Prevoz blaga, naročenega v spletni trgovini 

Za vse nakupe v spletni trgovini harveynorman.si vam nudimo prevoz izdelkov do vašega doma. Prav tako vam ob doplačilu po ceniku omogočamo vnos naročenega blaga v stanovanje. Za več informacij o montaži in kontakt izvajalcev se obrnite na naše prodajne svetovalce ali nas pokličite na 01 58 55 000.

Odprema naročenega blaga

V spletni trgovini harveynorman.si si prizadevamo, da naročeno blago dostavimo na najhitrejši možen način. Naročila izdelkov na zalogi, pripravimo za prevoz do naslova v najkrajšem možnem času.

V primeru, da zaradi nepredvidljivih razlogov blaga ne bomo mogli pripraviti za prevoz do naslova, vas bomo o tem obvestili preko kontaktnih podatkov, ki ste nam jih posredovali ob naročilu.

V primeru, da na naslovu, ki ste ga navedli za prevzem pošiljke, ni nikogar, ki bi lahko uspešno prevzel pošiljko, vas bomo ponovno kontaktirali in se z vami dogovorili za naknadni datum prevzema.

Prevoz do naslova

Prevoz naročenega blaga do naslova izvajamo v sodelovanju z različnimi zunanjimi izvajalci. Rok za prevoz naročenega blaga do naslova je od 2 do 9 delovnih dni, v kolikor so artikli na zalogi. Med vikendi in v času praznikov ter v kolikor artikli, ki zahtevajo tovorno dostavo, niso na zalogi v najbližji poslovalnici, se rok prevoza do naslova ustrezno podaljša. Ob prevzemu naročenega blaga se s podpisom dobavnice zavežete, da ste blago prejeli v dogovorjenem času, da je blago pregledano, nepoškodovano in brez vidnih napak. 


Cenik za prevoz blaga do naslova


  Tovor Paket
Oddelek POHIŠTVO 24,99 € 5,99 €
Oddelek SPALNICE 24,99 € 5,99 €
Oddelek KUHINJE 34,99 € /
Oddelek AVDIO VIDEO / 4,99 €, brezplačno za televizorje
Oddelek RAČUNALNIŠTVO / 4,99 €, brezplačno za prenosnike in telefonijo
Oddelek MALI GOSPODINJSKI APARATI, OSEBNA NEGA / 4,99 €
Oddelek BELA TEHNIKA /

6,99€

14,99€ za ameriške hladilnike in zamrzovalne skrinje


Prevoz do naslova in vnos

 

Vsa naročila oddana v spletni trgovini harveynorman.si so pospremljena do naslova, ki ste ga oddali skupaj z vašim naročilom.

Pri vnosu ste predhodno dolžni zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Pri tem mora biti širina vrat na objektu vsaj 90 cm.Splošni pogoji za dostavo naročenega blaga veljajo samo v Sloveniji in v spletni trgovini harveynorman.si.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.