Električna zobna ščetka ORAL-B iO7 SAFIR MODRA

SKU
142-1694662
€ 299,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Električna zobna ščetka ORAL-B iO7 SAFIR MODRA

Oral-B predstavlja edinstveno izkušnjo ščetkanja, ki je plod naših poglobljenih raziskav in razvoja. Ne gre zgolj za napredno tehnologijo, temveč za rezultat mojstrskega inženiringa, ki omogoča najbolj temeljito, nežno in neslišno ščetkanje doslej. Z dizajnom te zobne ščetke smo presegli meje oblikovanja, saj smo razvili izjemno privlačen izdelek elegantnega videza, ki je ustvarjen posebej za najbolj zaželeno tehnologijo. Spoznajte Oral-B iO in izkusite najboljše čiščenje z Oral-B doslej.


Inovativni magnetni pogonski sistem iO natančno dovaja energijo do konic ščetin, ki z nežnimi mikrovibracijami drsijo od zoba do zoba ter tako ustvarijo učinkovito in prijetno izkušnjo čiščenja. Izpopolnjeni pametni senzor pritiskanja vas opozori, ko ščetkate pravilno, ter tako poskrbi za zaščito dlesni. Tehnologijo iO odlikuje tudi interaktivni prikazovalnik OLED, ki omogoča osebno prilagojeno vodenje med ščetkanjem v realnem času ter nastavitve zobne ščetke po meri. Umetna inteligenca Oral-B iO prepozna 6 področij v ustih ter vas v aplikaciji Oral-B vodi do najbolj temeljitega čiščenja. Obenem tehnologija iO vključuje magnetni polnilnik za približno 3-urno hitro polnjenje ter premium potovalni etui. Doživite ščetkanje zob, ki ga boste videli, slišali in čutili drugače.


NAJUČINKOVITEJŠE ČIŠČENJE Oral-B z REVOLUCIONARNO MAGNETNO TEHNOLOGIJO iO za občutek profesionalnega čiščenja in izkušnjo nežnega ščetkanja.
Ščetka iO je zasnovana za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi ter združuje edinstven okrogli nastavek za zobno ščetko z nežnimi mikrovibracijami, ki zagotavljajo občutek svežine in čistoče.
INTERAKTIVNI PRIKAZOVALNIK prikazuje ključne informacije, med katerimi so načini ščetkanja in opomnik o zamenjavi nastavka. Pozdravi vas ob vklopu ter vas ob uspešnem ščetkanju nagradi z nasmehom.
UMETNA INTELIGENCA prepozna vaš slog ščetkanja in vas vodi skozi postopek, da temeljito očistite vsak zob posebej.
5 NAČINOV ŠČETKANJA za osebno prilagoditev ščetkanja: dnevno čiščenje, nežno čiščenje, nega dlesni, intenzivno čiščenje, beljenje.

PAMETNI SENZOR PRITISKANJA vas z rdečo, belo ali zeleno lučko opozori, če ščetkate pregrobo, prenežno ali z ustreznim pritiskom.
Magnetni polnilnik s funkcijo zaklepanja zagotavlja stabilnost in omogoča ~ TRIURNO HITRO POLNJENJE


Vsebina: 1 ročaj ščetke iO7 z 1 nastavkom, 1 potovalni etui, 1 polnilnik, 1 držalo nadomestnih nastavkov

More Information
Znamka Oral-B
Barva Modra
Zamenljiva glava Da
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.