Kompaktni fotoaparat SONY HX-400

SKU
142-1094580
€ 459,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Sony HX-400

Potovanje, divjina in več: prizore približajte z zmogljivim kompaktnim fotoaparatom, ki je enako zmogljiv kot fotoaparati DSLR. Z zmogljivim 50-kratnim optičnim zoomom (100-kratnim zoomom za jasno sliko) in občutljivim CMOS-senzorjem Exmor™ R z 20,4 milijona slikovnih pik zagotavlja izredno podrobne posnetke bližnjih ali oddaljenih predmetov.


CMOS-senzor Exmor R z 20,4 milijona pik

Zajemite vse podrobnosti, tudi pri šibki svetlobi. CMOS-senzor Exmor R z osvetlitvijo ozadja z 20,4 milijona slikovnih pik ima široka sprejemna področja, ki omogočajo več svetlobe in podrobnosti v vsakem kadru.

 

Slikovni procesor BIONZ X

Slikovni procesor BIONZ X zagotavlja pristnejše barve, boljše odpravljanje šumov in hitrejše zaporedno fotografiranje – je 3-krat zmogljivejši od prejšnjega procesorja BIONZ in zagotavlja slike vrhunske kakovosti.

 

Objektiv ZEISS

Vrhunski objektiv Vario-Sonnar T* ZEISS zagotavlja prefinjeno uporabo, zelo tekoče samodejno ostrenje in izjemno zbiranje svetlobe

 

50-kratni optični zoom

Razdalja ni problem. Prizore približajte z zmogljivim 50-kratnim optičnim zoomom, ki zagotavlja izjemno ostro sliko v vsakem kadru.

 

Optični stabilizator SteadyShot

Objektiv se premika giroskopsko in odpravlja gibe pri snemanju iz roke, kar zagotavlja neverjetno ostre slike po celotni goriščni razdalji.

 

 

Spremljajte dogajanje

Ne zamudite nobenega popolnega posnetka. Samodejno ostrenje z zaklepom samodejno prilagaja velikost okvirja glede na značilnosti predmeta za jasne in podrobne rezultate.

Gumb za izbiro načina

Z gumbom za izbiro načina lahko izberete prioriteto zaslonke ali zaklopa. Priročni regulacijski gumb za palec omogoča hitro in enostavno ročno upravljanje izbranega načina.

 

LCD-zaslon

7,5 cm (3-palčni) zaslon Xtra Fine LCD WhiteMagic™ ločljivosti 921.000 slikovnih pik predvaja svetle in jasne slike.

 

Večvmesniški nastavek

Na fotoaparat lahko priklopite številno dodatno opremo, kot so zunanje bliskavice, studijski mikrofoni itd. Nastavek Hot Shoe napaja dodatno opremo in izboljša fotografiranje.

 

Elektronsko iskalo

Zanesljivo kadriranje. 201-točkovno elektronsko iskalo predvaja jasen predogled s 100 % pokritostjo okvirja – idealno za kadriranje, ostrenje in pregledovanje posnetkov. Vgrajeni senzor očesa samodejno preklaplja med LCD-zaslonom in iskalom.

 

Pokažite svoje režiserske sposobnosti

V domačih videoposnetkih uživajte na kinematografski način. Pritisnite gumb za snemanje in snemajte jasne in čiste videoposnetke Full HD. Inteligentni aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot zagotavlja stabilne in netresoče videoposnetke, tudi med hojo ali povečavo.

 

Vidite vse poteze in prehode

Domiseln učinek, s katerim v načinu Motion Shot Video snemate privlačne skoke in poti. Posneto gibanje predmeta je prikazano v zaporedju prekritih slik pred istim ozadjem.

 

 

Povežite in delite

Fotografiranje je prijetno, še prijetneje pa je fotografije deliti. Z vgrajenima povezavama Wi-Fi in NFC lahko najboljše posnetke delite v nekaj sekundah. Z aplikacijo daljinskega upravljalnika za pametni telefon imate vedno vse pod nadzorom.

 

Slikovni učinek

Z vgrajeno tehnologijo slikovnih učinkov slike napolnite s svežino. Izbirate lahko med številnimi načini, ne da bi za to morali prenesti programsko opremo za urejanje slik.

Spremljajte potovanje

HX400V vam pove, kje ste in kje ste bili. Vgrajeni sistem GPS med potovanjem označi vse fotografije in videoposnetke.


More Information
Tip Kompaktni fotoaparat
Znamka Sony
Barva Črna
Slikovni procesor CMOS Exmor R
Ločljivost tipala 20,4 MP
Maximalna ločljivost 5184 x 3456
Makro 1 cm
Spominska kartica SD / SDHC / SDXC
Format shranjevanja JPEG
Vodotesno Ne
Število fokusnih točk 9
Optična povečava 50 x
Digitalna povečava 100 x
Optični stabilizator slike Da
Največji ISO 3200
Najmanjši ISO 80
Hitrost zaklopa 1/4000s - 30s
Samosprožilec Da
Zaporedni posnetki 10 slik/s
Vgrajena bliskavica Da
3D posnetki Ne
Panorama Ne
Zaslonka f/2,8–f6,3
Goriščna razdalja 4,3 - 215 mm
Regulacija osvetlitve Od -2 do 2 posnetke v korakih po 1/3 EV
Sanke za bliskavico Da
GPS Ne
Video resolucija 1080p
Video zvok Stereo
Vrsta zaslona LCD TFT
Diagonala zaslona 7,6 cm (3")
Ločljivost zaslona 921,000 točk
Baterija NP-BX1
Povezava WiFi, HDMI mini, USB
Teža 660g
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.