Fotoaparat NIKON D5300 18-105VR

SKU
142-1053880
€ 749,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Naj intuitivni fotoaparat D5300 spodbudi vašo ustvarjalnost.

Z vgrajenima funkcijama Wi-Fi in GPS ta neverjetni fotoaparat formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk omogoča, da fotografirate in delite čarobnost vašega sveta z izjemnimi podrobnostmi.

Prek funkcije Wi-Fi lahko fotoaparat povežete neposredno s pametno napravo ter fotografije delite takoj, ko jih posnamete. S funkcijo GPS lahko fotografijam dodate lokacijo, tako da boste lahko preprosto dodajali slike na zemljevide sveta in svoje popotniške fotografije delili z drugimi.

Z velikim zaslonom s spremenljivim kotom lahko preprosto fotografirate in snemate videoposnetke iz razburljivih novih perspektiv, medtem ko učinkovito delovanje pri šibki svetlobi (razširljivo do ISO 25.600) zagotavlja jasne fotografije tudi v temačnih pogojih.

Polna moč 24,2 milijona slikovnih točk: Slikovni senzor fotoaparata D5300 je zasnovan brez optičnega nizkoprehodnega filtra (OLPF), zato najbolje izkoristi ločljivost 24,2 milijona slikovnih točk in jasno zajame tudi najmanjše strukture ter fotografije z neverjetno izrazitimi podrobnostmi.

39-točkovni sistem samodejnega ostrenja (AF): Z 39 točkami ostrenja, vključno z devetimi križnimi senzorji v sredini, je sistem samodejnega ostrenja fotoaparata D5300 neverjetno natančen. Napredno 3D-sledenje motivu ohranja izostritev tudi za najmanjše motive, čeprav se gibljejo povsem nepredvidljivo.

Senzor za merjenje RGB z 2016 slikovnimi točkami: Neverjetno natančen senzor za merjenje fotoaparata D5300 zagotavlja pravilno osvetlitev in sistemu za prepoznavanje scene posreduje podatke, s čimer optimizira samodejno osvetlitev, samodejno ostrenje in samodejno nastavitev beline za vrhunske rezultate.

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 5 posnetkov na sekundo: Fotografirajte dogajanje s hitrostjo petih posnetkov na sekundo in v pravem trenutku ujemite bežne gibe ali izraze.

Velik visokoločljivostni zaslon LCD: Vse podrobnosti na fotografijah in v videoposnetkih si lahko ogledate na velikem 8,1-cm (3,2-palčnem) zaslonu LCD s širokim vidnim kotom in visoko ločljivostjo 1.037.000 točk. Zaslon omogoča preprosto kadriranje in ogled posnetkov ter uporabo posebnih učinkov, tako med fotografiranjem v zaprtih prostorih kot tudi na prostem.

Izhod HDMI: Fotoaparat povežite neposredno z zaslonom HDTV ter uživajte v ogledu svojih videoposnetkov in fotografij v odlični visoki ločljivosti. Fotoaparat je združljiv s HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), tako da lahko predvajanje nadzorujete z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Visoka kakovost zvoka: Posnemite videoposnetke, pri katerih ne bo odlična le slika, ampak bo izvrsten tudi zvok. Vgrajeni stereo mikrofon fotoaparata in združljivost z Nikonovim zunanjim stereo mikrofonom ME-1 omogočata oster in jasen zvok.

Način delovanja z učinki: Ustvarite fotografije in videoposnetke z različnimi posebnimi učinki. Izolirajte barve, da bodo izstopale, izberite možnost črno-bele fotografije, raziščite učinek retro ali spremenite videz stavb, da bodo videti kot miniature. Že med fotografiranjem si lahko ogledate rezultate izbranega učinka in prilagodite njegovo intenzivnost.

16 scenskih načinov: Hitro fotografirajte popolne fotografije z različnimi scenskimi načini, kot so šport, plaža in sneg. Preprosto izberite način, ki najbolje ustreza motivu ali situaciji fotografiranja, in fotoaparat bo samodejno optimiziral čas zaklopa, občutljivost ISO in zaslonko za vrhunske rezultate.

Optimalne podrobnosti v visokokontrastnih pogojih: Ko fotografirate slike v močni svetlobi ali z osvetljenim ozadjem, dva načina omogočata, da zajamete podrobnosti v temnih in svetlih območjih. HDR (High Dynamic Range) je popoln način za mirujoče motive, medtem ko je način aktivne osvetlitve D-Lighting optimalen za fotografiranje premikajočih se motivov. V obeh načinih lahko izberete stopnjo intenzivnosti.

Domiselna oblika: Z velikim zaslonom LCD in majhnim, lahkim ohišjem je fotografiranje s fotoaparatom D5300 čisti užitek. Nikonova izjemna ergonomična oblika, jasni meniji in gumbi na en dotik za pogosto uporabljene funkcije, kot sta D-videoposnetek in pogled v živo, zagotavljajo hitro in intuitivno delovanje.

Objektivi NIKKOR: Izkoristite Nikonove legendarne objektive NIKKOR in ločljivost 24,2 milijona slikovnih točk fotoaparata. Zajemajte fotografije v živahnih barvah in osupljivem kontrastu. Snemajte videoposnetke z ostrimi podrobnostmi ali eksperimentirajte s kinematografskimi učinki.

More Information
Tip Ultra zoom fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 24,2 MP
Maximalna ločljivost 6000 x 4000
Zaščita proti prahu Da
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor EXPEED 4
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 39
Tip objektiva 18-105 VR
Nastavek za objektiv AF-S in AF-I
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 25600
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Zaporedni posnetki 5 slik/sekundo
Samosprožilec Da
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Da
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve od –5 do +5 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV v načinih P, S, A in M
GPS Da
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona Vrtljiv
Diagonala zaslona 8,12 cm (3,2")
Ločljivost zaslona 1.037.000 točk
Baterija EN-EL14a
Povezava WiFi, HDMI mini, USB
Teža brez objektiva 480g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.