetnik Harvey Norman darilne kartice ob plačilu zneska nakupa s slednjo deležen vseh popustov in ugodnosti, ki jih prinašajo nakupi v trgovinah Harvey Norman v Sloveniji.

7. Ali je Harvey Norman darilna kartica prenosljiva na tretjo osebo?

Ker Harvey Norman darilna kartica ni označena z imenom, je prenosljiva in jo lahko uporablja vsakdo. Koriščenje dobroimetja na kartici je zato možno in izvedljivo le in samo ob predložitvi darilne kartice. Predložitev blagajniškega potrdila ali same EAN kode brez Harvey Norman darilne kartice ne zadošča.

8. Harvey Norman darilna kartica že dlje časa ni bila uporabljena. Kako se lahko ugotovi, če je še veljavna?

Veljavnost Harvey Norman darilne kartice se lahko preveri pri blagajničarki na eni izmed blagajn v vseh prodajalnah Harvey Norman.

9. Ali se lahko za plačilo vrednosti nakupa uporabi več Harvey Norman darilnih kartic?

To je seveda možno. V primeru, da skupno dobroimetje na darilnih karticah ne zadošča za plačilo celotne vrednosti nakupa, lahko kupec preostalo vrednost doplača z drugim plačilnim sredstvom.

10. Ali lahko imetnik Harvey Norman darilno kartico uporabi tudi v trgovinah Harvey Norman v tujini?

Harvey Norman darilna kartica je veljavna le v trgovinah Harvey Norman na območju Slovenije, zato uporaba Harvey Norman darilne kartice v tujini ni mogoča.

11. Darilna kartica je bila odtujena. Ali lahko imetnik prejme nadomestno?

Podjetje Harvey Norman d.o.o. ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo ali nepooblaščeno uporabo Harvey Norman darilne kartice. Odtujene ali izgubljene Harvey Norman darilne kartice zato žal ni mogoče nadomestiti.

12. Kdaj bo darilno kartico Harvey Norman mogoče unovčiti v spletni trgovini www.harveynorman.si?

Darilno kartico bo v spletni trgovini mogoče unovčiti kmalu. Takoj, ko bomo to opcijo omogočili, bo to razvidno tako na spletni strani kot v splošnih pogojih.

13. Na koga se lahko obrnete v primeru vprašanj ali pojasnil v zvezi s Harvey Norman darilno kartico?

V primeru, da potrebujete pomoč v zvezi z uporabo Harvey Norman darilne kartice, se obrnite na Harvey Norman informacije, nas pokličite ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@harveynorman.si.

14. Ali lahko imetnik Harvey Norman darilne kartice zahteva izpis nakupov, ki so bili opravljeni s Harvey Norman darilno kartico?

Izpis nakupov, opravljenih s Harvey Norman darilno kartico, ni mogoč. Nakupi, opravljeni s Harvey Norman darilno kartico, so zabeleženi na računih, ki jih kupec prejme ob plačilu vrednosti nakupa.


Več o Splošnih pogojih poslovanja z darilnimi karticami si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.