Dovršeni detajli, rokodelska natančnost, estetika elegance in najbolj kakovostni materiali opredeljujejo filozofijo italijanskega proizvajalca pohištva Devina Nais. Inspiracija vsake pohištvene kolekcije izhaja iz narave in se manifestira v unikatnih oblikah po meri sodobnega bivanja. Odločite se za kakovost z imenom Devina Nais in v vaš dom vnesite kreativno razgibanost, estetsko dovršenost in oblikovalsko vrednost.

VEČ O TEM

 
JEDILNE MIZE

Koncepti ustvarjanja enkratnih oblik jedilnih miz sledijo pristni naravi lesa. Impresivno neobdelan ali fino obdelan masiven hrast vsak prostor zaznamuje s svojo prisotnostjo. Dopolnjena še z drugimi materiali pa postane vsaka miza Devina Nais osrednji objekt v prostoru. Izbira ene izmed številnih kombinacij plošče in podnožja je prepuščena vam. Naj jedilnica s pesonalizirano mizo Devina Nais postane srce vašega doma!

VEČ O TEM
PREVERI PONUDBO
REGALI ZA DNEVNE SOBE

Regali za dnevne sobe s podpisom Devina Nais odpirajo novo poglavje v zgodovini lesenega pohištva. Postavljeni v dnevno sobo zagotovo postanejo nesporni protagonisti, ki jim sledi celoten prostor. Neštete možnosti oblik, postavitev, barv, materialov in elementov kličejo po tem, da oblikujete sanjsko pohištvo za vaš dom.

VEČ O TEM
PREVERI PONUDBO
KOMODE

Komoda Devina Nais v prostoru deluje monumentalno, a se hkrati zlije z ostalim pohištvom kot povezovalen element celote. Kreativna zasnova, ki v skladu z vašimi željami dobi končno podobo, je v celoti izdelana iz masivnega lesa. Dekorativne možnosti so skoraj brezmejne in ponujajo nov vpogled na področje tradicionalnega pohištva.

PREVERI PONUDBO
POLIČNIKI

Les, steklo, kovina in blago v skupnem prepletu oblikujejo čudovite poličnike Devina Nais. Njihovo vsestransko uporabnost dopolnjuje neverjeten vizualni vtis, zaradi česar jim brez težav pripišemo status nespornih lovilcev pogledov. Odločitev za preproste forme ali ikonični dizajn je povsem vaša. Prav tako vaši presoji pripada izbira barv, materialov in višine. Za vse ostalo pa poskrbijo izkušeni italijanski mojstri.

PREVERI PONUDBO
KLUBSKE MIZICE

Raznolike oblike in dimenzije, ki ustrezajo različnim prostorom in potrebam. Klubske mizice Devina Nais so na voljo s ploščami vseh možnih obdelav, tako v lesu kot v načinu My Glass. Izbirate lahko med čistimi proporci in sofisticiranimi linijami. Odločite se lahko za masivno izvedbo ali za bolj subtilno oblikovanje. Lahko jih postavljate v razgibane postavitve ali pa v prostor postavite le eno. Prav tako pa je na koncu vaša tudi odločitev, kakšno bo podnožje. Uživajte v izbiri, uživajte v italijanski mojstrovini.

PREVERI PONUDBO

Nakup pohištva Devina Nais je edinstveno doživetje. Široka paleta barvnih tonov, ki zajemajo vse od naravne barve lesa do modernih odtenkov, je na voljo v kombinaciji z več kot 30 različnimi finiši. Skupaj z kreativnim oblikovanjem in preciznimi rokami italijanskih mojstrov nastajajo čudovite komode, klubske mizice in poličniki. Inovativno pohištvo Devina Nais ruši konvencionalne kanone in ponuja možnost, da z reinterpretacijo vašega osebnega stila opremite tudi vašo spalnico in kopalnico.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.