FIFA 23 - Legacy Edition (Nintendo Switch) - Prednaročilo (izid:30.09.2022)

SKU
142-1695655
€ 39,99
FIFA 23 - Legacy Edition (Nintendo Switch) - Prednaročilo (izid:30.09.2022) je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:PREDNAROČILO - Izid 30.09.2022
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

EA SPORTS™ FIFA 23 Legacy Edition vsebuje najnovejše postave, klube indrese nekaterih najboljših lig na svetu. Prav tako vsebuje najboljše ženske ekipe na svetu in nekaj najbolj slovitih štadionov, vključno z najnovejšimi.FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranjeiz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.

Igranje

FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranje iz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.

Ženski nogomet

Prvič doslej lahko igrate kot ženske ekipe, vključno z novo žensko superligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.

Novi štadioni

FIFA 23 Legacy Edition za Switch vsebuje nove štadione z vsega sveta,vključno z novimi ženskimi štadioni, kot je Manchester City Academy.

Predstavitev

Nova vizualna identiteta s prenovljenim vmesnikom in komentarjem.

Načini

Hitra tekma, kariera, turnirji, ženski mednarodni pokal, urjenje v veščini,spletne sezone, prijateljske tekme, lokalne sezone.

Načini za Ultimate Team

Naloge za menedžerja, sezone za enega igralca in spletno igranje, turnirji,spletni nabor, spletne posamične tekme, izziv pri izdelavi ekipe, FUT Heroes,ICONS.

FIFA povsod

To Fifo lahko igrate s Switchem v posteljici ali roki oziroma na mizi lokalno s prijatelji, pri čemer je mogoče igranje sezon. Igra podpira vodoravno držanje Joy-Conov in Pro Controller!

 
More Information
Platforma Nintendo Switch
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.