Električna zobna ščetka ORAL-B iO5 ČRNA

SKU
142-1694660
€ 199,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Električna zobna ščetka ORAL-B iO5 ČRNA

Električna zobna ščetka iO 5 ima najboljšo tehnologijo Oral-B, ki združuje okrogel nastavek ščetke, oblikovan po navdihu zobozdravnikov, in nežne mikrovibrirajoče ščetine, ki zagotovijo občutek profesionalnega čiščenja v domačem okolju.

Pametni senzor pritiskanja vam pomaga preprečiti premočno ali prenežno ščetkanje, da bi bolje zaščitili vaše dlesni. Umetna inteligenca prepozna vaš stil ščetkanja in vam z vodenjem vsak dan zagotavlja boljše ščetkanje. Poveže se z brezplačno aplikacijo Oral-B za sprotno sledenje ščetkanju ter vas med ščetkanjem vodi po 6 območjih ščetkanja. Za najboljše rezultate zamenjajte nastavek zobne ščetke Oral-B iO vsake 3 mesece.


NAJUČINKOVITEJŠE ČIŠČENJE Oral-B z REVOLUCIONARNO TEHNOLOGIJO iO za občutek profesionalnega čiščenja in izkušnjo nežnega ščetkanja.
Ščetka iO je zasnovana za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi ter združuje edinstven okrogli nastavek za zobno ščetko z nežnimi mikrovibracijami, ki zagotavljajo občutek svežine in čistoče.
5 NAČINOV ŠČETKANJA za osebno prilagoditev ščetkanja: Dnevno čiščenje, intenzivno čiščenje, beljenje, nežno čiščenje, izjemno nežno čiščenje.
UMETNA INTELIGENCA prepozna vaš slog ščetkanja in vas vodi skozi postopek, da temeljito očistite vsak zob posebej.
PAMETNI SENZOR PRITISKANJA vas z rdečo, belo ali zeleno lučko opozori, če ščetkate pregrobo, prenežno ali z ustreznim pritiskom.
Vsebina: 1 ročaj ščetke iO5, 1 nastavek za zobno ščetko, 1 potovalni etui, 1 polnilnik, 1 držalo nadomestnih nastavkov.

More Information
Znamka Oral-B
Barva Črna
Zamenljiva glava Da
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.