Fotoaparat FUJI INSTAX MINI 70

SKU
Fotoaparat FUJI INSTAX MINI 70
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay

Polaroidni fotoaparati so več kot le običajni fotoaparati! Fotografijo namreč izdelajo v trenutku, zato je fotografiranje z njimi vedno zabavno. Fotoaparati ne smejo manjkati na druženjih ali zabavah, saj lahko z njihovo pomočjo ujamete lepe trenutke in skupaj z vašimi bližnjimi v trenutku občudujete fotografije. Fotoaparati so preprosti za uporabo, saj sami izberejo najboljšo svetlobo, tu pa sta še avtomatsko ostrenje in bliskavica, ki omogočata fotografiranje v notranjih in zunanjih prostorih ter najrazličnejših svetlobnih pogojih, tako podnevi kot ponoči. Primerni so tudi za izdelavo selfijev, pri čemer vam je vedno v pomoč še zrcalce na objektivu. Fotografije so vedno nežno in mehko osvetljene, barve pa čiste in jasne. In kar je najboljše? Fotografije fotoaparati izdelajo izjemno hitro, pod njimi pa vedno ostane še nekaj praznega prostora za beleženje vaših sporočilc in komentarjev, tako da lahko vaše najljubše trenutke za vedno ohranite tako v sliki kot besedi!

More Information
Tip Polaroidni fotoaparat
Znamka Fuji
Funkcije Vgrajena bliskavica, Nastavek za stativ, Selfie ogledalo, Samosprožilec
Hitrost zaklopa 1/2s - 1/400s
Tip polaroida Mini
Baterija CR2
Teža 281g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.