Pošljite sporočilo

Fotoaparat CANON EOS 700D 18-55mm IS STM

Special Price 449,99 € Redna cena 499,99 €
-10%
-50 €
Ni na zalogi
SKU
142-1180100
Lastnosti
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Canon
Barva Črna
Ločljivost tipala 18 MP
Maximalna ločljivost 5184 x 3456
Zaščita proti prahu Yes
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor DIGIC V
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 9
Tip objektiva 18-55 IS
Nastavek za objektiv EF in EF-S
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 12800
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Zaporedni posnetki 5 slik/sekundo
Samosprožilec Yes
Vgrajena bliskavica Yes
3D posnetki No
Panorama Yes
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve +/-2 EV v korakih odprtosti po 1/2 ali 1/3
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona Vrtljiv
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 1.040.000 točk
Baterija LP-E8
Povezava HDMI mini, USB
Teža brez objektiva 580g
Garancija 1 leto

EOS 700D

Vstopite v svet fotografije DSLR in sprostite svojo ustvarjalnost. Ustvarjajte odlične fotografije in videoposnetke s tipalom ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik in uživajte v fotografiranju z vrtljivim zaslonom LCD na dotik Clear View II, ki je izjemno preprost za uporabo.

Prednosti

  • Ustvarjajte podrobne in kakovostne slike z malo šuma
  • Z enim fotoaparatom snemajte fotografije ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik in videoposnetke polne visoke ločljivosti
  • Servo samodejno ostrenje za film ostri premikajoče se predmete med snemanjem videa
  • Preizkusite različne kote fotografiranja z vrtljivim zaslonom LCD na dotik Clear View II
  • Hitro začnite fotografirati s pametnim samodejnim načinom

Vrhunska kakovost slike


Ujemite vsako podrobnost s hibridnim tipalom CMOS AF ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik.EOS 700D ustvarja slike z malo šuma, ki jih lahko natisnete v velikih formatih ali obrežete za drugačne postavitve.

 

Sledite hitremu dogajanju


Sistem za samodejno ostrenje, ki ga sestavlja 9 križnih točk, omogoča sledenje premikajočim se predmetom po celotnem prizoru. Neprekinjeno fotografiranje največ 22 posnetkov s hitrostjo 5 sličic na sekundo vam zagotavlja, da ne boste nikoli zamudili odločilnega trenutka.

Raziskovanje novih pogledov


Z vrtljivim 7,7 cm (3,0-palčnim) zaslonom LCD na dotik Clear View II z razmerjem prikaza 3:2 lahko slike in videoposnetke zajemate iz novih zanimivih kotov. Snemajte čez množico ali ustvarite dramatičen pogled s tal.

 

Ustvarjanje filmov v polni visoki ločljivosti


Snemajte videoposnetke v ločljivosti 1080p in izberite pravo razmerje samodejnega ter ročnega nadzora za vas. Hibridna tehnologija samodejnega ostrenja omogoča neprestano ostrenje med snemanjem videoposnetkov,EOS 700D pa z združljivimi objektivi STM podpira tudi skoraj neslišno servo samodejno ostrenje za film. Stereo zvok lahko snemate z vgrajenim ali zunanjim mikrofonom.

Upravljanje z zaslonom na dotik


EOS KITE lahko preprosto uporabljate od trenutka, ko ga vzamete v roke. Zajemajte in ostrite slike z enim dotikom zaslona ter si ogledujte in premikajte po slikah s stiskanjem prstov in vlečenjem po zaslonu.

Naredite korak naprej pri ustvarjanju


Izbirate in ogledate si lahko množico ustvarjalnih filtrov, kot so zrnati črno-beli posnetki in učinka otroškega fotoaparata ter miniatur. Tematski načini prizora samodejno izberejo najbolj primerne nastavitve za fotografiran predmet, ustvarjalni samodejni način pa z intuitivnim vmesnikom ponuja več nadzora nad funkcijami, kot je zameglitev ozadja.

Odlični rezultati pri težavnih pogojih


Način nadzora osvetlitve HDR zajame tri različne osvetlitve in jih združi v eno, zaradi česar ohrani podrobnosti zasenčenih in svetlih območij.EOS 700D prinaša ročni nočni način, ki zajame več fotografij pri visoki hitrosti zaslonke in jih združi, s čimer odpravi zamegljenost.

 

Prevzemite popoln nadzor


Ko ste pripravljeni na naprednejše fotografiranje, lahko prevzamete popoln nadzor nad svojimi fotografijami s prioriteto zaslonke, prioriteto zaklopa ali z ročnim načinom.

Več informacij na strani proizvajalca.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Fotoaparat CANON EOS 700D 18-55mm IS STM
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.