Pošljite sporočilo

Fotoaparat NIKON D3100 18-55VR in 55-200 VR

Special Price 399,99 € Redna cena 479,99 €
-16%
-80 €
Ni na zalogi
SKU
142-944073
Lastnosti
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 14,2 MP
Maximalna ločljivost 4608 x 3072
Zaščita proti prahu Da
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor EXPEED 2
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 11
Tip objektiva 18-55 VR in 55-200 VR
Nastavek za objektiv AF-S in AF-I
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 12800
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Zaporedni posnetki 3 slike/sekundo
Samosprožilec Da
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Da
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve od –5 do +5 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV v načinih P, S, A in M
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Mono
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 230.000 točk
Baterija EN-EL14
Povezava USB
Teža brez objektiva 500g
Garancija 1 leto

Fotoaparat D3100 je z neverjetno preprosto uporabo in možnostjo fotografiranja čudovitih slik najboljša rešitev za vsako družino. Če je čas za družinski portret ali oster posnetek majhnih otrok ob igri, lahko v načinu vodnika praktično takoj naredite nekaj izjemnih fotografij. S funkcijo D-Film lahko posnamete HD videoposnetke izjemne kakovosti in dogajanje ujamete podnevi ali ponoči. Nikonov napredni mehanizem za obdelavo slik EXPEED 2 povečuje zmogljivost senzorja CMOS s 14,2 milijona slikovnih točk za neverjetno jasne slike živahnih barv. Fotoaparat D3100 je izjemno lahek model SLR, tako da ga lahko vedno vzamete s seboj na pot in z njim zelo hitro naredite čudovite posnetek svoje družine.

 

Slikovni senzor CMOS formata DX s 14,2 milijona slikovnih točk zagotavlja izjemne slike živahnih barv, manjši šum in boljše tonske prehode.

Sistem za obdelavo slik EXPEED 2 omogoča boljše snemanje videoposnetkov, visoko občutljivo delovanje in največjo kakovost slik.

Visoka občutljivost ISO (100–3200), z možnostjo povečanja do 12800: ponuja samodejno nastavitev ISO in jo je mogoče ročno razširiti do ISO 12800 z uporabo nastavitve Hi 2. Omogoča krajši čas osvetlitve in tako uspešno preprečuje nastanek zamegljenih slik pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi.

Način vodnika: vgrajena hitra intuitivna pomoč z enostavno uporabo. Na podlagi vprašanj o sliki, ki jo želite posneti, samodejno izvede optimizacijo nastavitev fotoaparata za ustvarjanje vrhunskih fotografij. Na zaslonu se prikažejo vzorčne slike, na katerih lahko vidite, kaj se bo zgodilo z vašo sliko, če boste uporabili predlagane nastavitve.

D-Film – videoposnetki s polno visoko ločljivostjo (1920 x 1080): posnemite prekrasne videoposnetke z visoko ločljivostjo (HD) in zvokom. Velik slikovni senzor in visoka občutljivost ISO zagotavljata izjemno kakovost slike. Z objektivi NIKKOR lahko dosežete filmske učinke, posnetke pa lahko tudi preprosto uredite, tako da izbrišete določene prizore ali shranite določene okvirje kot slike.

Ogled v živo s samodejnim izborom scene: omogoča preprosto izbiranje slik z zaslonom LCD. Samodejni izbor scene izbere najboljši način za sceno in motiv, ki ga želite posneti, način stalnega servo AF (AF-F) pa ohranja motive izostrene, ne da bi morali pritisniti gumb za sprostitev sprožilca.

Velik 7,5-centimetrski (3-in.) visokoločljivostni zaslon LCD olajša ogled ključnih informacij fotoaparata ter omogoča priročen ogled in urejanje fotografij in videoposnetkov.

Izredno natančni 11-točkovni sistem samodejne izostritve zagotavlja hitro in natančno izostritev celotnega posnetka. Štirje načini delovanja s področjem AF, vključno z AF za 3D-sledenje, zagotavljajo izostrene posnetke, tudi kadar motiv ni v sredini, če se hitro premika ali je povsem nepredvidljiv.

Funkcija Active D-Lighting ohranja podrobnosti osvetljenih in zasenčenih delov za osupljive slike z naravnim kontrastom.

Funkcija Picture Control omogoča prilagajanje videza in razpoloženja slik pred fotografiranjem. Izbirate lahko med šestimi nastavitvami: standardno, živahno, nevtralno, enobarvno, portret in pokrajina.

Obširni meni za urejanje v fotoaparatu omogoča urejanje in izboljševanje slik in videoposnetkov v fotoaparatu. Med drugim ponuja tehnike, kot so popravek učinka rdečih oči in hitro retuširanje, pa tudi različne učinke filtra.

Dvojni vgrajeni sistem za odpravljanje prahu: sistem čiščenja slikovnega senzorja in nadzorni sistem zračenja odstranjujeta prah s slikovnega senzorja, zato so slike čiste in brez pack.

Lahko ohišje in izjemno ergonomična oblika: zaradi trdnega oprijema je uporaba fotoaparata varna in prijetnejša. Zaradi vnaprej nastavljenih gumbov za pogosto uporabljene funkcije, kot so ogled v živo, D-Film in načini sprostitve zaklopa, je upravljanje fotoaparata pravi užitek.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Fotoaparat NIKON D3100 18-55VR in 55-200 VR
Tvoje mnenje in ocena