Fotoaparat CANON SX610 HS

SKU
142-1238006
€ 159,99
Ni na zalogi

PowerShot SX610 HS

Z zmogljivo 18-kratno povečavo v tanki žepni obliki boste ujeli vse pomembne trenutke z ostrimi podrobnostmi. Preprosto delite fotografije in videoposnetke prek brezžične povezave s tehnologijo NFC.

 

Prednosti

  • Približajte se oddaljeni podrobnosti s tanko žepno obliko z 18-kratno povečavo
  • Ostre fotografije in mirni videoposnetki s pametnim stabilizatorjem slike
  • Preprosta skupna raba s pametnimi telefoni in družabnimi omrežji
  • Osvobodite svojo umetniško žilico s preprostim ustvarjalnim fotografiranjem
  • Ustvarjajte čudovite posnetke v polni visoki ločljivosti z enim dotikom gumba

 

 

Večja povečava, širši kot


S tankim in elegantnim fotoaparatom z 18-kratno optično povečavo se približajte dogajanju in zajemite tudi oddaljene predmete z neverjetnimi podrobnostmi. Z izjemno širokim 25 mm kotom je popoln za zajemanje večjih skupin in osupljivih prizorov. Zaradi majhne velikosti ga lahko preprosto prenašate s seboj, ne glede na to ali ste doma ali na počitnicah. 

 

 

Preprosto okvirjanje ljudi


Naj fotoaparat v posnetkih poišče obraze in jim sledi. Pritisnite gumb in samodejna povečava bo samodejno nastavila povečavo za najboljše okvirjanje ene osebe ali več v prizoru.

Izjemne podrobnosti najboljših spominov


Uživajte v izjemni kakovosti in neprekosljivih podrobnostih. Z visoko ločljivostjo 20,2 milijona slikovnih pik lahko tiskate izjemne plakate z neverjetnimi podrobnostmi.

 

Realistični videoposnetki na dosegu roke


Ustvarjanje izjemnih videoposnetkov je preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko snemate filme v polni visoki ločljivosti s hitrostjo 30 sličic na sekundo v priljubljeni obliki zapisa MP4, ki si jo lahko ogledate v številnih različnih napravah. S pametnim stabilizatorjem slike snemate film in obenem uživate v vrhunskih, ostrih rezultatih. 

Preprosto zajemanje izjemnih slik


Pametni samodejni način omogoča preprosto zajemanje fantastičnih fotografij ali videoposnetkov. S hibridnim samodejnim načinom uživajte v zabavnih filmskih povzetkih vseh posnetkov dneva v visoki ločljivosti (720p).

 

Ostri posnetki – vsakič


Na voljo vam je pametni optični stabilizator slike, zato se vam ni treba bati, da bi vam tresenje fotoaparata pokvarilo izdelke. Fotoaparat zagotavlja ostre ter podrobne fotografije in videoposnetke ne glede na to, ali fotografirate pri polni povečavi ali iz roke pri šibki svetlobi.

 

Izboljšajte svoje ustvarjalne spretnosti


Presenetite družino in prijatelje s svojim smislom za ustvarjanje. Creative Shot pametno zajame šest slik istega predmeta z različnimi umetniškimi učinki. Lahko tudi raziskujete zbirko ustvarjalnih filtrov, npr. učinek ribjega očesa in miniatur.

 

 

Preprosta brezžična povezava

 


Uživajte v svobodi brezžične povezave. Prenesite slike in filme v družabna omrežja naravnost iz fotoaparata ter jih preprosto prenesite v pametni telefon ali tablični računalnik z dinamično povezavo NFC. S programom Canon Camera Connect lahko daljinsko upravljajte fotoaparat s pametnim telefonom in uživate v uporabi priročnega varnostnega kopiranja s funkcijo za sinhronizacijo slik v računalniku, oblaku in pametnem telefonu. Uporabite ga skupaj s postajo Canon Connect Station ter uživajte ob gledanju fotografij in filmov z družino in prijatelji na televizorju visoke ločljivosti. Fotografije in slike lahko tudi preprosto delite s svetom na spletnih mestih družabnih omrežij in v spletnih albumih, kot je irista. 


Več informacij na strani proizvajalca. 

More Information
Tip Kompaktni fotoaparat
Znamka Canon
Barva Črna
Slikovni procesor DIGIC 4+
Ločljivost tipala 20,2 MP
Maximalna ločljivost 5184 x 3456
Makro 5 cm
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Format shranjevanja JPEG
Vodotesno Ne
Število fokusnih točk 9
Optična povečava 18 x
Digitalna povečava 4 x
Optični stabilizator slike Da
Največji ISO 3200
Najmanjši ISO 100
Hitrost zaklopa 1/20
Samosprožilec Da
Zaporedni posnetki 2,5 slik/s
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka f/3,8 - f/6,9
Goriščna razdalja 4,5 - 81,0 mm
Regulacija osvetlitve Od -2 do 2 posnetke v korakih po 1/3 EV
Sanke za bliskavico Ne
GPS Preko telefona
Video resolucija 1080p
Video zvok Da
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 922.000 točk
Baterija NP-6LH
Povezava WiFi, NFC, HDMI mini, USB
Teža 191g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.