Folija v roli za vakuumiranje STATUS 280x3000, 3 kom

SKU
142-824168
€ 8,99
Folija v roli za vakuumiranje STATUS 280x3000, 3 kom je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Folija v roli za vakuumiranje STATUS 280x3000, 3 kom


Širša folija v roli zavaruje živila pred propadanjem, saj jih zaščiti pred oksidacijo. Prilagodite dolžino vrečke glede na živilo, ki ga želite shraniti in vakuumirajte s katerim koli kakovostnim aparatom na trgu.

Opis
Ne glede na to ali pridelujete svoje suhomesne dobrote, ali cenite sezonska živila in se nekajkrat letno oskrbite z zalogami za v zamrzovalnik je pomembno, da so domača in kupljena živila kakovostno shranjena in bodo polnega okusa tudi po dolgotrajnejšem zamrzovanju.

Folija v roli za shranjevanje živil v večjih kosih
Folijo v roli izberite, ko želite velikost vakuumske vrečke prilagoditi shranjenim živilom. Dolžina vrečke je omejena le z velikostjo vašega zamrzovalnika. Nadstandardne vakuumske vreče so potrebne, ko shranjujete celo svinjsko ribico ali večji kare, lososa v kosu ali pa štruco kruha. Vakuumirajte in zamrznite polovico orehove potice, ki ste jo spekli za božič. Za veliko noč jo odtalite in se prepričajte, da je enako okusna kot na dan shranjevanja.

Širša folija v roli je namenjena shranjevanju:

  • večjih kosov svežega in suhega mesa,
  • sira,
  • kruha in potice,
  • zelenjave in sadja v kosih ali
  • večjih pakiranj narezanega sadja in zelenjave.
  • Vakuumske vrečke z živili za zamrzovanje
  • Vrečke za vakuumiranje Status za kakovostno shranjevanje mesa s kolin, zamrzovanje zelenjave za ozimnico in shranjevanje živil, ki jim želite podaljšati obstojnost.

Zakaj shranjevati vakuumsko?
Odstranjevanje zraka ima pozitiven učinek na podaljševanje svežine in obstojnosti živil, saj mikroorganizmi nimajo kisika, potrebnega za rast in razvoj. Hrana v vakuumu zato propada veliko počasneje kot na zraku oz. v prepustni embalaži, kot so navadne vrečke.

Zakaj so Statusove vrečke za vakuumiranje dražje od konkurenčnih?
Vakuumska vrečka, ki jo uporabite za zamrzovanje, mora biti zadosti debela in imeti pravo kombinacijo materialov, ki zagotavljajo neprepustnost in kvalitetno varjenje.

Folija za vakuumiranje Status je najkakovostnejša folija na trgu in zagotavlja varno shranjevanje dobrot. Gladka plast je debela 100 µm, narebrena pa kar 130 µm. Narejena je iz kombinacije poliamida in polietilena, ki skrbita za neprepustnost in dobro varjenje. Zunanja, 30 oz. 20 µm debela plast poliamida je med najdebelejšimi v ponudbi, zato so Statusove vrečke najboljša izbira za kakovostno shranjevanje sadja in zelenjave ter suhega in svežega mesa. Za primerjavo: klasične vrečke za shranjevanje so debele le 20 µm.

Najboljša vrečka za vakuumiranje
Če želite ohraniti kakovost shranjenih živil, uporabljajte vakuumske vrečke iz Statusa.
Zakaj je pomemben narebreni del folije?
Narebreni profil višine 0,2 mm pri Statusovi foliji zagotavlja učinkovito izsesavanje zraka in kakovostno vakuumiranje v prvem ali stotem ciklu. Pri cenejših vrečkah se velikokrat zgodi, da so dobro zavakuumirane v prvih petih ciklih, potem pa enostavno več ne držijo vakuuma.

Zaradi kakovostne sestave vakuumske folije so Statusove vrečke primerne za večkratno uporabo. Operete jih lahko na roke ali celo v pomivalnem stroju. Pazljivi bodite le pri vrečkah, v katerih je bilo shranjeno surovo meso in ribe. Zavarujete se tako, da živila za vakuumiranje najprej položite v navadne vrečke, te pa nato v vakuumske. Vrečke za vakuumiranje bodo ostale čiste in brez skrbi jih lahko uporabite tolikokrat, kolikokrat so še dovolj dolge za vakuumiranje z vakuumskim aparatom.

Certifikati kakovosti
Folija za vakuumiranje Status je izdelana v Sloveniji iz evropskih materialov. Njeno kakovost dokazujejo certifikati, ki zagotavljajo, da je živilsko neoporečna in ne vpliva na okus in vonj shranjenih živil. Vakuumske vrečke so izjemne kakovosti in so primerne za Sous Vide kuhanje ter zamrzovanje.

Status Stiki
Obojestranski lepilni trak Status Stiki je enostavna in praktična rešitev za pravilno nameščanje vrečke med vakuumiranjem. Lepilni trak nalepite na rob vakuumirke in namesto vas bo držal vrečko za vakuumiranje na mestu. Vrečka se ne bo gubala, zato bo pravilno zavarjena. Za vas to tudi pomeni, da boste lahko vakuumirali po dve vrečki za salamo hkrati.

More Information
Barva Prozorna
Znamka Status
Vrsta dodatka Nastavek
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.