Električni skiro LENOVO M2

SKU
142-1694278
Special Price € 419,99 Redna cena € 449,99
-6%
-30€
Električni skiro LENOVO M2 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Trojna blaženje udarcev za boljši nadzor in udobje
Trije sistemi blažilnikov zagotavljajo maksimalno udobje tudi na neravnih cestnih površinah ali hitrostnih ovirah.

Zložljiv v 3 sekundah
Zahvaljujoč sistemu zlaganja v enem koraku se električni skuter razpre v slabih 3 sekundah in je takoj pripravljen za vožnjo. Ko prispete na cilj, ponovno pritisnite gumb in skuter se prav tako hitro zloži nazaj. Z lahkoto ga vzamete na avtobus, postavite v prtljažnik ali pod mizo.
Vozite brez skrbi
Okvir je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki se uporablja v letalski industriji, tako da skuter tehta manj kot 1,5 kg. Lahka in zložljiva konstrukcija se zlahka prenaša v eni roki.
Visoka nosilnost do 120 kg
Lenovo M2 zagotavlja gladko vožnjo tudi z obremenitvijo do 120 kilogramov. Skuter zlahka in gladko obvladuje ovinke na območjih z naklonom do 14%.

Trdna konstrukcija
Glavni okvir je izdelan iz aluminijeve zlitine, zaradi česar je lahek in hkrati zelo močan. Vsak element je zasnovan tako, da optimizira udobje in ergonomijo uporabnika. Trdna konstrukcija bo zdržala težko vožnjo tudi po neravnih cestah.

En gumb – veliko aplikacij
Pritisnite in držite gumb za vklop 1 sekundo, da vklopite vozilo. Pritisnite in držite gumb 3 sekunde, da izklopite vozilo. Po dvakratnem pritisku na gumb v kratkih intervalih se prestave prestavljajo. Razpon nastavitve je:1. prestava do 9 km/h, 2. prestava do 17 km/h in 3. prestava do 25 km/h.

Trojni zavorni sistem
Mehansko in električno zaviranje zagotavlja maksimalno varnost in udobje vožnje
Občutite moč
Zagotovite si največjo moč z zmogljivim 350 W motorjem.

Povežite skuter s pametnim telefonom
Zahvaljujoč vgrajenemu modulu Bluetooth lahko skuter M2 povežete s svojim pametnim telefonom in tako imate dostop do vseh nastavitev vožnje. V mobilni aplikaciji lahko zaklenete svoj skuter, ga ugasnete, prižgete luči, preverite stanje baterije, trenutno hitrost in vidite druge podatke, ki so vam pomembni.
More Information
Znamka Lenovo
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.