Pošljite sporočilo

Fotoaparat NIKON D3100 18-55VR in 55-200 VR

Special Price 399,99 € Redna cena 479,99 €
-16%
-80 €
Ni na zalogi
SKU
142-944073
Lastnosti
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 14,2 MP
Maximalna ločljivost 4608 x 3072
Zaščita proti prahu Yes
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor EXPEED 2
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 11
Tip objektiva 18-55 VR in 55-200 VR
Nastavek za objektiv AF-S in AF-I
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 12800
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Zaporedni posnetki 3 slike/sekundo
Samosprožilec Yes
Vgrajena bliskavica Yes
3D posnetki No
Panorama Yes
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve od –5 do +5 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV v načinih P, S, A in M
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Mono
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 230.000 točk
Baterija EN-EL14
Povezava USB
Teža brez objektiva 500g
Garancija 1 leto

Fotoaparat D3100 je z neverjetno preprosto uporabo in možnostjo fotografiranja čudovitih slik najboljša rešitev za vsako družino. Če je čas za družinski portret ali oster posnetek majhnih otrok ob igri, lahko v načinu vodnika praktično takoj naredite nekaj izjemnih fotografij. S funkcijo D-Film lahko posnamete HD videoposnetke izjemne kakovosti in dogajanje ujamete podnevi ali ponoči. Nikonov napredni mehanizem za obdelavo slik EXPEED 2 povečuje zmogljivost senzorja CMOS s 14,2 milijona slikovnih točk za neverjetno jasne slike živahnih barv. Fotoaparat D3100 je izjemno lahek model SLR, tako da ga lahko vedno vzamete s seboj na pot in z njim zelo hitro naredite čudovite posnetek svoje družine.

 

Slikovni senzor CMOS formata DX s 14,2 milijona slikovnih točk zagotavlja izjemne slike živahnih barv, manjši šum in boljše tonske prehode.

Sistem za obdelavo slik EXPEED 2 omogoča boljše snemanje videoposnetkov, visoko občutljivo delovanje in največjo kakovost slik.

Visoka občutljivost ISO (100–3200), z možnostjo povečanja do 12800: ponuja samodejno nastavitev ISO in jo je mogoče ročno razširiti do ISO 12800 z uporabo nastavitve Hi 2. Omogoča krajši čas osvetlitve in tako uspešno preprečuje nastanek zamegljenih slik pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi.

Način vodnika: vgrajena hitra intuitivna pomoč z enostavno uporabo. Na podlagi vprašanj o sliki, ki jo želite posneti, samodejno izvede optimizacijo nastavitev fotoaparata za ustvarjanje vrhunskih fotografij. Na zaslonu se prikažejo vzorčne slike, na katerih lahko vidite, kaj se bo zgodilo z vašo sliko, če boste uporabili predlagane nastavitve.

D-Film – videoposnetki s polno visoko ločljivostjo (1920 x 1080): posnemite prekrasne videoposnetke z visoko ločljivostjo (HD) in zvokom. Velik slikovni senzor in visoka občutljivost ISO zagotavljata izjemno kakovost slike. Z objektivi NIKKOR lahko dosežete filmske učinke, posnetke pa lahko tudi preprosto uredite, tako da izbrišete določene prizore ali shranite določene okvirje kot slike.

Ogled v živo s samodejnim izborom scene: omogoča preprosto izbiranje slik z zaslonom LCD. Samodejni izbor scene izbere najboljši način za sceno in motiv, ki ga želite posneti, način stalnega servo AF (AF-F) pa ohranja motive izostrene, ne da bi morali pritisniti gumb za sprostitev sprožilca.

Velik 7,5-centimetrski (3-in.) visokoločljivostni zaslon LCD olajša ogled ključnih informacij fotoaparata ter omogoča priročen ogled in urejanje fotografij in videoposnetkov.

Izredno natančni 11-točkovni sistem samodejne izostritve zagotavlja hitro in natančno izostritev celotnega posnetka. Štirje načini delovanja s področjem AF, vključno z AF za 3D-sledenje, zagotavljajo izostrene posnetke, tudi kadar motiv ni v sredini, če se hitro premika ali je povsem nepredvidljiv.

Funkcija Active D-Lighting ohranja podrobnosti osvetljenih in zasenčenih delov za osupljive slike z naravnim kontrastom.

Funkcija Picture Control omogoča prilagajanje videza in razpoloženja slik pred fotografiranjem. Izbirate lahko med šestimi nastavitvami: standardno, živahno, nevtralno, enobarvno, portret in pokrajina.

Obširni meni za urejanje v fotoaparatu omogoča urejanje in izboljševanje slik in videoposnetkov v fotoaparatu. Med drugim ponuja tehnike, kot so popravek učinka rdečih oči in hitro retuširanje, pa tudi različne učinke filtra.

Dvojni vgrajeni sistem za odpravljanje prahu: sistem čiščenja slikovnega senzorja in nadzorni sistem zračenja odstranjujeta prah s slikovnega senzorja, zato so slike čiste in brez pack.

Lahko ohišje in izjemno ergonomična oblika: zaradi trdnega oprijema je uporaba fotoaparata varna in prijetnejša. Zaradi vnaprej nastavljenih gumbov za pogosto uporabljene funkcije, kot so ogled v živo, D-Film in načini sprostitve zaklopa, je upravljanje fotoaparata pravi užitek.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Fotoaparat NIKON D3100 18-55VR in 55-200 VR
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.