Pošljite sporočilo

Dostava blaga, naročenega v spletni trgovini

Za vse nakupe v spletni trgovini harveynorman.si vam nudimo brezplačen prevoz izdelkov do vašega doma. Prav tako vam ob doplačilu po ceniku omogočamo vnos naročenega blaga v stanovanje, montažo ter odvoz starega pohištva in aparatov. Za več informacij o montaži in kontakt izvajalcev se obrnite na naše prodajne svetovalce ali nas pokličite na 01 58 55 000.

Odprema naročenega blaga

V spletni trgovini harveynorman.si si prizadevamo, da naročeno blago dostavimo na najhitrejši možen način. Naročila izdelkov na zalogi, ki so oddana na delovnik do 12. ure, odpremimo še isti dan, izjema so naročila oddana ob vikendih in praznikih. V primeru, da zaradi nepredvidljivih razlogov blaga ne bomo mogli odpremiti v obljubljenem roku, vas bomo o tem obvestili preko kontaktnih podatkov, ki ste nam jih posredovali ob naročilu.

V primeru, da na naslovu, ki ste ga navedli za prevzem pošiljke, ni nikogar, ki bi lahko uspešno prevzel pošiljko, vas bomo ponovno kontaktirali in se z vami dogovorili za naknadni datum prevzema.

Prevoz do naslova

Prevoz naročenega blaga do naslova izvajamo v sodelovanju z različnimi zunanjimi izvajalci. Uraden rok za prevoz naročenega blaga do naslova je od 4 do 6 delovnih dni. Med vikendi in v času praznikov se rok prevoza do naslova za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Ob prevzemu naročenega blaga se s podpisom dobavnice zavežete, da ste blago prejeli v dogovorjenem času, da je blago pregledano, nepoškodovano in brez vidnih napak.

Prevoz do naslova in vnos

Vsa naročila oddana v spletni trgovini harveynorman.si so pospremljena z brezplačnim prevozom do naslova, ki ste ga oddali skupaj z vašim naročilom. Če želite, da vam kupljeno blago dostavimo skozi vhodna vrata v stanovanje, potem se lahko z nami dodatno dogovorite tudi za vnos, ki se obračunava po veljavnem ceniku za vnos blaga.

Pri vnosu ste predhodno dolžni zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Pri tem mora biti širina vrat na objektu vsaj 80 cm.


Cenik za vnos blaga na nakup


IZDELEK CENA NA KOS
Bela tehnika 14,99 €
Elektronske naprave 14,99 €
Pohištvo 14,99 €
Spalnica 14,99 €
Kuhinja 14,99 €

Ob nakupu novega vam ponujamo možnost odvoza starega pohištva in aparatov

Ob prevozu do naslova vam nudimo tudi odvoz vašega starega pohištva in aparatov, vendar se morate o tem predhodno dogovoriti z našim prodajnim osebjem. Odvoz starega pohištva in aparatov je možen samo za istovrstno pohištvo ali aparate, ki ste jih naročili v spletni trgovini harveynorman.si.

Primer: Če ste pri nas kupili novo sedežno garnituro, lahko pri nas naročite odvoz stare sedežne garniture. Odvoz drugega pohištva ali aparatov v tem primeru ni mogoč.


Odvoz pohištva in aparatov se zaračunava po veljavnem ceniku za odvoz starega pohištva in aparatov. Pred odvozom mora biti pohištvo razstavljeno in postavljeno pred objekt. Električne aparate je pred odvozom potrebno odklopiti od vseh napeljav, jih sprazniti in odtajati (v primeru, ko je predmet odvoza bela tehnika) ter postaviti pred objekt.


Cenik odvoza starega blaga


IZDELEK CENA NA KOS
Bela tehnika 9,99 €
Elektronske naprave 9,99 €
Pohištvo po dogovoru
Spalnica po dogovoru


Splošni pogoji za dostavo naročenega blaga veljajo samo v Sloveniji in v spletni trgovini harveynorman.si.

Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.