DSLR fotoaparat NIKON D750

1.749,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1121180
Lastnosti
Tip Zrcalno-refleksni fotoaparat
Znamka Nikon
Barva Črna
Ločljivost tipala 24,3 MP
Maximalna ločljivost 6016 x 4016
Zaščita proti prahu Da
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Slikovni procesor 35,9 x 24,0 mm CMOS
Format shranjevanja JPEG in RAW
Iskalo Penta prizma
Število fokusnih točk 51
Tip objektiva /
Nastavek za objektiv Nikonov bajonet F (s sklopko in kontakti za AF)
Optični stabilizator slike Da
Najmanjši ISO 100
Največji ISO 12800
Hitrost zaklopa od 1/4000 do 30 s
Zaporedni posnetki 6s
Samosprožilec Da
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka Takojšnja vrnitev, elektronsko nadzorovana
Regulacija osvetlitve Lahko jo prilagodite od –5 do +5 EV
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona Vrtljiv
Diagonala zaslona 8,12 cm (3,2")
Ločljivost zaslona Približno 1.229.000 pik
Baterija Ena polnilna Li-ionska baterija EN-EL15
Povezava WiFi, HDMI, USB
Teža brez objektiva 840g
Garancija 1 leto
Dodajte Super Jamstvo

S hitrim, vsestranskim in prilagodljivim fotoaparatom D750 lahko uresničite vse svoje ideje. V svetu, kjer je vse mogoče, vam ta zmogljivi fotoaparat s 24,3 milijona slikovnih točk formata FX daje pogum, da tvegate.S profesionalno fotografsko tehnologijo in optimizirano kompaktno obliko tega fotoaparata ne omejuje prav nič.Novo tipalo formata FX omogoča neverjetno kakovost slik z boljšimi rezultati kot kadar koli prej pri visokih občutljivostih ISO. Izjemno občutljivo delovanje AF, fotografiranje s hitrostjo do 6,5 posnetka na sekundo in snemanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD pri 1080/60p skupaj z nagibnim zaslonom omogočajo popolno svobodo izražanja. Prek vgrajene funkcije Wi-Fi lahko svoje navdušujoče fotografije preprosto in hitro delite z drugimi.

SLIKOVNO TIPALO FORMATA FX S 24,3 MILIJONA SLIKOVNIH TOČK

Vse podrobnosti, popolna svoboda. Novo tipalo omogoča širok dinamični razpon in jasne posnetke pri vseh občutljivostih ter ustvarja slike z izjemno ostrino in bogatimi toni.

NEVERJETNA OBČUTLJIVOST ISO

Posnemite jasnejše, čistejše in podrobnejše slike pri visokih občutljivostih ISO. Razpon občutljivosti ISO 100–12.800 je mogoče razširiti na razpon občutljivost, ki je enakovreden ISO 50–51.200.

PROFESIONALNA ZMOGLJIVOST AF

Fotoaparat D750 tudi pri šibki svetlobi izostri motiv z neverjetno natančnostjo, saj deluje do medlih –3 EV in je opremljen z Nikonovim načinom AF s skupino točk.

VZDRŽLJIV NAGIBNI ZASLON

Posnemite fotografije in videoposnetke z različnih perspektiv. Zaslon lahko odprete vstran ter obrnete navzgor za 90º in navzdol za 75º.

VGRAJENA FUNKCIJA WI-FI

Delite svojo vizijo z drugimi. Naložite osupljive fotografije v formatu FX prek združljivega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Enostavno prenesite brezplačno programsko opremo Wireless Mobile Utility v svojo pametno napravo.¹

RAFAL S HITROSTJO DO 6,5 POSNETKOV NA SEKUNDO

Fotografirajte hitro premikajoče se motive z izjemno prilagodljivostjo. Ustvarjajte brezkompromisne fotografije pri polni ločljivosti s hitrostjo do 6,5 posnetka na sekundo v formatih FX in DX.

SVOBODA SNEMANJA VIDEOPOSNETKOV

Snemajte videoposnetke v polni ločljivosti HD (1080p) pri 50p/60p. Med snemanjem videa lahko uporabljate občutljivost od ISO 100 do vrednosti, enakovredne ISO 51.200, ter nadzorujete čas zaklopa, zaslonko in ravni zvoka. Namenski meni za videoposnetke hrani vse nastavitve videoposnetkov na enem mestu.

PICTURE CONTROL 2.0

Nadzorujte ostrenje, kontrast, svetlost, barvni odtenek in nasičenost med fotografiranjem in snemanjem videoposnetkov. Olajšajte si naknadno obdelavo z nastavitvijo »Flat« (Ohranitev podrobnosti in razpona tonov) za kar največji dinamični razpon in natančno prilagodite podrobnosti z nastavitvijo »Clarity« (Jasnost). Nastavitve je mogoče vizualno prilagajati med fotografiranjem, postopek fotografiranja pa lahko poenostavite, tako da v posebnem meniju shranite različne možnosti za videoposnetke in fotografije.

KOMPAKTEN IN VZDRŽLJIV

Fotoaparat D750 ima trpežno ohišje, ki je zatesnjeno pred vremenskimi vplivi, zato ga lahko uporabljate v vseh razmerah. Enota zaklopa iz kevlarja in ogljikovih vlaken je bila preizkušena v 150.000 proženjih, zaradi robustne samonosne strukture pa je ohišje fotoaparata lahko in trpežno.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.