Glasbeni sistem SONY GTK-XB60

Ni na zalogi
SKU
Glasbeni sistem SONY GTK-XB60
Lastnosti
Znamka Sony
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
LED osvetlitev Da
DJ učinek Da
Predvajanje formatov MP3, WMA, WAV
Snemanje na USB Ne
Povezava AUX, Bluetooth, USB, NFC, Analogni zvočni izhod L/D, 1x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Brez
Garancija 2 leti

Visoko zmogljiv domači glasbeni sistem

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone
Pritisnite gumb EXTRA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni2. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke in izrazite nizke tone. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

LDAC™ vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave BLUETOOTH®
LDAC™ je Sonyjeva zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC™ s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe.

ClearAudio+ obogati glasbo
Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala nastavitve optimira tako, da zagotavlja jasen in visokokakovosten zvok pri igranju iger, poslušanju glasbe ali gledanju filmov.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe
Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Z vgrajeno baterijo lahko glasbo predvajate kjer koli
Si želite zabave na prostem ali pa nekje, kjer ni elektrike? Povsod, kjer niste priklopljeni v omrežno napajanje, glavno vlogo prevzame vgrajena baterija, s katero imate na voljo 14 ur predvajanja, pri največji glasnosti pa 3,5 ure. Druga možnost je aktiviranje načina Stamina, s čimer bo glasnost nekoliko zmanjšana, predvajanje pa bo trajalo pet ur.

Brezžična zabavna veriga prek povezljivosti Bluetooth
Z brezžično zabavno verigo vsi hkrati uživajte v isti skladbi. S tehnologijo Bluetooth® povežite do 10 združljivih brezžičnih zvočnikov ter sinhronizirajte glasbo in osvetljavo, tako da bodo vsi plesali v istem ritmu.

Z vhodom za mikrofon boste prvi glas zabave
Če želite zabavo voditi, samo priklopite mikrofon. Sistem GTK-XB60 vključi vaše vokale neposredno v miks.

Enodelna zasnova za popolno prenosnost
Zaradi enodelne zasnove lahko s sistemom GTK-XB60 v hipu priredite zabavo, kjerkoli že ste. Ni pomembno, ali se s prijatelji družite doma ali pa z zabavo nadaljujete drugje, saj ima kompaktna zasnova sistema vgrajen ročaj za lažje prenašanje in priročnost.

Več luči ustvari zabavno vzdušje
Ustvarite odlično klubsko vzdušje z LED-osvetlitvijo z več lučmi. Osvetlitev linij okrog zvočnikov ustvarja različne barvne vzorce, od čiste bele do mavričnih barv. Barvne luči na zvočniku vse osvetlijo od zadaj, utripajoče luči pa utripajo kot v klubu. Osvetlitev je usklajena z ritmom, s tem pa se tudi ujema z glasbenim razpoloženjem in vzdušjem.

Brezhibno pretakanje z NFC in tehnologijo Bluetooth
S tehnologijama Near Field Communication (NFC™) in Bluetooth ni več potrebe po žičnih povezavah in zapletenih postopkih nastavitve. Za hitro, brezhibno povezavo se z napravo, ki omogoča tehnologijo NFC™, samo dotaknite slušalk, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte
Na vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon ali tablični računalnik in predvajate vse digitalne datoteke. Sistem je združljiv s formati MP3, WMA in WAV, da boste lahko poskrbeli za pestro zabavo z najljubšimi seznami predvajanja.

Prilagodite nastavitve v aplikacijah Sony |Music Center in Fiestable
Z aplikacijo Sony | Music Center zlahka upravljajte nastavitve za zabavo kar s plesišča. Z vtičnikom Fiestable lahko brezžično spreminjate barvo osvetlitve zvočnikom ali aktivirate DJ-učinke. Zaradi funkcije za intuitivni nadzor gibanja lahko vse to dosežete že z nekaj obrati v zapestju. Izbirate lahko tudi najljubše sezname predvajanja in pripravite naslednjo skladbo, ne da bi morali stati za mešalno mizo.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi
S sistemom GTK-XB60 in sočasno uporabo tehnologije Bluetooth® lahko s prijatelji združite do tri pametne telefone. Vsi boste lahko predvajali skladbe iz svojih glasbenih knjižnic, zato boste imeli še večjo izbiro pesmi.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem
Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Če želite močnejši izhodni zvok, povežite več stereo zvočnikov z zvočnim kablom. Prvo napravo vklopite kot gostiteljsko napravo za zabavo ter glasbo sinhronizirajte z drugimi sistemi v verigi.

Zvočni vhod in izhod
Priklopite opremo za zvok in sliko na zvočni vhod in izhod. Povežite televizor ali dodatni zvočnik in izboljšajte zvok domačega razvedrila.

Sorodni artikli

Glasbeni sistem SONY MHC-V72D
Glasbeni sistem SONY MHC-V72D
Special Price 499,99 € Redna cena 749,99 €
-33%
-250€
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PA10
Glasbeni sistem BLAUPUNKT PA10
Special Price 149,99 € Redna cena 179,99 €
-16%
-30€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.