Glasbeni sistem BLAUPUNKT PA15

Special Price 229,99 € Redna cena 249,99 €
-8%
-20 €
Na zalogi
SKU
142-1547311
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Blaupunkt
Izhodna moč zvoka (RMS) 700 W
LED osvetlitev Ne
DJ učinek Ne
Predvajanje formatov MP3, WMA
Snemanje na USB Ne
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 1 leto
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PA15 je na voljo za nakup v korakih po 1

Profesionalni avdio sistem Blaupunkt PA15 je izdelek, načrtovan izrecno za uporabnike, ki cenijo vrhunsko kakovost zvoka v vsakem okolju. Trdna konstrukcija, zelo močan ojačevalnik in visoko kakovostne zvočniške enote (z 38-cm bas zvočnikom!) so le nekatere od značilnosti tega izdelka, kar ga naredi popolnega za vaše poslovne prostore, telovadnico, fitnes, poživi pa ltudi vsako domačo ali vrtno zabavo.

Brezžična moč
Celotna izhodna moč PA15 je 700W, kar skupaj s pravo kombinacijo zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo. Zahvaljujoč vgrajeni polnjivi bateriji naprava lahko deluje tako v brezžičnem načinu kot ko je priključena na električno omrežje. Baterija zdrži 3 ure in pol, čas, ki je potreben, da se v celoti napolni, pa je približno 9 ur. Poleg tega na zadnji plošči lahko priključimo zunanjo 12V baterijo.

Neverjetna funkcionalnost
Vgrajen modul Bluetooth vam omogoča, da predvajate svojo priljubljeno glasbo s prenosnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice. USB vhod in reža za SD kartico vam omogočata, da predvajate avdio datoteke, shranjene na SD kartici (maksimalna kapaciteta 32GB) ali katerem koli tipu USB ključka. Druge izvore zvoka lahko povežete s kablom preko vhoda AUX. Naprava podpira avdio formata MP3 in WMA. PA10 ima vgrajen UKV radijski sprejemnik, ki lahko shrani do 99 postaj, tako da lahko svojo priljubljeno glasbo poslušate, ne da bi morali ročno iskati frekvence postaj.

Vgrajen izenačevalnik zvoka
Vašo glasbo lahko prilagodite vašim željam s pomočjo izenačevalnika zvoka, ki je vgrajen in izberete eno od možnosti: rock, pop, classic, jazz in news. Naprava ima na zadnji strani tudi gumb, ki vam omogoča izbiro določene frekvence.

Funkcija karaoke
Vgrajena funkcija karaoke z žičnim mikrofonom vam pomaga, da poživite vsako zabavo in nudi obilo zabave, tako otrokom kot odraslim. Za najbolj zahtevne uporabnike je naprava opremljena z neodvisno prilagodljivimi visokimi in nizkimi frekvencami mikrofona, za še bolj osebno prilagoditev pa lahko nastavite učinek odmeva z ločenim vrtljivim gumbom. Vtič mikrofona lahko uporabite tudi za priključitev drugih naprav. Vključite opcijo predvajanja vaše priljubljene pesmi, vzemite mikrofon in postanite vaša priljubljena super zvezda!

Priročnost uporabe
PA15 ima držalo, ki vam omogoča, da ga varno prenašate, podnožje na dnu pa zagotavlja, da trdno stoji . Ker celota pride v enem kosu, je sistem PA15 popolna alternativa modularnim hi-fi sistemom. Priloženo daljinsko upravljanje vam omogoča, da napravo zlahka nadzorujete.
Če vam ena naprava ni dovolj, uporabite vhoda in izhoda AUX, da povežete drugo napravo. Ena od njiju postane glavna enota, s katero lahko nadzorujete vse izvore zvoka, druga pa podvoji moč, ki je na voljo!

Sorodni artikli

Glasbeni sistem SONY GTK-XB60
Glasbeni sistem SONY GTK-XB60
Special Price 199,98 € Redna cena 349,99 €
-42%
-150 €
Glasbeni sistem JBL PartyBox 200
Glasbeni sistem JBL PartyBox 200
Special Price 299,96 € Redna cena 379,99 €
-21%
-80 €
Glasbeni sistem SONY MHC-V21D
Glasbeni sistem SONY MHC-V21D
Special Price 279,99 € Redna cena 329,99 €
-15%
-50 €
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PS6
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PS6
Special Price 239,99 € Redna cena 269,99 €
-11%
-30 €
Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Special Price 399,99 € Redna cena 449,99 €
-11%
-50 €
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Glasbeni sistem BLAUPUNKT PA15
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.