Fotoaparat NIKON D7200 18-105 VR

SKU
142-1180260
899,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Sezite po odličnosti z dovršenim fotoaparatom D7200. Ta okretni fotoaparat D-SLR formata DX ustvarja osupljive fotografije in vrhunske videoposnetke, poleg tega pa je tudi popolnoma povezan. Je hiter, vsestranski in bo kos vsem vašim željam.

Fotoaparat D7200 je popoln v vseh pogledih. Vrhunsko samodejno ostrenje, ki ga je fotoaparat prevzel od Nikonovih legendarnih profesionalnih fotoaparatov, omogoča natančen zajem motivov do vrednosti –3 EV. Namenski meni za nastavitve videoposnetkov in napredne možnosti za nadzor zvoka ustvarjalcem videoposnetkov omogočajo večjo prilagodljivost. Funkcije za fotografije s svetlobnimi učinki in brezhibni intervalni videoposnetki poskrbijo za nove možnosti ustvarjanja, objektivi NIKKOR pa ustvarjajo slike z bogatimi podrobnosti. Prek funkcije Wi-Fi in podpore za tehnologijo NFC lahko preprosto nalagate osupljive fotografije.


URESNIČITE SVOJE ŽELJE

Ponesite svojo fotografijo na novo raven s fotografijami in videoposnetki z bogatimi podrobnostmi. Fotografije vsakega motiva s 24,2 milijona slikovnih točk so v kakovosti za tisk, videoposnetki pa bodo jasni tudi pri snemanju ponoči.


PROFESIONALNA ZMOGLJIVOST AF

Fotoaparat D7200 s sistemom samodejnega ostrenja, ki je vodilni v svojem razredu, izostri motiv z neverjetno natančnostjo. Občutljiv je do –3 EV, zato lahko motiv izjemno dobro ujamete tudi v slabih svetlobnih pogojih.

 

URESNIČITE SVOJE ŽELJE

Ponesite svojo fotografijo na novo raven s fotografijami in videoposnetki z bogatimi podrobnostmi. Fotografije vsakega motiva s 24,2 milijona slikovnih točk so v kakovosti za tisk, videoposnetki pa bodo jasni tudi pri snemanju ponoči.

 

FILMSKI VIDEOPOSNETKI

Preprosto ustvarite osupljive posnetke. Fotoaparat D7200 je popolno orodje za vsakega snemalca videoposnetkov, saj ima lahko ohišje in funkcije za videoposnetke, ki jih je prevzel od Nikonovih profesionalnih fotoaparatov.

DELITE SVOJO VIZIJO Z DRUGIMI

S funkcijo Wi-Fi in podporo za tehnologijo NFC lahko osupljive fotografije preprosto nalagate prek pametne naprave.

HITRO NEPREKINJENO FOTOGRAFIRANJE

Posnemite do 6 posnetkov na sekundo v formatu DX in do 7 posnetkov na sekundo v načinu izreza s faktorjem 1,3. Fotoaparat ima velik predpomnilnik, ki omogoča, da posnamete do 27 12-bitnih slik RAW in do 100 visokokakovostnih slik JPEG v enem rafalu z visoko hitrostjo.

INTERVALNI VIDEOPOSNETKI

Snemajte intervalne posnetke z gladkimi prehodi osvetlitve. Uporabite način fotografiranja v časovnih intervalih, shranite zaporedje posnetkov kot videoposnetek in hitro predvajajte počasno dogajanje.

NEOMEJENO NEPREKINJENO FOTOGRAFIRANJE

Ustvarite fotografije s čudovitimi svetlobnimi učinki. Fotografirajte v načinu neprekinjenega proženja s časom zaklopa 4 s ali počasnejšim in posnemite toliko slik, kot zmoreta pomnilniška kartica in baterija.

Bogate podrobnosti v ločljivosti 24,2 milijona slikovnih točk: dosezite povsem novo raven kakovosti slike. Slikovno tipalo fotoaparata D7200 formata DX je zasnovano brez optičnega nizkoprehodnega filtra (OLPF), zato v celoti izkoristi ločljivost 24,2 milijona slikovnih točk in jasno zajema slike s širokim dinamičnim območjem, nizko stopnjo šuma in bogatimi barvnimi prehodi.

EXPEED 4: Poveča splošno zmogljivost fotoaparata, s katero lahko dosežete neverjetne rezultate. Omogoča vrhunsko upodabljanje motivov in zmogljivost ISO ter visoke hitrosti snemanja videoposnetkov.

51-točkovni sistem AF Multi-CAM 3500 II: sistem samodejnega ostrenja, ki ga je fotoaparat D7200 prevzel od Nikonovih profesionalnih fotoaparatov, zagotavlja neverjetno natančnost. Sistem je odziven do –3 EV (ISO 100, 20 °C), zato lahko ostre slike posnamete tudi v temi. Petnajst križnih senzorjev v sredini poskrbi za vrhunsko zajemanje motivov. Ena središčna točka deluje vse do zaslonke f/8, kar omogoča več kombinacij objektiva/telekonverterja.

Funkcija 1,3-kratnega izreza: pridobite večji doseg, hitrost in širše območje pokritosti AF. Način izreza poveča doseg objektiva formata DX za 1,3-krat, skoraj podvoji telefoto učinek objektivov formata FX in omogoča fotografiranje s hitrostjo do 7 posnetkov na sekundo. Ta način omogoča tudi, da 51 točk sistema za samodejno ostrenje pokrije celoten kader.

Večobmočni D-videoposnetek: za snemanje videoposnetkov, ki so primerni za javno predvajanje, z občutno manjšim šumom in v več formatih. Snemajte videoposnetke formata DX v polni ločljivosti HD vse do 25p/30p, lahko pa preklopite na način izreza s faktorjem 1,3 za dodatno telefoto zmogljivost in snemate vse do 1080/50p/60p. Fotoaparat ima čisti izhod HDMI ter omogoča hkraten zajem posnetkov v polni ločljivosti s fotoaparatom in z zunanjim snemalnikom.

Svoboda snemanja videoposnetkov: z izborom nastavitev lahko prevzamete popoln nadzor nad posnetki. Samodejno upravljanje občutljivosti ISO v načinu M omogoča gladke prehode med temnimi in svetlimi območji. Fotografirajte z natančnim šrafiranim prikazom preosvetljenih delov slike (način zebre). Uporabite nastavitev »Flat« (Ohranitev podrobnosti in razpona tonov) funkcije Picture Control za lažje naknadno dodajanje barvnih prehodov. Namenski meni za videoposnetke hrani vse nastavitve videoposnetkov na enem mestu.

Visokokakovosten nadzor zvoka: z vrhunskimi možnostmi za nadzor zvoka v fotoaparatu D7200 lahko posnamete videoposnetke, ki zvenijo točno tako, kot želite. Izberete lahko razpon zvoka (široko/glas) in zmanjšate šum vetra pri snemanju z vgrajenim mikrofonom. Nikonov brezžični mikrofon ME-W1 omogoča, da posnamete visokokakovosten zvok neposredno pri viru tudi z razdalje do 50 metrov.

Svetlo iskalo: zagotavlja prib. 100-odstotno pokritost kadra in izjemno vidljivost na prostem, tudi pri zahtevnih pogojih z osvetlitvijo od zadaj. Ponaša se z organskim prikazovalnim elementom EL za jasen in visokokontrasten prikaz informacij z majhno porabo energije.

Zaslon z možnostjo prilagajanja barv: po želji premikajte ravnotežje barv in svetlost zaslona v katero koli smer. 8-cm (3,2-palčni) zaslon LCD RGBW z 1.229.000 pikami in protiodsevno prevleko zagotavlja preprosto uporabo v vseh pogojih.

Vzdržljiv in trpežen: Fotoaparat D7200 je primeren za uporabo v različnih pogojih, saj je njegovo ohišje odporno na prah, vremenske vplive in udarce. Zgornji in zadnji del ohišja iz magnezijeve zlitine povečujeta vzdržljivost, enota zaklopa pa je bila preskušena v 150.000 proženjih.

Objektivi NIKKOR: fotoaparat D7200 je združljiv s celotno serijo Nikonovih objektivov formata DX in širokim izborom objektivov formata FX. Objektivi NIKKOR s svojo izjemno optično zmogljivostjo dajejo izjemne rezultate. Kompaktna velikost objektivov formata DX je velika prednost, ko želite potovati z malo prtljage ali fotografirati v telefoto načinu. Fotografirajte v načinu izreza s faktorjem 1,3 ter podaljšajte telefoto zmogljivost objektivov, npr. objektiva AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G na enakovrednih 390 mm.

Vgrajena bliskavica: s pametnim upravljanjem bliskavice i-TTL in funkcijo upravljalne enote, ki omogoča, da s fotoaparatom brezžično prožite in upravljate do dve skupini oddaljenih Nikonovih bliskavic Speedlight.

Sistem osvetljevanja Creative Lighting System: fotoaparat D7200 uporabljajte z različnimi bliskavicami Speedlight za ustvarjalno fotografiranje z bliskavicami, ki so pritrjene na fotoaparat ali samostojne. Nikonov vrhunski sistem osvetljevanja Creative Lighting System vključuje hitre in zmogljive bliskavice, kot je SB-700, in tudi bliskavico SB-500, ki se ponaša z vdelano visokozmogljivo lučko LED ter je popolna izbira za snemanje videoposnetkov.

Upravljanje na daljavo: namenska dodatna oprema zagotavlja številne možnosti za brezžično upravljanje in prenos slik. Z uporabo vgrajene funkcije Wi-Fi in namenske aplikacije WMU lahko prožite fotoaparat na daljavo prek pametne naprave. Za še večji nadzor nad brezžičnim fotografiranjem uporabite brezžični oddajnik-sprejemnik WR-R10 in brezžični oddajnik WR-T10, ali pa upravljajte nastavitve fotoaparata z brezžičnim daljinskim upravljalnikom WR-1. Za povezavo z ethernetom in brezžično povezavo LAN uporabite izbirni podatkovni oddajnik UT-1 skupaj z brezžičnim oddajnikom WT-5.

Podpora za NFC: preprosto prenesite slike v pametno napravo, združljivo s tehnologijo NFC. S fotoaparatom D7200 se samo enkrat dotaknite pametne naprave, da prenesete sliko, ki je prikazana na zaslonu LCD fotoaparata.

Energijsko varčna zasnova: omogoča daljše fotografiranje z enim polnjenjem baterije. Posnemite do 1110 fotografij in do 80 minut videoposnetkov z enim polnjenjem izredno kompaktne in lahke polnilne Li-ionske baterije EN-EL15.

Nosilci za shranjevanje: dve reži za kartice SD za nemoteno fotografiranje. Obe reži za kartico sta združljivi z visoko zmogljivimi karticami SDXC in UHS-I.

Priložena programska oprema: nadaljujte ustvarjalni proces tudi po fotografiranju. Nikonova namenska programska oprema omogoča uvažanje, organiziranje, urejanje in skupno rabo fotografij ali videoposnetkov. Izkoristite številne možnosti urejanja datotek z videoposnetki, vključno z možnostjo za prilagajanje parametrov funkcije Picture Control. Izkoristite prednosti funkcij, ki omogočajo, da posnetke takoj naložite v družabna omrežja..


Več informacij na strani proizvajalca.

More Information
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 24,2 MP
Maximalna ločljivost 6000 x 4000
Zaščita proti prahu Da
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor EXPEED 4
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 51
Tip objektiva 18-105 VR
Nastavek za objektiv Nikonov bajonet F (s sklopko in kontakti za AF)
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 25600
Hitrost zaklopa 1/8000s - 30s
Zaporedni posnetki 6 slik/sekundo
Samosprožilec Da
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka Odvisno od objektiva
Regulacija osvetlitve od –5 do +5 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV v načinih P, S, A in M
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 8,12 cm (3,2")
Ločljivost zaslona 1.229.000 točk
Baterija EN-EL15
Povezava WiFi, NFC, HDMI, USB
Teža brez objektiva 675g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.