Glasbeni sistem MHC-V42D

Special Price 349,00 € Redna cena 449,95 €
-22%
-100€
Na zalogi
SKU
142-1600705
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Sony
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
LED osvetlitev Da
DJ učinek Da
Predvajanje formatov CD, DVD, XviD, MPEG4, AAC, LDAC, MP3
Snemanje na USB Da
Povezava AUX, Bluetooth, USB, NFC, HDMI, Analogni zvočni izhod L/D, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Brez
Garancija 2 leti
CeljeZadnji kosi
KoperZadnji kosi
LjubljanaNa zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €
Glasbeni sistem MHC-V42D je na voljo za nakup v korakih po 1

Pripravite nepozabno noč

Ob zmogljivem sistemu MHC-V42D z nizkotonskim zvokom, ki se sliši daleč, se lahko vsi na zabavi prepustijo ritmu. Barvite luči za zabavo so sinhronizirane z glasbo, poleg tega lahko prevzamete vlogo DJ-ja tako, da zvočnik nadzirate s kretnjami ali s pametnim telefonom.

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom

Praznično vzdušje lahko ustvarite na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ali pa dvignete razpoloženje na kratkih srečanjih. Ob nizkotonskih zvokih, ki se slišijo daleč, in ki jih zagotavlja JET BASS BOOSTER, bo glasba na zabavi še mogočnejša povsod v prostoru.

Nagnjeni visokotonci

Zapolnite sobo z mogočnim, prazničnim zvokom, ki jo ponuja nagnjena visokotonska enota, s katero se zvok razprši širše po prostoru.

JET BASS BOOSTER

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

Glasba lahko zveni kot v živo

S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

Obnovi podrobnosti digitalnega zapisa glasbe

Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) obnovi podrobnosti stisnjene glasbene datoteke in reproducira visokokakovosten zvok, ki je bližje izvirnemu posnetku na CD-ju.

 Luči za zabavo in luči na zvočniku

Osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo, tudi v velikih prostorih, z lučmi za zabavo in lučmi na zvočniku ter uživajte v pristnem klubskem vzdušju ali vzdušju festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti prepevate ob najljubših skladbah. Vključite lahko tudi pridih rokenrola tako, da na enega od vhodov priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.

Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in preprosto upravljate funkcije zvočnika MHC-V42D in ohranjate pravo razpoloženje zabave.

 

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor in izgovorite ukaz – na voljo je do 39 različnih ukazov, vključno s predvajanjem glasbe, osvetlitvijo in načinom KARAOKE.

Luči za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe.

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.

Filmi in televizijske oddaje so zdaj še bolj dramatični

Povežite MHC-V42D s televizorjem in si oglejte najljubše filme, televizijske oddaje ter športne dogodke na povsem način.

Izhod HDMI™

Izhod HDMI (ARC) vam omogoča, da preprosto priključite sistem na televizor. Glejte TV in DVD-je na navadnem zaslonu ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov MHC-V42D.

Vgrajen DVD-predvajalnik

Ob zmogljivi glasnosti in zvočnem tlaku se lahko vživite v dogajanje vsakega prizora, saj vas postavita v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če s tehnologijo Bluetooth® povežete več domačih zvočnih sistemov, je zvok še mogočnejši. Povežete lahko do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev.

Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth®

Vzpostavite povezavo Bluetooth® preprosto s tehnologijo NFC z enim dotikom in takoj začnite pretakati.

LDAC™ za pretakanje visokokakovostnih vsebin s povezavo Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko. 

Povezava z več napravami

S tehnologijo Bluetooth® lahko vi in vaši prijatelji istočasno seznanite do tri pametne telefone s sistemom MHC-V42D in na ta način uživate ob poslušanju skladb iz vseh glasbenih knjižnic.

Zabavo si lahko pripravite kjer koli

Sistem MHC-V42D ima vgrajene ročaje za prenašanje, zato ga lahko prenesete k prijateljem ali pa enostavno premaknete iz enega prostora v drugega.

 

Sorodni artikli

Glasbeni sistem SONY MHC-V82D
Glasbeni sistem SONY MHC-V82D
Special Price 698,99 € Redna cena 749,99 €
-6%
-51€
Glasbeni sistem SONY MHC-V72D
Glasbeni sistem SONY MHC-V72D
Special Price 498,99 € Redna cena 749,99 €
-33%
-251€

Kupci tega artikla so kupili tudi

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.