Diablo IV (Xbox Series X & Xbox One)

SKU
142-1709566
59,99 €
Diablo IV (Xbox Series X & Xbox One) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

Diablo IV (Xbox Series X & Xbox One)

V tem obsežnem temačnem odprtosvetovnem igranju vlog se pekel vrača med nas.

Legendarni niz akcijskega igranja vlog se vrača z Diablo IV igro. Ta spektakularna evolucija predstavlja širni novi svet, ki ga lahko raziskujete, saj je poln obljub o neskončni pustolovščini, smrtonosnih demonih in legendarnem plenu.

Odkrijte pokvarjeni Sanctuary, ki pada v novo temačno obdobje. Lilith, hčerka Mephista, gospodarja sovraštva, se je osvobodila ujetništva. Njen sovražni vpliv zdaj grozi, da bo prevzel ves svet. Samo vi in vaši kolegi pustolovci stojite med Lilith in uničenjem Sanctuaryja.

Sanctuary lahko raziščete sami ali s prijatelji med napredovanjem skozi napeto kampanjo Diablo IV igre, kjer prevzemate naloge, osvobajate mesta in se borite proti epskim šefom. Kot je že navada v Diablo nizu, vas čaka obširna vsebina na koncu igre; igralci se lahko srečajo v skupnem svetu igre ter trgujejo, se združijo ali preizkusijo svojo moč v območjih za boj med igralci brez čakanja v preddverju. Medplatformno igranje, medplatformno napredovanje in sodelovalno igranje na kavču vam omogočajo, da pustolovščino nadaljujte kjerkoli in kadarkoli. 

Diablo IV – glavne značilnosti


Neskončna pustolovščina

Ne glede na to, ali igrate sami ali skupaj z drugimi pustolovci vsako območje Sanctuaryja ponuja oblegana mesta, ki jih lahko osvobodite, nelinearne naloge, ki jih lahko rešite, z demoni polne temnice, v katerih lahko preživite, in dragocenim plenom, ki ga lahko prevzamete. Svet bo nadaljeval z rastjo z obljubo novih dogodkov, zgodb, sezon, nagrad in več.


Junak brez primere

Ustvarite lik, ki je prilagojen po vaši meri. Izberite enega od petih razredov in nato prilagodite svojega junaka z različnimi kozmetičnimi predmeti, talenti in sposobnostmi. Okrepite jih tako, da izberete poti po drevesu sposobnosti in nato izdelajte lastne mogočne specializacije na koncu igre s Paragon ploščami.


Združite in prevladajte

Odkrijte in kupite širok nabor orožij, oklepov in run, da izenačite možnosti boja proti demonom, ki grozijo Sanctuaryju. Eksperimentirajte s svojo zbirko in ustvarite mogočne komplete, ki bodo uničile sovražnike.

More Information
Platforma Xbox One & Xbox Series X
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.