Glasbeni sistem BLAUPUNKT PS10DB

399,99 €
Na zalogi
SKU
142-1562478
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Blaupunkt
Izhodna moč zvoka (RMS) 1200 W
LED osvetlitev Da
DJ učinek Da
Predvajanje formatov MP3, WMA
Snemanje na USB Ne
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 1 leto
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PS10DB je na voljo za nakup v korakih po 1

Zvočnik za zabave z Bluetoothom in karaokami
»Dobra in glasna glasba je nujna za vsako veliko zabavo.« Težko se je ne strinjati s to izjavo. Ljudje so vedno potrebovali glasbo kot ozadje za svoja srečanja. V 40. letih prejšnjega stoletja so plesali na živo glasbo, ki so jo igrali glasbeniki. Po tem, ko je gramofon postal široko razširjen, so poslušali pesmi s plošč. Snemalniki na trak so bili naslednja stopnja v tej evoluciji – potem so bili boomboxi prisotni na vseh zabavah in srečanjih. Sledili so jim stereo sistemi s CD-predvajalniki.

Vrhunska tehnologija pomeni, da je predvajanje zvoka še lažje, zahvaljujoč brezžičnim zvočnikom za zabavo, ki so funkcionalni, prenosni in dovolj močni, da se tresejo zidovi! S preprosto povezavo med vašim pametnim telefonom in zvočnikom lahko predvajate glasbo iz svoje osebne zbirke ali pa iz storitev, ki pretakajo glasbo.

Novi močan avdio glasbeni sistem Blaupunkt PS10DB je popolna rešitev, ki zagotavlja primerno glasnost zvoka iz različnih izvorov zvoka, ki so na voljo. Naprava je opremljena z modulom Bluetooth, ki omogoča, da poslušate svojo priljubljeno glasbo, ki je shranjena v spominu pametnih telefonov, tabličnih ali prenosnih računalnikov, če so povezani na internet. Možno je tudi predvajanje glasbe z radijskih postaj, ki so na voljo na spletu in iz brezštevilnih glasbenih storitev.

Zvočnik ima režo za SD kartice in USB vhod. Ko je povezan s katero koli spominsko napravo s kapaciteto do 32GB, lahko predvajate avdio datoteke v formatih MP3 in WMA.

Vhod AUX, ki se nahaja na zgornji plošči, nudi dodatno možnost povezave mnogih drugih izvorov zvoka, kot so MP3-predvajalniki, glasbeni mikserji in DJ konzole.

PS10DB ima vgrajen UKV (FM) radio s spominom za 40 postaj, ki zagotavlja, da lahko poslušate priljubljene radijske postaje, ki so na voljo, brez potrebe, da bi jih vedno uglaševali.

Novi avdio sistem v paleti znamke Blaupunkt vsebuje tudi ojačevalnik, ki nudi izjemno vršno moč 1200 W in ga zato lahko uporabljamo tudi za zelo velike zabave. Optimalna regulacija zvoka je možna zahvaljujoč vgrajenemu izenačevalniku zvoka s šestimi načini: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop in Country. Upravljanje zvočnika je še lažje z daljinskim upravljalnikom.

Še ena pomembna značilnost PS10DB je funkcija karaoke s priloženima dvema brezžičnima mikrofonoma. Samo vklopite ju, prilagodite način in kakovost zvoka s kontrolami za glasnost, nizke in visoke tone in za odmev – in pripravljeni ste na petje! LED prikazovalnik, ki se nahaja na zgornji strani naprave, nudi dodatne posebne učinke – disko LED luči v osmih različnih načinih. Izklopite luči, primite mikrofon in se počutite kot zvezda! Disko vzdušje ustvarjajo svetlobni učinki na stropu.

Oprema deluje z električnim napajanjem in z vgrajeno baterijo, ki jo je potrebno polniti približno 6 ur, kar je dovolj za 2 do 4 ure predvajanja, odvisno od nivoja glasnosti. Stanje napolnjenosti baterije lahko preverite z uporabo indikatorja na LED prikazovlaniku. Naprava ima ročici na vrhu kolesca, zato jo lahko udobno premeščamo iz prostora v prostor ali ven iz stanovanja.

PS10DB je multifunkcijska naprava – lahko jo uporabljamo kot odličen zvočnik za zabave, za zvočni sistem pri urah fitnesa, za konference in zabave na odprtem. Je tudi popolna za vsakdanjo uporabo v sobah najstnikov.

Specifikacije:

 • Avdio pretakanje preko Bluetooth povezave (profil A2DP)
 • USB/SD-predvajalnik
 • Predvajanje formatov MP3/WMA
 • FM (UKV) radio s spominom za 40 postaj
 • Izenačevalnik zvoka: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country
 • Funkcija karaoke z dvema vključenima brezžičnima mikrofonoma
 • 2 vhoda za mikrofon (žična mikrofona nista priložena)
 • Daljinsko upravljanje
 • AUX IN
 • LED prikazovalnik
 • Disko LED luči
 • Vršna moč: 1200W
 • Električno napajanje: AC 100-240V-50/60Hz
 • Vgrajena baterija: 18V/4,5 Ah
 • Mere (Š x V x G): 322 x 940 x 377 mm

Sorodni artikli

Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Special Price 379,99 € Redna cena 449,99 €
-15%
-70€
Glasbeni sistem MHC-V42D
Glasbeni sistem MHC-V42D
Special Price 409,99 € Redna cena 449,99 €
-8%
-40€
Glasbeni sistem PANASONIC SC-AKX320E-K črn
Glasbeni sistem PANASONIC SC-AKX320E-K črn
Special Price 159,99 € Redna cena 219,99 €
-27%
-60€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.