Električni skiro XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 4 PRO

SKU
142-1696596
€ 799,99
Ni na zalogi

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Še bolj udobna in zabavna vožnja s kar devetimi posodobitvami glede na prejšnje modele! Scooter 4 lahko z enim polnjenjem prevozi do 45 km in se spopade z naklonom do 20%! Najvišja hitrost je do 25km/h, na voljo pa so trije načini delovanja: hitrost pešca, standardna hitrost in športni način. Skiro se ponaša z Level 3 varnostno stopnjo, kar potrjuje še bolj varno vožnjo!

Eleganten dizajn, lahek in prenosljiv, pripravljen za uporabo v samo 3. sekundah! Povežite z aplikacijo Xiaomi Home, kjer lahko preverite hitrost vožnje ali stanje baterije. Zavorni sistem je izboljšan skupaj s sistemom E-ABS, učinkovitost zaviranja pa izboljšana z nadgrajeno kolutno zavoro. Velika pnevmatika v velikosti 10¬ palcev učinkovito absorbira udarce ter preprečuje zdrse! Sistem za obnovitev kinetične energije (KERS) obnovi kinetično energijo vozila med dolgotrajnim zaviranjem.

Vsestransko nadgrajena velikost
Udobnejša izkušnja vožnje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro je zdaj večji v vseh dimenzijah. Je 60 mm višji, 68 mm daljši, 54 mm širši za krmilo in 19 mm širši za krov.

Enostaven zložljiv dizajn
za lažje shranjevanje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro je za okvir uporabil neverjetno močan material iz aluminijeve zlitine za vesoljsko uporabo, zaradi česar je skuter izjemno vzdržljiv in lahek.

 

Pnevmatika Xiaomi DuraGel
10" | Brez zračnic | Samotesnilni

Nadgrajen na povsem novo pnevmatiko Xiaomi DuraGel, ki uporablja strukturo brez zračnic in samotesnilni gel, tako da vam ni treba skrbeti za predrtje pnevmatike. Tudi nadgrajena velikost pnevmatik na 10" vam bo zagotovila boljše blaženje udarcev na neravnih cestah, zaradi česar bo vaša vožnja bolj gladka in udobna.

 

Pojdite še dlje s Pro baterijo

Opremljen z zmogljivo baterijo z izjemno veliko kapaciteto 446 Wh, vas bo Xiaomi Electric Scooter 4 Pro z enim polnjenjem popeljal kar 55 km daleč.

Ultra priročen magnet
polnilna vrata in pokrov

Priklop za polnjenje še nikoli ni bil lažji. Vrata za polnjenje so bila magnetizirana, tako da se zaskočijo sama in vas tako rešijo potiskanja in vlečenja.

 

Sistem za rekuperacijo energije na ravni avtomobila
Izboljšajte doseg križarjenja

Sistem za rekuperacijo kinetične energije (KERS) je bil v celoti nadgrajen, učinkovitost pretvorbe energije pa je bila dodatno izboljšana. Lahko povrne kinetično energijo vsakega zaviranja in nemotornega jadranja ter jo pretvori v uporabno električno energijo za nadaljnje izboljšanje dosega križarjenja. Učinkovitost obnavljanja energije je mogoče prilagoditi prek aplikacije Xiaomi Home, da ustreza vašim individualnim potrebam vožnje.

 

Večnamenska armaturna plošča

Prikaz 8 vrst podatkov v realnem času: hitrost, hitrostni način, moč, stanje zaklepanja in druge informacije o vožnji. Postavitev je bila optimizirana, tako da je ogledovanje bolj intuitivno.

Občutljiv ročni plin

Zmeren upor ročice za plin in pravočasna povratna informacija omogočata lažji nadzor nad hitrostjo vožnje in bolj tekoče pospeševanje.

Upravljanje celotnega skuterja z enim gumbom

Ne samo, da gumb vklopi in izklopi napajanje, uporablja se lahko tudi za preklapljanje med hitrostnimi načini ter za vklop in izklop žarometov.

Udoben podaljšan oprijem z novim dizajnom vzorca

Krmilo je izdelano iz TPR materiala za udobnejši oprijem

 

Dvojni zavorni sistem spredaj in zadaj
Krajša zavorna pot za varnejšo vožnjo

Sprednje kolo je opremljeno z regenerativnim protiblokirnim zavornim sistemom E-ABS, velikost kolutne zavore zadnjega kolesa pa je nadgrajena na 130 mm, kar rešuje težave z drgnjenjem diska. Pri zaviranju se eden za drugim aktivirata prednji in zadnji zavorni sistem.

Večja vidljivost, večja varnost

Dodani so odsevniki na sprednji strani, ob straneh in zadnji luči,
dodatno izboljša nočno vidljivost, da boste med vožnjo ponoči varni.

Tehnične lastnosti:

Zaslon: LED s prikazom hitrosti/baterije/prevoženi km/način delovanja

Način delovanja: 3 načini delovanja (hitrost pešca, standardna hitrost, športni način)

Baterija: 12400 mAh / 474Wh ; polnjenje 8-9 ur

Domet: do 45km

Hitrost: 25 km/h

Osvetljava: 2.5W sprednja luč, 2x dvosmerno mačje oko ob strani, LED zadnja luč

Nosilnost: 120 kg

Največji kot vzpona: 20%

Moč motorja: 700 W (max)

Barva: črna

Dimenzije: 1198 x 484 x 1240 mm

Teža: 16,5 kg

Varnost: Level 3 Security Rating

Povezljivost: Bluetooth 4.1 BLE in novejši

Kompatibilnost: Android 4.3 / IOS 9.0 in novejši

 

 

More Information
Znamka XIAOMI
Barva Črna
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.