Glasbeni sistem SONY GTK-PG10

299,99 €
Na zalogi
SKU
142-1600707
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Sony
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
LED osvetlitev Ne
DJ učinek Da
Predvajanje formatov MP3
Snemanje na USB Ne
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 2 leti
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €
Glasbeni sistem SONY GTK-PG10 je na voljo za nakup v korakih po 1

Popoln zvok za zabave na prostem

GTK-PG10 je narejen za uporabo na prostem in vključuje poseben način za zabavo na prostem, ki razprši zvok dlje. Ima celo zgornjo ploščo z zaščito pred razlitjem tekočin, kamor lahko odložite kozarce.

Na prostem ali v zaprtih prostorih, odločitev je vaša

Brezžičen, prenosen zvočnik GTK-PG10 z baterijo z dolgim časom delovanja je idealen za predvajanje glasbe na prostem, zabavi, pikniku ali kampiranju. Če spustite zgornjo ploščo, ga lahko odnesete v zaprt prostor, ki ga zapolni z zvokom.

Glasno in jasno

Zvok iz zvočnika GTK-PG10 je mogočen v zaprtih prostorih ali na prostem, pri čemer jasnost ni prav nič zmanjšana. Tehnologija DSP (digitalna obdelava signala) samodejno prilagodi zvočne nastavitve in optimizira zmogljivost glede na okolje.

Naprej usmerjen zvok

Ko so zgornje plošče spuščene in zgornji visokotonci gledajo naprej, GTK-PG10 projicira zvok naprej in zagotavlja zvok, ki je čist in primerno glasen.

Način zabave na prostem

Če so zgornje plošče odprte, vgrajeni visokotonci gledajo navzgor in navzven, zato se zvok na zabavah na prostem razprši širše po prostoru.

Moč za zabavo kjer koli

Pripravljate zabavo nekje, kjer ni elektrike? Ni problema. Z vgrajeno akumulatorsko baterijo zabava traja do 13 ur, le glasnost nastavite na 25. Tudi pri polni glasnosti je čas delovanja baterije do 5 ur.

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe

S tehnologijo Bluetooth® lahko vse svoje najljubše skladbe in sezname predvajanj brez omejitev pretakate iz pametnega telefona v zvočni sistem.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Priklopite pomnilniški ključek USB, pametni telefon ali tablico in predvajajte vse svoje digitalne datoteke. Združljivost z oblikami zapisa mp3, WMA, AAC in WAV ponuja neprekinjeno zabavo, hkrati pa lahko še polnite svojo napravo.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje

Želite poslušati najljubše DJ-je, športne dogodke v živo ali radijske oddaje? Z uglaševalnikom radia FM izberite postajo in preverite, kaj je na voljo.

Zgornja plošča z zaščito pred razlitjem tekočin

Če je zgornji pokrov odprt, lahko tja brez skrbi postavite pijačo in hrano, zgornja plošča je namreč opremljena z integriranimi, globokimi držali za skodelice in zaščitena pred razlitjem tekočin, preprosto pa jo tudi počistite.

Enostavno prenašanje 

Pospravite ga v torbico in ga vzemite s seboj, kamorkoli greste. Kompaktna kockasta zasnova izdelka GTK-PG10 ima vgrajene priročne ročaje za prenašanje, zato se lahko družite s prijatelji doma ali pa zabavo pripravite kje zunaj.

Združljivo s stojalom 

GTK-PG10 ima vgrajeno namestitveno odprtino, zato ga lahko enostavno postavite visoko na stojalo za zvočnik.

*Stojalo je opcija in ga je potrebno kupiti posebej.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Zabaven, preprost za uporabo prek aplikacije Fiestable

Upravljajte predvajanje v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable, do katere dostopate s prenosom aplikacije Sony Music | Center. Skladbo lahko zamenjate ali prilagodite glasnost tako, da to poveste pametnemu telefonu, v aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor3 in izgovorite ukaz.

Povezava z več napravami

Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh glasbenih knjižnic.

Pokažite svoj pevski talent

Če želite prepevati ob najljubših skladbah ali pa biti gostitelj zabave, samo priklopite mikrofon. S sistemom GTK-PG10 je vaš vokal neposredno v miksu.

Sorodni artikli

Glasbeni sistem JBL PartyBox 100
Glasbeni sistem JBL PartyBox 100
Special Price 229,99 € Redna cena 299,99 €
-23%
-70€
Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Glasbeni sistem JBL PartyBox 300
Special Price 379,99 € Redna cena 449,99 €
-15%
-70€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.