EVOLVE (PS4)

SKU
142-1156244
€ 29,99
Ni na zalogi

Boste v divjem svetu v katerem se človek bori proti naravi lovec ali plen?
Ustvarjalci igre Left 4 Dead, Turtle Rock Studios, vam prinašajo EVOLVE, strelsko igro naslednje generacije kjer se štirje igralci skupaj borijo proti pošastim, ki pa so prav lahko pod vašim nadzorom.
Zasledujte svoj plen, napadite in dokažite, da ste plenilec na vrhu prehranjevalne verige.

4 proti 1 - S tremi soigralci se odpravite na lov za pošastjo, ali pa se kot plenilska zver pritihotapite za hrbet ničhudega slutečim lovcem. Katerokoli stran boste izbrali, močna orožja in sposobnosti zagotavljajo uravnoteženo in tekmovalno igro.

Lovite skupaj ali umrite sami - Izberite lovca, ki ustreza vašemu stilu, na voljo pa so vam 'trapper', 'support', 'assault' ali 'medic'. Vsak ima ključen pomen, ekipno delo pa ključ do preživetja.

Plenilska zver - Kot pošast - osamljeni plenilec - ste vi 'boss' bitka. Uporabite divje sposobnosti in živalske čute da opustošite okolico, ubijete ljudi in se dokažete kot vladajoča živalska vrsta.

Okruten planet - Ne flora ne favna nista človeštvu prijazna na planetu Shear. Lahko podležete nevarnostim narava ali pa jih strateško uporabite proti vašemu plenu.

Prilagajanje lika - Z vsako naslednjo stopnjo se vam odklenejo nove posodobitve, preobleke in dodatki, najsi boste lovec ali pošast.

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.