DJI Mini SE Dron Fly More Combo (CP.MA.00000320.01)

SKU
142-1699384
399,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Ni na zalogi

DJI Mini SE Dron Fly More Combo

 

Uživajte v do 30 minutah letenja s popolnoma napolnjeno baterijo. DJI Mini SE podpira 12MP fotografije iz zraka in 2,7K Quad HD videe. 4 km HD video prenos.

Kompakten, a zmogljiv DJI Mini SE je popoln ustvarjalni spremljevalec, ki ujame vaše trenutke na način, ki preprosto povzdigne običajnost. Skupaj z aplikacijo DJI Fly, ki je enostavna za uporabo, boste uživali v poenostavljeni izkušnji letenja in perspektivi, kakršna ni nobena druga.
S težo pod 249 gramov je DJI Mini SE skoraj tako lahek kot povprečen pametni telefon. Zaradi tega je izjemno prenosljiv in ga uvršča v najnižji in najvarnejši utežni razred brezpilotnih letal, kar ga lahko izvzame iz nekaterih predpisov v mnogih državah.
Posnetki, ki izgledajo kot iz hollywoodskega filmskega seta, so le nekaj dotikov stran z načini QuickShot DJI Mini SE, ki vključujejo Dronie, Circle, Helix in Rocket. Preprosto izberite svoj QuickShot in DJI Mini SE bo med snemanjem izvedel dovršeno prednastavljeno gibanje. Posnemite samodejno ustvarjen kratek videoposnetek in ga takoj delite s prijatelji na družbenih omrežjih.

Aplikacija DJI Fly ponuja preprosto in intuitivno uporabniško izkušnjo, ki vam omogoča ustvarjanje kinematografskih posnetkov z le nekaj dotiki. Vključuje tudi Flight Tutorial, funkcijo, ki vam pomaga hitro in varno začeti uporabljati DJI Mini SE.


DJI Mini SE se lahko uporablja s 360° ščitnikom propelerja, ki popolnoma ščiti propelerje in izboljša varnost letenja. Zahvaljujoč naprednim senzorjem lahko DJI Mini SE tudi natančno lebdi. Aplikacija DJI Fly ponuja različne predloge Creator Templates, ki ustvarjajo izjemne videoposnetke z enim dotikom. Tudi začetniki brez izkušenj z urejanjem lahko vsak trenutek spremenijo v uspešnico na družbenih omrežjih.


DJI Mini SE podpira 12MP fotografije iz zraka in 2,7K Quad HD videe. 3-osni motorizirani kardan zagotavlja vrhunsko stabilnost kamere in jasne, izjemno gladke posnetke. Namenski daljinski upravljalnik vzdržuje HD video vir na razdalji do 4 km. Snemljive kontrolne palice lahko enostavno shranite v daljinski upravljalnik za dodatno prenosljivost. Teža DJI Mini SE mu omogoča, da ostane v zraku dlje kot podobni potrošniški FlyCam na trgu. Uživajte v do 30 minutah letenja s popolnoma napolnjeno baterijo.

Ključne funkcije:

  • 30-Min Max. Flight Time
  • 4km HD Video Transmission
  • Vision Sensor + GPS Precise Hover
  • 3-Axis Gimbal 2.7K Camera
  • Simplified Recording & Editing
More Information
Znamka DJI
Barva Siva
Tip Leteči
Domet 30 min
Kamera 12 Mpx
Baterija /
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.