FIFA 23 (PS4) - Prednaročilo (izid:30.09.2022)

SKU
142-1695653
€ 69,99
FIFA 23 (PS4) - Prednaročilo (izid:30.09.2022) je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:PREDNAROČILO - Izid 30.09.2022
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

V EA SPORTS™ FIFA 23 se najpopularnejši šport na svetu prelevi v oblikovideoigre. Tekom sezone bosta prispela svetovni prvenstvu za oba spola, prvičdoslej pa lahko igrate kot ženske ekipe in se povezujete med igralnimi sistemi.V FIFA Ultimate Teamu lahko sanjsko moštvo izdelate na nov način in uživate vpredelani kemiji med igralci, v karieri pa bolje definirate osebnost svojegaigralca in vodite slovite nogometaše. V načinih VOLTA in Pro Clubs vaspričakuje podrobnejše prilagajanje igralcev in izboljšano igranje tako na ulicikot na štadionu. Ne glede na to, kako igrate, boste deležni več kot 19.000 nogometašev, več kot 700 ekip, več kot stotih štadionov in več kot 30 lig,vključno z Ligo prvakov, angleško ligo, novo žensko superligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.

 

KLJUČNE ODLIKE FIFE 23

FIFA World Cup™

Kmalu bosta prisotni svetovni prvenstvi FIFA World Cup Qatar 2022™ in FIFAWomen’s World Cup Australia and New Zealand 2023™.

Ženski nogomet

Prvič doslej lahko prevzamete nadzor nad ekipami v ligah Barclays FAWomen's Super League in Division 1 Arkema. Povrhu se nogometašice premikajo življenjsko in ne kot moški kolegi.

Igranje

Prenovljen način streljanja, ki uravnoteža tveganje z nagrado, osveženi prosti streli, enajstmetrovke in koti, bolj realistična fizika.

Pristna izkušnja z velikih tekem

Ponovljeni posnetki z dodatkom obogatene resničnosti, hiper realističenteren in izboljšano štadionsko vzdušje.

Središče za urjenje

Nov trenažni sistem pomaga uvesti manj spretne igralce z nizom izzivov inpoglavij. Izberete lahko med dvema zvezdnikoma, Samom Kerrom in Kylianom Mbappejem, ki vas bosta usmerjala in vam pomagala.

Igranje med sistemi

Cross-play omogoča medsebojno spletno igranje na večsistemih in načinih, od 1 proti 1 prek Ultimate Teama do spletnih sezon in prijateljskih tekem.

FIFA 23Ultimate Team™

FUT Moments in prenovljena kemija med igralci osvežijo igranje in gradnjo sanjske ekipe. Tu so tudi nove ICON-e in junaki (FUT Heroes).

Kariera

V karieri lahko osnujete osebnost po želji, vodite slovite nogometaše in si ogledujete izredne trenutke s tekme. Najbolj avtentična kariera doslej!

Način Pro Clubs

Novo določanje podrobnosti, nove veščine in še dosti drugih izboljšav.

 VOLTA Football

Povežite se s prijatelji ali skupnostjo in se izrazite v novih terizboljšanih VOLTA Arcades. Vaš avatar bo resnično samo vaš.

Življenjskost

Več kot 19.000 nogometašev, več kot 700 ekip, več kot sto štadionov in večkot 30 lig. Samo v Fifi 23 lahko v okviru enega izdelka nastopite v tekmovanjih UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, PremierLeague, Bundesliga in LaLiga Santander.

Napredno zajemanje gibov

Obleke Xsens so omogočile zajem gibov v pravih tekmah enajstih proti enajstim poklicnim nogometašem, tako moških kot žensk. Tako napredne animacije v seriji še ni bilo.

Preigravanje, pospeševanje, streljanje

Nov sistem preigravanja napadalcem omogoča inteligentno preračunavanje poti mimo obrambe. Strojno učenje skrbi za prehode med animacijami in zagotavlja izredno podobnost pravemu nogometu. Preigravanje je bolj gladko kot kadarkoli! Igralci v Fifi 23 pospešujejo še bolj raznoliko in samosvoje, medtem ko napredne animacije omogočijo naraven prehod med nadzorom žoge in strelom.

Novi igralni elementi

Na razpolago so močnejši, a bolj tvegani streli, predelane prekinitve in naprednejša fizika, zaradi katere je obramba videti bolj zvesta resničnosti.Mreža bolj življenjsko reagira na žogo, medtem ko novo predvidevanje trkov igralcem omogoča izogibanje zaletavanju in spotikanju.

Več raznolikosti

Bolj razgibani streli, vključno z nizkimi in takšnimi, ki se odbijajo odtal, večji nabor prekrškov, celo spotiki s peto, nove vrste podaj (s hrbtom!)in boljša umetna pamet, ki se razume tudi na taktiko in menjave.

Izboljšano vzdušje na dan tekme

Ponovljeni posnetki uporabljajo obogateno resničnost, prizori pred tekmamipa ustvarjajo napetost.

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.