Glasbeni sistem SONY MHC-V81D

Special Price 549,98 € Redna cena 699,99 €
-21%
-150 €
Ni na zalogi
SKU
142-1569170
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Sony
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
LED osvetlitev Da
DJ učinek Da
Predvajanje formatov DVD, CD, MP3, XVID, VCD
Snemanje na USB Da
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, NFC, HDMI, Izhod za kompozitni video, Analogni zvočni izhod L/D, 2x vhod za mikrofon
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 1 leto

Občutite zabavo povsod
Festivalsko vzdušje lahko poustvarite povsod. S 360-stopinjskim ZVOKOM V ŽIVO z lučmi zvočnika MHC-V81D lahko vsi udeleženci zabave uživajo v enaki visoki kakovosti zvoka in festivalskem vzdušju.

Ustvarite ritem z načinom Taiko
Poslušajte glasbo in hkrati bobnajte. Le tapnite ploščo na dotik. Tekmujte s prijatelji v načinu Taiko Game.

Brezhibno pretakanje s tehnologijama NFC in Bluetooth®
Vzpostavite povezavo Bluetooth® preprosto s tehnologijo NFC z enim dotikom in takoj začnite pretakati.

Lahkotnost gibanja
Z ročajem in s koleščkom zlahka premaknete MHC-V71D z enega mesta na drugo.

Uživajte v ZVOKU V ŽIVO
Poslušajte isti visokokakovostni zvok, ne glede na to, kje v prostoru ste na zabavi. ZVOK V ŽIVO razprši zvok skozi prostor, zato se lahko vsi na plesišču enakovredno predajo ritmu.

360-stopinjske luči za zabavo
S 360-stopinjskimi lučmi osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo in uživate v pristnem klubskem ali festivalskem vzdušju.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki
Če prek povezave Bluetooth® priključite več domačih glasbenih sistemov, je zvok še mogočnejši. Priključite do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirajte glasbo ter osvetlitev.

Sledite ritmu z načinom Taiko
Mešanico posnetkov z načinom Taiko dopolnite s svojim bobnanjem in preskusite svoj ritem v tekmovanju s prijatelji v načinu Game.

Način Taiko
Zraven lahko igrate na vzorčevalnike, med katerimi so bongo, djembe, surdo in japonski boben Taiko preprosto tako, da tapkate po zgornji plošči v ritmu glasbe.

Nagnjeni zvočniki
Neposreden zvok srednjetonskih in visokotonskih zvočnikov se razprši širše po prostoru.
Pokažite svoj pevski talent
Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gostom prepevate ob najljubših skladbah. Dodajte pridih rokenrola tako, da na enega od vhodov občasno priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro.
Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami
Enostavno na lasten način popestrite zabavo. Zabaven in intuitiven nadzor s kretnjami omogoča upravljanje funkcij zabave, vključno z DJ-učinki in s funkcijami vzorčevalnika ter načina za karaoke. Med skladbami preskakujete tako, da podrsnete levo in desno, če podrsnete navzgor ter navzdol, pa prilagodite glasnost. Prirejanje čisto posebnih zabav še nikoli ni bilo tako zabavno.
Bodite na čelu zabave kar na plesišču
Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z vtičnikom Fiestable nadzirate osvetlitev iz zvočnika in aktivirate DJ-način ter način za karaoke (na voljo je le modra svetloba).
Povezava z več napravami
Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo BLUETOOTH® istočasno povežete do tri pametne telefone.
Zgornja plošča je odporna proti pljuskom
Zgornja površina zvočnika MHC-V81D je odporna proti pljuskom in prahu ter je preprosta za čiščenje, zato zabave ne bo prekinila niti polita pijača.
Prenašanje z nagibanjem in potiskanjem
Zvočnik MHC-V81D lahko kadar koli premaknete, saj le primete priročno ročico za prenašanje in ga nagnete nazaj. Močna kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Z nogometnim načinom poustvarite napetost na stadionu v svojem domu

Preklopite MHC-V81D na nogometni način in se prepustite pristnemu stadionskemu doživetju. Izklopite govor in se potopite v množico tako, da kar najbolj zmanjšate glasnost govora in povečate navdušene krike množice.

Vgrajen DVD-predvajalnik
Gledanje filmov z vgrajenim DVD-predvajalnikom je enostavno. Uživajte v bogastvu zvoka, ki oživi priljubljene prizore.

Izhod HDMI™
Medtem ko gledate najljubše TV-oddaje na navadnem zaslonu, lahko uživate ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zmogljivih zvočnikov.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Glasbeni sistem SONY MHC-V81D
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.