Forspoken (PS5)

SKU
142-1703819
39,99 €
Forspoken (PS5) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

Forspoken (PS5)

 

Forspoken je akcijska igra z igranjem vlog, ki sledi popotovanju mlade Newyorčanke Freye, ki je prestavljena v čudovito in kruto deželo Athio. 

V iskanju novega doma mora Freya uporabiti svoje na novo pridobljene čarobne sposobnosti, da potuje po obsežnih pokrajinah, se bojuje s pošastnimi bitji in premaguje močne matriarhinje, znane kot Tante.

Igra Forspoken je bila zasnovana za izkoristek polne moči programske opreme konzole PlayStation 5, kar kaže filozofijo studia Luminous Productions (Final Fantasy XV), da zagotovijo takšno igralno izkušnjo, ki še nikoli prej ni bila na voljo, pri čemer so združili najnovejšo tehnologijo in ustvarjalnost.

Glasbeno podlago igre Forspoken, ki združuje sodobne elektronske ritme in fantazijski ton, sta ustvarila skladatelja Bear McCreary (God of War in televizijska nadaljevanka The Walking Dead) in Garry Schyman (niz Bioshock), prejemnika nagrade BAFTA.

 

Forspoken – glavne značilnosti

Čudovit, vendar krut svet

Raziščite obsežna kraljestva Athie, osupljive dežele z izjemnimi razgledi in nezemeljskimi bitji, ki so oživljeni z neverjetno grafiko in najsodobnejšo tehnologijo.

Prilagodljiva tovarna urokov

Spopadite se s sprevrženimi pošastmi v čarobnem boju s številnimi vrstami zmogljivih sposobnosti, ki zagotavljajo različne igralne sloge – od hitrega in razburljivega do strateškega in načrtnega boja.

Intuitiven, čarobno izboljšan parkour

Vzpenjajte se po stenah, prebijajte se po kanjonih, skačite z vrtoglavih višin in drvite skozi obsežne pokrajine. Freyine edinstvene sposobnosti omogočajo, da nemoteno in brez težav potuje skozi odprti svet.

More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.