Microsoft WINDOWS 8.1 SLO 64bit

89,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1184800
Lastnosti
Barva Bela
Postavitev kotne sedežne garniture Leva


Microsoft Windows 8.1 64-bit SLO DVD (WN7-00942)

Gre za nov koncept sistema Windows, ki temelji na hitrosti in zanesljivosti sistema Windows 7. Gre za povsem nov vmesnik na dotik. Gre za nov sistem Windows za nove naprave. In zdaj ga lahko tudi enostavno preizkusite. 

Dinamične posodobitve, hiter pregled 

Dinamičen in lep začetni zaslon je prva stvar, ki jo boste opazili. Vsaka ploščica na začetnem zaslonu je povezana z osebo, programom, spletnim mestom, seznamom predvajanja ali vsebino, ki je pomembna za vas. Ploščice se osvežujejo z najnovejšimi podatki, tako da ste vedno na tekočem. Takoj boste opazili fotografijo, na kateri ste bili ravnokar označeni, vremensko napoved za naslednji dan in sporočila prijateljev. 

Naj bo po vaše
V sistemu Windows so tudi najmanjše podrobnosti ustvarjene posebej za vas. Na zaslonu, ki se prikaže, ko zaklenete računalnik, lahko na primer prikažete katerokoli sliko, ki jo izberete. Na zaklenjenem zaslonu boste pred vpisom v računalnik ali odpiranjem posameznega programa videli tudi hitra obvestila.

S slikovnim geslom se lahko namesto z vnašanjem gesla vpišete tako, da s prstom sledite vzorcu na sliki, ki jo izberete. Cikcak prek smrčka vašega ljubljenčka? Trikraten dotik nosu vašega otroka? Izbira je vaša.


Delo in igra
Uporabljajte svoj novi tablični ali prenosni računalnik za zabavo, delo ali oboje. Med iskanjem zemljevida klepetajte s prijateljem ali pa med drugimi opravki odigrajte igro. Preklopite iz preglednice na videoposnetek z enim potegom prsta ali ju pripnite vzporedno, da omogočite preprosto izvajanje več opravil hkrati. 

Zmogljivejši programi 

Z vgrajenimi programi Ljudje, Pošta, Fotografije in Sporočila, ki skupaj zagotavljajo enotno in poenostavljeno izkušnjo, boste učinkoviteje izvajali pomembna opravila. Poleg tega obiščite Trgovino Windows in odkrijte bogato zbirko novih programov.

Najzanimivejše funkcije

Sistem Windows 8 vas lahko poveže z vašimi datotekami, fotografijami, ljudmi in nastavitvami, kjer koli se vpišete. 

Vaš sistem Windows, kjer koli ste
Izpopolnite ga in imejte vedno pri roki. Vpišite se v katero koli od svojih naprav s sistemom Windows 8 in dostopajte do svojih prilagojenih nastavitev in programov. 

Povezani s svojimi ljudmi

Povezave s prijatelji in sorodniki poživijo vaše programe. Informacije iz storitev, s katerimi se povežete (Hotmail, Messenger, Facebook, Twitter, LinkedIn in druge), si lahko ogledate kar v programih Mail (Pošta), Messaging (Sporočila) in People (Ljudje). 

Povezani s svojimi datotekami
Uporabljate več računalnikov in telefon. Zdaj se lahko prek teh naprav povežete s storitvami SkyDrive, Facebook, Flickr in drugimi, tako da lahko nemoteno dostopate do vseh svojih fotografij in datotek. 

Nov brskalnik za nov sistem Windows

Hitrost in nemoteno delovanje
Ustvarjen za hitrost vam Internet Explorer ponuja hitrejši splet. Ne glede na to, ali nalagate spletna mesta, jih delite z drugimi ali pa se premikate med spletnimi mesti in programi – vse teče s hitrostjo, primerljivo s hitrostjo programov v računalniku.

Intuitiven
Brskajte z lahkoto. Zavihki in kontrolniki za krmarjenje se s potegom prsta prikažejo tam, kjer jih potrebujete. Delite spletna mesta s prijatelji – le povlecite s prstom in tapnite. Za dostop z enim klikom pripnite spletna mesta na začetni zaslon.

Bolj zaupanja vreden splet
Več varnosti, več zasebnosti, več brezskrbnosti: Na osnovi inovacij, kot sta filter SmartScreen in zaščita pred sledenjem, program Internet Explorer deluje z varnostno platformo sistema Windows in omogoča večji nadzor nad osebnimi podatki ter zaščito pred najnovejšimi spletnimi grožnjami.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Microsoft WINDOWS 8.1 SLO 64bit
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.