FALLOUT 4 (PS4)

SKU
142-1247241
€ 24,99
Ni na zalogi

Bethesda Game Studios, nagrajeni ustvarjalci Fallout 3 in The Elder Scrolls V: Skyrim, vas vabijo v svet Fallout 4 - njihova najbolj ambiciozna igra dosedaj in naslednja generacija open-world igralništva.


Kot edini preživeli Vault 111, vstopite v svet, ki je bil uničen z jedrsko vojno. Vsaka sekunda je boj za preživetje in vsaka izbira je vaša. Le vi lahko obnovite in določite usodo Wasteland-a. Dobrodošli doma.

Glavne značilnosti:

Svoboda! 
Storite kar želite v velikem odprtem svetu z več sto lokacijami, karakterji in misijami. Pridružite se številnim skupinam v tekmi za oblast ali se v boj podajte sami, odločitev je vaša.

Vi ste S.P.E.C.I.A.L!
Bodite kdor želite z S.P.E.C.I.A.L. sistemom karakterjev. Od oklepnega vojaka do karizmatičnega govorca, lahko izbirate med stotinami možnostmi in razvijete svoj igralni slog.

Super Deluxe Piksli!

Povsem nova grafika naslednje generacije in osvetlitev oživita svet Fallout-a kot še nikoli prej. Od prekletih gozdov Commonwealth-a do ruševin Boston-a, je vsaka lokacija polna dinamičnih podrobnosti.

Naslije in V.A.T.S.!

Intenziven prvo ali tretje oseben boj se lahko upočasni z novim dinamičnim Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S), ki vam omogoča, da izberete svoje napade in uživate v filmskem pokolu.

Zbirajte in gradite!

Zbirajte, nadgradite in gradite na tisoče predmetov v najbolj naprednem sistemu doslej. Orožje, oklep, kemikalije in hrana so le začetek - lahko celo gradite in upravljate celotna naselja.

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.