Glasbeni stolp PANASONIC SC-PMX802E-S srebrn

SKU
142-1688676
Special Price € 499,98 Redna cena € 549,99
-9%
-50€
Zavarujte svoj nakup s
Glasbeni stolp PANASONIC SC-PMX802E-S srebrn je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Avdiofilski zvočni sistem Hi-Fi s široko paleto pretočnih storitev

Vrhunski sistem z ojačevalnikom Technics JENO Engine Hi-Res za predvajanje glasbe visoke ločljivosti z USB-ja ali s tehnologijo Chromecast built-in™ ali AirPlay 2 pokriva tudi CD in DAB.

 

Odlikuje ga edinstvena Hi-Fi-tehnologija Technics za vrhunski zvok

PMX802 je opremljen z vrhunskim ojačevalnikom JENO Engine specialista za Hi-Fi, Technics. To sistem postavlja na vrh naše ponudbe z izjemnimi zvočnimi zmogljivostmi in zmožnostjo predvajanja zvoka visoke ločljivosti. Glasba zveni, kot bi morala, z niansami in čustvi, ki so jih izrazili glasbeniki.

Visokozmogljive avdio komponente

Za najboljšo kakovost zvoka iz današnjih oblik zvočnega zapisa z visoko ločljivostjo morate uporabiti najboljše komponente. PMX802 je tako navznoter kot navzven izdelan iz visoko zmogljivih delov in prefinjenih materialov – za izjemno glasbo visoke ločljivosti.

Vsestranski omrežni avdio predvajalnik s predvajanjem v visoki ločljivosti

S tehnologijami Chromecast built-in, AirPlay 2 in Bluetooth® ima PMX802, ki podpira pretočno predvajanje, zaradi česar je vsestranski omrežni predvajalnik. Idealen je za sezname predvajanja Spotify, poddaje in internetni radio. Tehnologija Chromecast built-in je združljiva s številnimi zvočnimi storitvami visoke ločljivosti, vključno s Tidal*, za doživetje glasbe kot še nikoli prej.
*Potrebna je naročnina.

Čist in dinamičen zvok s popolno interpretacijo

Poln in dinamičen zvok PMX802 je kot nalašč za predvajanje zvoka z visoko ločljivostjo. 3-smerni zvočnik ima svilen kupolast visokotonski zvočnik s frekvenčnim razponom do 50 kHz. Leseno ohišje je lakirano s čudovitim črnim premazom za les, tako da se videz zvočnika popolnoma sklada s kakovostnim zvokom.

Poslušajte svojo zbirko CD-jev kot še nikoli prej

Kot sistem, ki lahko predvaja glasbo visoke ločljivosti, ima PMX802 več dovršenih zvočnih vezij. Remastering v visoki ločljivosti CD naredi prav to – posnetkom na CD-jih pomaga, da bolje zvenijo. Podobna obdelava naredi remastering glasbe, ki se predvajajo prek Bluetooth® in skladbe v zapisu MP3 na USB.

Samodejno predvajanje vira prek priključka AUX-IN za popoln TV-zvok

PMX802 ima vhodne optične in AUX-priključke za povezavo s televizorjem. Funkcija samodejnega predvajanja AUX-IN pomeni, da se sistem Hi-Fi samodejno zažene, ko je televizor vklopljen. To pripomore k večjemu udobju, saj lahko z daljinskim upravljalnikom televizorja prilagodite glasnost sistema.

 

More Information
Znamka Panasonic
Barva Srebrna
Izhodna moč zvoka (RMS) 120 W
Predvajanje formatov CD, MP3, AIFF, AAC, FLAC, DSD (2,8 MHz, 5,6 MHz), WAV
Radio Analogni, Digitalni
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, Digitalni optični, WI-FI, LAN, Vhod za slušalke
Bluetooth Da
Snemanje na USB Ne
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.