Glasbeni sistem SONY MHC-V41D

Special Price 329,98 € Redna cena 449,99 €
-26%
-120 €
Ni na zalogi
SKU
142-1564224
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Sony
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
LED osvetlitev Da
DJ učinek Da
Predvajanje formatov DVD, CD, MP3, XVID, VCD
Snemanje na USB Da
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, NFC, HDMI, Izhod za kompozitni video, Analogni zvočni izhod L/D, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 1 leto

Ustvarite si domače plesišče

Z modelom MHC-V41D spremenite svoj dom v nočni klub. Luči zvočnika se sinhronizirajo z ritmom in ustvarjajo pristno klubsko ozračje, zvok pa zapolni prostor zabave za nepozabno noč.

Brezhibno pretakanje s tehnologijama NFC in Bluetooth®
Vzpostavite povezavo Bluetooth® preprosto s tehnologijo NFC z enim dotikom in takoj začnite pretakati.

Obvestilo za vse ljubitelje karaok
Organizirajte karaoke. Na voljo sta dva vhoda za mikrofone, kamor lahko brez težav priključite mikrofon in se pridružite s petjem.

Ritmi, ki prevzamejo vse
Zapolnite prostor z mogočnim zvokom. Nagnjena srednjetonec in visokotonec širše razpršita zvok, tako da se lahko vsi predajo istim navdušujočim ritmom.
Prepustite se soju luči
Zelene in modre luči na zvočniku utripajo v ritmu glasbe, večbarvne luči na zvočniku pa osvetlijo plesišče in ustvarijo pristno klubsko vzdušje.
Pokažite svoj pevski talent
Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gostom prepevate ob najljubših skladbah. Dodajte pridih rokenrola tako, da na enega od vhodov občasno priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.
Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami
Enostavno na lasten način popestrite zabavo. Zabaven in intuitiven nadzor s kretnjami omogoča upravljanje funkcij zabave, vključno z DJ-učinki in s funkcijami vzorčevalnika ter načina za karaoke. Med skladbami preskakujete tako, da podrsnete levo in desno, če podrsnete navzgor ter navzdol, pa prilagodite glasnost. Prirejanje čisto posebnih zabav še nikoli ni bilo tako zabavno.
Bodite na čelu zabave kar na plesišču
Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z vtičnikom Fiestable nadzirate osvetlitev iz zvočnika in aktivirate DJ-način ter način za karaoke (na voljo je le modra svetloba).
Zabavo si lahko pripravite kjer koli
Zvočnik MHC-V41D ima vgrajene ročaje za prenašanje, zato ga lahko prenesete k prijateljem ali pa enostavno premaknete iz enega prostora v drugega.
Povezava z več napravami
Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo BLUETOOTH® istočasno povežete do tri pametne telefone.

Z nogometnim načinom poustvarite napetost na stadionu v svojem domu

Preklopite MHC-V41D na nogometni način in se prepustite pristnemu stadionskemu doživetju. Izklopite govor in se potopite v množico tako, da kar najbolj zmanjšate glasnost govora in povečate navdušene krike množice.

Vgrajen DVD-predvajalnik
Gledanje filmov z vgrajenim DVD-predvajalnikom je enostavno. Uživajte v bogastvu zvoka, ki oživi priljubljene prizore.

Izhod HDMI™
Medtem ko gledate najljubše TV-oddaje na navadnem zaslonu, lahko uživate ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zmogljivih zvočnikov.

Dvignite razpoloženje na zabavi z brezžično zabavno verigo

Uživajte ob še mogočnejšem zvoku tako, da priključite več združljivih zvočnikov prek tehnologije Bluetooth®. Priključite do 50 združljivih zvočnikov in sinhronizirate glasbo in osvetlitev.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Glasbeni sistem SONY MHC-V41D
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.