Fotoaparat CANON SX60HS

SKU
142-1209521
€ 399,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

PowerShot SX60 HS

Povečajte še tako majhne podrobnosti oddaljenih divjih živali. Posnemite osupljive širokokotne posnetke pokrajine s tem izjemno prilagodljivim in zmogljivim brezžičnim hibridnim fotoaparatom s 65-kratno povečavo, ki združuje zabavo in profesionalni nadzor.

 

Prednosti

  • Odkrivajte oddaljene podrobnosti kot še nikoli prej z ogromno 65-kratno povečavo
  • Hiter in prilagodljiv, da vedno ujamete želen prizor
  • Zasnovan z veliko povečavo za udobno uporabo
  • Uživajte v čudovitih, jasnih fotografijah in profesionalnih videoposnetkih s polno visoko ločljivostjo podnevi in ponoči
  • Brezžična povezava in funkcija NFC omogočata enostavno zajemanje na daljavo in objavljanje posnetkov

Neverjetno velika povečava in širok zajem


Zajemite neomejeno število čudovitih posnetkov. Z neverjetno 65-kratno povečavo in 21-milimetrskim širokokotnim pogledom lahko zajamete kar koli – od neverjetno podrobnih povečav oddaljenih prizorov divjih živali do osupljivih pokrajin.

 
 

Udobno in mirno fotografiranje


Fotoaparat je zasnovan za udobno uporabo, zato lahko tudi pri polni povečavi uživate v mirnejših posnetkih in dlje časa udobno fotografirate z izboljšanim ergonomskim ročajem. Uporaba elektronskega iskala je podobna kot pri fotoaparatih SLR in omogoča jasen prizor pri zelo močni svetlobi. Ultrazvočni motor (USM) zagotavlja hitro, neslišno ostrenje in povečavo.

Odlična kakovost pri vsaki svetlobi


Podnevi ali ponoči bodo posnetki natančno taki, kot jih imate v spominu. Canonov sistem HS s procesorjem DIGIC 6 in tipalom CMOS z ločljivostjo 16,1 milijona slikovnih pik zagotavlja osupljivo kakovost slike in odlične rezultate pri šibki svetlobi. Z njim boste preprosto ujeli pravo vzdušje trenutka brez uporabe bliskavice ali stativa.

 Brezžična povezava


Uživajte v svobodi brezžične povezave. Slike in videoposnetke prenesite v družbena omrežja – neposredno s fotoaparata. Lahko pa jih tudi prenesete v pametni telefon ali tablični računalnik z gumbom za povezavo mobilne naprave in funkcijo NFC. S programom Canon CameraWindow lahko daljinsko upravljajte fotoaparat s pametnim telefonom in uživate v uporabi priročnega računalnika in sinhronizacije fotografij v oblaku.

Realistični videoposnetki na dosegu roke


Ustvarjanje osupljivih videoposnetkov je preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko snemate izjemne, realistične posnetke s polno visoko ločljivostjo pri 60 sličicah na sekundo in jasnim zvokom, zahvaljujoč neslišnim kontrolnikom in povečavi. Za večjo prilagodljivost lahko na fotoaparat pritrdite tudi zunanji mikrofon in ročno nadzorujete ravni zvoka.

 
 

Preprosto sledenje


Oddaljenim predmetom lahko tudi pri največji povečavi sledite zares preprosto. Z enim pritiskom gumba "Pomoč za okvirjanje povečave" pogled oddalji od prizora, da znova poiščete predmet, ko pa gumb spustite, se pogled znova približa. Izboljšan samodejni način samodejno oddalji pogled, ko predmet zapušča prizor in pomaga ohraniti stalno velikost predmeta v prizoru.

 

Ostri posnetki – vsakič


Na voljo vam je pametni optični stabilizator slike, zato se vam ni treba bati, da bi vam tresenje fotoaparata pokvarilo izdelke. Fotoaparat se samodejno prilagodi in zagotavlja ostre ter podrobne fotografije ne glede na to, ali fotografirate pri polni povečavi ali iz roke pri šibki svetlobi. Tudi vaši posnetki bodo mirni, zahvaljujoč 5-osnemu izboljšanemu dinamičnemu stabilizatorju slike.

 

Ne zamudite trenutka


Življenje je kratko. Zamudili ne boste nobenega dragocenega trenutka, saj boste lahko z neverjetno odzivnim delovanjem s hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujeli še tako hitro dogajanje.

Prevzemite nadzor


Odkrivajte svoje ustvarjalne spretnosti. Fotografije in videoposnetke zajemite s kontrolniki za polno osvetlitev. Vstopite v nov svet možnosti z obliko RAW in dodatno opremo sistema EOS.


Več informacij na strani proizvajalca.

More Information
Tip Ultra zoom fotoaparat
Znamka Canon
Barva Črna
Slikovni procesor CMOS
Ločljivost tipala 16,1 MP
Maximalna ločljivost 4608 x 3456
Makro 0 cm
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Format shranjevanja JPEG ali RAW
Vodotesno Ne
Število fokusnih točk Ni podatka
Optična povečava 65 x
Digitalna povečava 4 x
Optični stabilizator slike Da
Največji ISO 3200
Najmanjši ISO 80
Hitrost zaklopa 1/2000s - 15s
Samosprožilec Da
Zaporedni posnetki 6,4 slik/s
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Da
Zaslonka f/3,6 - f/6,5
Goriščna razdalja 3,8 - 247 mm
Regulacija osvetlitve Od –3 do 3 v korakih po 1/3 EV
Sanke za bliskavico Da
GPS Preko telefona
Video resolucija 1080p
Video zvok Mono
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 922.000 točk
Baterija NB-10L
Povezava WiFi, NFC, HDMI mini, USB
Teža 650g
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.