Prevoz blaga, naročenega v spletni trgovini 

Za vse nakupe v spletni trgovini harveynorman.si vam nudimo prevoz izdelkov do vašega doma. Prav tako vam ob doplačilu po ceniku omogočamo vnos naročenega blaga v stanovanje. Za več informacij o montaži in kontakt izvajalcev se obrnite na naše prodajne svetovalce ali nas pokličite na 01 58 55 000.

Odprema naročenega blaga

V spletni trgovini harveynorman.si si prizadevamo, da naročeno blago dostavimo na najhitrejši možen način. Naročila izdelkov na zalogi, pripravimo za prevoz do naslova v najkrajšem možnem času.

V primeru, da zaradi nepredvidljivih razlogov blaga ne bomo mogli pripraviti za prevoz do naslova, vas bomo o tem obvestili preko kontaktnih podatkov, ki ste nam jih posredovali ob naročilu.

V primeru, da na naslovu, ki ste ga navedli za prevzem pošiljke, ni nikogar, ki bi lahko uspešno prevzel pošiljko, vas bomo ponovno kontaktirali in se z vami dogovorili za naknadni datum prevzema.

Prevoz do naslova

Prevoz naročenega blaga do naslova izvajamo v sodelovanju z različnimi zunanjimi izvajalci. Rok za prevoz naročenega blaga do naslova je od 2 do 9 delovnih dni, v kolikor so artikli na zalogi. Med vikendi in v času praznikov ter v kolikor artikli, ki zahtevajo tovorno dostavo, niso na zalogi v najbližji poslovalnici, se rok prevoza do naslova ustrezno podaljša. Ob prevzemu naročenega blaga se s podpisom dobavnice zavežete, da ste blago prejeli v dogovorjenem času, da je blago pregledano, nepoškodovano in brez vidnih napak. 


Cenik za prevoz blaga do naslova


  Tovor Paket
Oddelek POHIŠTVO 24,99 € 5,99 €
Oddelek SPALNICE 24,99 € 5,99 €
Oddelek KUHINJE 34,99 € /
Oddelek AVDIO VIDEO / 4,99 €, brezplačno za televizorje
Oddelek RAČUNALNIŠTVO / 4,99 €, brezplačno za prenosnike in telefonijo
Oddelek MALI GOSPODINJSKI APARATI, OSEBNA NEGA / 4,99 €
Oddelek BELA TEHNIKA /

6,99€

14,99€ za ameriške hladilnike in zamrzovalne skrinje


Prevoz do naslova in vnos

 

Vsa naročila oddana v spletni trgovini harveynorman.si so pospremljena do naslova, ki ste ga oddali skupaj z vašim naročilom.

Pri vnosu ste predhodno dolžni zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Pri tem mora biti širina vrat na objektu vsaj 90 cm.

Dostava z vnosom za belo tehniko je ob spletnem nakupu mogoča za kategorije Pralni in sušilni stroji, Kuhalni aparati, Pomivalni stroji, Kuhinjske nape, Kuhinjska korita in armature in Klimatske naprave. Cena dostave z vnosom je 19,99€

Za kategorije Hladilniki, Ameriški hladilniki in Zamrzovalniki naročilo dostave z vnosom ni mogoče.Splošni pogoji za dostavo naročenega blaga veljajo samo v Sloveniji in v spletni trgovini harveynorman.si.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.