Pošljite sporočilo

Fotoaparat NIKON D610, ohišje

Special Price 1.099,99 € Redna cena 1.299,98 €
-15%
-199 €
Ni na zalogi
SKU
142-1095643
Lastnosti
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 24,3 MP
Maximalna ločljivost 6016 x 4016
Zaščita proti prahu Da
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor EXPEED 3
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 39
Tip objektiva /
Nastavek za objektiv Nastavek Nikon F (s priključki in kontakti za AF)
Optični stabilizator slike Ne
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 25600
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Zaporedni posnetki 60 slik/s
Samosprožilec Da
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve Od 2 do 3 posnetke v korakih po 1/3, 1/2, 2/3, 1, 2 ali 3 EV
GPS Da
Video resolucija 1080p
Video zvok Mono
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 8,12 cm (3,2'')
Ločljivost zaslona 921.000 točk
Baterija EN-EL15
Povezava HDMI mini, USB
Teža brez objektiva 760 g
Garancija 1 leto

Z novim fotoaparatom D610 preizkusite resnično moč fotografiranja polnega formata.

Ta zmogljivi fotoaparat D-SLR vsebuje profesionalno Nikonovo tehnologijo in omogoča kakovost slike, ki jo lahko ponudi samo format FX. 

Senzor formata FX s 24,4 milijona slikovnih točk zajame vsako podrobnost z neverjetno ostrino in rezultat so izjemne fotografije z bogatimi barvami ter kakovostni HD videoposnetki v polni ločljivosti. S šest posnetki na sekundo lahko ujamete hitro dogajanje, Nikonov novi način tihega rafalnega proženja pa omogoča skoraj neslišno fotografiranje – popolna izbira za fotografiranje divjih živali. 

Fotoaparat D610 je popolnoma zatesnjen pred vremenskimi vplivi in je dovolj trpežen, da ga lahko vzamete s seboj povsod. Slike lahko prek Nikonovega brezžičnega vmesnika za mobilne naprave v vsej njihovi lepoti z drugimi delite prek pametne naprave.


SENZOR CMOS FORMATA FX S 24,3 MILIJONA SLIKOVNIH PIK

Od izjemne širokokotne do super telefoto zmogljivosti lahko pri uporabi visokih vrednosti ISO zajemate izjemno podrobne slike z gladkimi tonskimi prehodi in nizko stopnjo šuma.


NAČIN TIHEGA RAFALNEGA PROŽENJA

Popolna izbira za fotografiranje divjine – med fotografiranjem opazno zmanjša zvok mehanizma vračanja zrcala fotoaparata, tako da boste izmikajoče se motive lažje zajeli.


6 POSNETKOV NA SEKUNDO PRI NEPREKINJENEM FOTOGRAFIRANJU

Na ostrih posnetkih ujemite hitro premikajoče se motive s hitrostjo fotografiranja šest posnetkov na sekundo, in to v formatih FX in DX.


VGRAJENI HDR (VELIK DINAMIČNI RAZPON)

Visokokontrastne prizore fotografirajte z nizko stopnjo šuma in širokim razponom tonov tako v svetlejših kot v temnejših delih slike.

IZJEMNO DELOVANJE PRI ŠIBKI SVETLOBI

Visoka svetlobna občutljivost ISO od 100 do 6400 ter razširljiva do 25.600 (enakovredno) omogoča podrobne slike z minimalno stopnjo šuma tudi v najtežjih svetlobnih pogojih.

VEČOBMOČNI D-VIDEOPOSNETEK

Snema HD videoposnetke polni ločljivosti (1080p) pri hitrosti 30p, 25p in 24p in v obeh formatih FX in DX. Na voljo je nestisnjeni izhod HDMI za zunanje naprave in nadzor visokokakovostnega zvoka.

Brezžični prenos: s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom ter Nikonovim izbirnim vmesnikom za mobilne naprave WU-1b slike takoj delite z drugimi ali na daljavo upravljajte fotoaparat.*

Izjemno občutljivo samodejno ostrenje: izkoristite prednosti izvrstnega zajemanja motivov z 39-točkovnim sistemom AF Multi-CAM4800. Fotoaparat D610 je združljiv z objektivi, ki imajo skupno najbolj odprto zaslonko do f/8 in občutljivost do –1 EV, zato omogoča ostre posnetke tudi v svetlobi polne lune.

Slikovni procesor EXPEED 3 s 14-bitno pretvorbo A/D in 16-bitno obdelavo slik zagotavlja vrhunske prehode barvnih tonov.

Sistem za prepoznavanje scene: slikovni senzor fotoaparata in senzor RGB z 2016 slikovnimi točkami zagotavljata natančne podatke za sistem za prepoznavanje scene, ki tik pred pritiskom na sprožilec optimizira osvetlitev, samodejno ostrenje in nastavitev beline ter tako zagotovi ostre slike.

Funkcija intervalnega fotografiranja v fotoaparatu: s preprostimi funkcijami v meniju brez zapletenih izračunov in urejanja ustvarite intervalne fotografije. S časovnikom intervalnega fotografiranja prožite fotoaparat ob prednastavljenih intervalih. Z intervalnim fotografiranjem shranjujte slike v obliki videoposnetka in si oglejte počasno dogajanje v hitrem posnetku; predvajanje je lahko pospešeno od 24- do 36.000-krat.

Funkcije Picture Control prilagodijo videz vaših fotografij in videoposnetkov tako, da pred zajemom natančno nastavijo parametre, kot so ostrina, nasičenost in barvni odtenek.

8-cm (3,2-palčni) natančni zaslon VGA LCD z 921.000 točkami in s samodejnim upravljanjem svetlosti zaslona. Omogoča predvajanje svetlih in čistih slik ter široko barvno reprodukcijo.

Vrhunsko iskalo s približno 100-odstotno pokritostjo kadra in 0,7-kratno povečavo. Omogoča način obrezovanja na format DX z označevanjem v iskalu.

Trpežen in lahek: fotoaparat je narejen za težke pogoje uporabe, saj sta zgornji in zadnji pokrov izdelana iz magnezijeve zlitine, tehta pa samo 760 g (brez baterije). Fotoaparat je zaščiten pred vremenskimi pojavi do enake mere kot profesionalni digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat Nikon D800 in omogoča izboljšano zaščito pred vlago in prahom.

Elektronski navidezni horizont z dvema osema: z zaslonom LCD ali iskalom lahko vedno preverite položaj fotoaparata glede na vodoravno ravnino ter nagib (v smeri naprej ali nazaj).

Dve reži za kartice SD: dve reži za pomnilniške kartice SD omogočata boljšo prilagodljivost fotografiranja. Drugo kartico lahko uporabite, ko je prva polna, oz. lahko na eno shranjujete fotografije, na drugo pa videoposnetke. Združljivo s pomnilniškimi karticami SDXC in UHS-I.


Več informacij na strani proizvajalca.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Fotoaparat NIKON D610, ohišje
Tvoje mnenje in ocena