Dron DJI Mini 3 PRO - DJI-RC (CP.MA.00000492.01)

SKU
142-1697661
1.009,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Ni na zalogi

Dron DJI Mini 3 Pro

 

Majhen, a mogočen

Zahvaljujoč intuitivno zasnovanim in naprednim funkcijam, zapakiranim v prenosni okvir, DJI Mini 3 zagotavlja popolno svobodo, in vam omogoča da lahko kjer koli in kakor koli ustvarite trajne spomine. Ne glede na to, ali snemate na zapuščeni plaži ali želite ujeti podrobnosti zabavnega družinskega srečanja, Mini 3 zmore vse.

Izredna zmogljivost

Morda je majhen, toda ta brezpilotna napravica ima neverjetno zalogo moči. Z maksimalno življenjsko dobo baterije 31 minut DJI Mini 3 daje več kot dovolj časa za ustvarjenje popolnega posnetka.

OcuSync 2.0 video prenos

Raziščite svoj svet brez omejitev. Mini 2 podpira do 18 km HD video prenosa in ima odlične sposobnosti preprečevanja motenj, kar omogoča letenje dlje in jasnejši pogled.

Panorama

Vsem pokažite, kako epski je vaš razgled. Izbirate lahko med širokokotno, 180° in sferično panoramo, DJI Mini 3 pa bo naredil vse ostalo in skoraj v trenutku ustvaril panoramsko mojstrovino.

Poenostavljen let, ki vam omogoča zajemanje neverjetnih posnetkov

DJI Mini 3 s skrbno optimizacijo izboljšuje uporabniško izkušnjo in omogoča uporabo inteligentnih funkcij. Zahvaljujoč pametnim fukcijam, kot so vračanje na izhodiščno točko poleta, samodejni vzlet in natančno lebdenje, je upravljanje poenostavljeno in varnejše kot kdaj koli prej. Ko je nebo vaše igrišče, so možnosti neskončne.

Odkrijte novo pustolovščino.

Ne veste, kam bi leteli? Ugotavljanje, kje vzleteti, ni več glavobol. Vnaprej načrtujte svoj načrt z aplikacijo DJI Fly in morda boste celo naleteli na drugega navdušenca nad fotografiranjem iz zraka.

 

Ključne lastnosti:

  • Visoko zmogljiv dron s kompaktnimi dimenzijami

  • Zajame fotografije 48 Mpx in videoposnetke 4K UHD

  • Vrhunske funkcije, vključno z zaznavanjem ovir, navpično streljanjem

  • Z enim polnjenjem zdrži do 34 minut letenja

  • Največji doseg nadzora do 12 km

  • Kompaktne dimenzije, majhna teža

  • Nadzor z velikim RC zaslonom

More Information
Znamka DJI
Barva Siva
Tip Leteči
Domet 34 min letenja
Kamera 48 MP
Baterija Avtonomija za do 34 min letenja
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.